Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Alverde (šampon)

Alverde (šampon)

Je kateri izmed šamponov iz linije Alverde v redu? Do sedaj sem preizkusila že 2, ampak sta bila nekako pregosta, lasje pa so bili po pranju vse prej kot sveži. Ali pa mogoče kakšna druga znamka naravne kozmetike (pomembno je predvsem to, da zadeva ni preizkušana na živalih), ki se po možnosti dobi v DM ali Müllerju?

Jaz imam podobno izkušnjo, mi tudi niso ok njihovi šamponi. Tuš geli in razne kreme od Alverde so mi super, šamponi in balzami pa so groza (zmastijo lase itd). Jaz uporabljam kar od L’Oreala (Elseve). Še najboljše zame.

Ja, točno to, meni se je zdelo, da so bili po pranju lasje celo bolj mastni kot pred njim, čeprav so tudi meni sicer všeč njihovi izdelki.

Saj mi sicer ne bi bil problem kupiti kakšnega drugega šampona, ampak mi je bilo všeč predvsem to, da ne izvajajo testiranj na živalih in je cena kljub temu ugodna. Tako da iščem kakšno primerljivo alternativo, s tem da je kvaliteta seveda boljša.

Uporabljam Alverdov šampon za volumen z olivami in kano. Imam tanke in svetle lase in mi je ta šampon pisan na kožo. Očitno tudi tukaj velja, da imajo vsaki lasje svojega malarja 🙂

Tega pa res še nisem preizkusila. Glede na to, da so tudi moji lasje tanki in svetli, mu mogoče celo dam priložnost. Kakšna pa je kaj njegova gostota? Je bolj gost ali redkejši?

Je precej tekoč, embalaža je zelena z oljčno vejico in oljko na sredi.

Hvala, bom najbrž preizkusila še tega. So pa dobrodošli še kakšni predlogi za v redu in cenovno kolikor toliko ugodne naravne šampone.

tukaj[/url], trgovina je v supernovi Rudnik, in tukaj[/url], trgovnina na fužinah. V bb naturi dobiš GPB, s katerim imam zelo dobre izkušnje, tudi JMO je krasen

Piporočam šampon v milu Ma Provence ( naraven, ni testiran na živalih..)
Malce dražji, dobi se v DM in Muellerju.

New Report

Close