Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Alverde in Terra naturi kozmetika kvaliteta

Alverde in Terra naturi kozmetika kvaliteta

Kakšna je kvaliteta naravne kozmetike Alverde iz Dm in Terra naturi iz Milerja? Naravna kozmetika, certificirana, cena pa precej nizka..gre to skupaj? Glede na ostalo naravno kozmetiko seveda. Imate kake izkušnje z njo, s katerimi izdelki? Zanima me predvsem tuš gel, kreme toniki, mleko čistilno…Vaše mnenje….hvala.

Nihče ne uporablja?

Alverde je zelo dobra kozmetika, zelo ugodna glede na kvaliteto. Kvalitetne sestavine so notri.  Od Millerja ne poznam, domnevam da podobno .

Odgovor na objavo uporabnika
Vh, 21.08.2024 ob 17:55

Alverde je zelo dobra kozmetika, zelo ugodna glede na kvaliteto. Kvalitetne sestavine so notri.  Od Millerja ne poznam, domnevam da podobno .

Poznaš to? Morda kaj od tega uporabljaš?

naravno291, 21.08.2024 ob 13:25

Kakšna je kvaliteta naravne kozmetike Alverde iz Dm in Terra naturi iz Milerja? Naravna kozmetika, certificirana, cena pa precej nizka..gre to skupaj? Glede na ostalo naravno kozmetiko seveda. Imate kake izkušnje z njo, s katerimi izdelki? Zanima me predvsem tuš gel, kreme toniki, mleko čistilno…Vaše mnenje….hvala.

Meni so všeč Alverde geli za tuširanje, šamponi in olivna krema za obraz.

Kozmetika je v redu, naravna kozmetika je pa advertising za neumne ljudi, ker je umetna kozmetika čisto okej.

Uporabljam tus gele od terra naturi – meni so vsec, vonj itd. S sestavo se pa ne ukvarjam.

naravno569, 21.08.2024 ob 18:04

Poznaš to? Morda kaj od tega uporabljaš?

Včasih sem delala v tej branži, v razvoju so punce vedno hvalile Alverde, da so premija glede na ceno, zelo dobra kvaliteta. Ne glej samo na ceno, pomembno je prvo da ustreza tipu kože.    Uporabljam njihovo olje za obraz,od vrtnice, za suho kožo, odlična kvaliteta, meni je to eno najboljših olj za obraz. Od Alverde imam tonik za obraz, isto od vrtnice (za suho kožo). Kreme za obraz mi niso ok, ker mi premalo navlažijo kozo ali pa nisem našla prave ,  uporabljam od Afrodite kremo ki mi bolj ustreza ker mi res navlaži kožo. Kakšen tuš gel kupim, pa šampon. Meni je vse zelo v redu.

Alverde poznam, terra naturi niti ne toliko.
Alverde ima dobre šampone, gele za tuširanje, kopeli, maslo za telo. Skratka nega telesa je dobra. Produkti za nego obraza me niso prepricali, je pa res da imam izredno obcutljivo kozo na obrazu in mi ustreza malokateri izdelek.

Alverde meni šamponi niso sedli…sem pa bila zelo zadovoljna s Santé, a kaj ko jih je dm umaknil s prodaje…tisti šamponi so bli genau za moje lasišče

Tus gel, sampon za lase iz linije brez disav, mi povsem odgovarja. Se posebej, ker sem alergik in imam zelo obcutljivo kozo. Kar zadeva kvaliteto je DM res pravi naslov.

New Report

Close