Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Alverde kozmetika

Alverde kozmetika

Ste že poskusile? Kakšna je kaj maskara? Je zelo poceni kozmetika, pa še naravna.

Hvala za vsako izkušnjo.

Meni OK, ker imam občutljive oči in kožo. Ni tako obstojna, kot razni Max factorji, ampak se raje večkrat namažem, če je že treba, samo da mi ne draži oči in kože.

ne vem…sama sem sicer navdušena uporabnica šampona (marecila limonina trava in kana oliva) vendar sem pa zadnjič gledala eno senčilo za oči…me pa ni prepričalo……ni lepo mazljivo…..potem sem se o tem pogovarjala s kolegico, pa je rekla, da ima senčilo in da ni preveč navdušena……da je imela že boljše

Sem imela že dve Alverde maskari in sta bili obe OK, nisem opazila da bi bili kaj manj obstojni.

Sedaj sem se spomnila. Mislim, da sem opazila edino to, da so me pekle oči, če sem imela solzne ali če sem si jih mela – torej če je maskara prišla v oči.

Je pa odvisno kako občutljiva si. Jaz sem imela na primer tudi čistilne robčke za obraz (primerne tudi za odstranjevanje ličil, tudi maskare), pa sem jih vrgla v smeti, ker mi je tako žgalo kožo, da ni bilo za zdržat. Ko sem o tem govorila prijateljici, pa je bila začudena, saj menda ni imela nobenih problemov. Isto sem slišala tudi za njihov odstranjevalec ličil za oči – nekatere peče, druge so zadovoljne. Najbolje da sama poizkusiš, sploh ker je vse tako poceni.

Puder v tubi je bolj suh, kot so običajno pudri, tako da ga uporabljam v kombinaciji s kako mastnejšo kremo. Zaenkrat ga poleti še nisem uporabljala. Bom videla letos kako se bo obnesel.
Alverde baby kremo (je super) uporabljam v glavnem za roke, včasih pa jo dam tudi na obraz namesto svojega Diorja.

Imam dve vrsti mleka za telo in oba sta super!

Jaz pa alverede samo šampone, balzam kar pa je za na kožo, pa ne, ker ima ogromno alkohola, jaz pa suho kožo. Pa preden sem to pogruntala…

New Report

Close