Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Altko

Altko

kaj zaj, a ti je šu šištem?

V led oteklino namaka 😉 :))))))

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

Ko sem jaz Altija in personal vidu….ni bil ne oteku,ne nič!
A bi radi vidve kako fantazijo na njem izpolnile?
Ne mi frenda jebat!

Ko si ga ti videl… ko ga pa punce vidimo, je pa vedno otekel 😉 :)))))))

Alti, pa brez zamere… 😉

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

Miši!
Kolk še manjka do napada na tvojo suverenost s strani P.-ja?
😉

:(((… Doooolgo še…. Ta vikend bo zelo kratki :((((

ka te to tebi!Nemre bit vikend tako kratki,da ti nemreš P.-ja tak popedenati,da te bo tam v Lj svaki dan poster od tebe na zid lepo!
😉

:)))))))))))))))))) Skoraj. Sedi:4 ;). nemre pa ni tak fejst naše.. Je menda bolj prleško ;).

Kar je zahodno od Vršiča je vse Prlekija!
😉

Pa saj me še nisi videla.

Čajt, čajt, je šel u curc

Pssssst… 😉

ojej, ojej, to je pa reš curč !

Se popolnima strinjam s tamo.

In, a se kaj dela in zakaj ne?

New Report

Close