Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek alzheimerjeva bolezen

alzheimerjeva bolezen

Spoštovani!

Sprašujem, kakšni so znaki za alzheimerjevo bolezen.

Pred petimi leti je moj osebni zdravnik mojemu sosedu (zdravniku) povedal, da imam alzheimerjevo boleze. To je moj sosed zanikal. Tega sem se zelo prestrašila.

Ob delu še študiram podiplomski študij in imam zelo stresno življenje.

Službujem v majhnem kraju, kjer je poleg moje službe zdravstveni dom. Pri zdravniku sem imela že ves čas težave ( med tem, ko sem po dve uri čakala v ordinaciji in nato še v njegovi ambulanti, je po telefonu prodajal keramične ploščice, meni pa se je zelo mudilo v službo). Čudno so se obnašale tudi sestre. Preden sem prišla do zdravnika, so mi že one postavljale diagnozo. Kasneje sem izvedela, da je naša tajnica po telefonu klicarila na razne naslove z namenom, da bi mi škodila (tudi na fakulteto, kjer študiram in mi povzročila ne malo težav).

Vse to vedenje, me je zelo prestrašilo, zato sem si izbrala drugega zdravnika.

Po tem nisem bila veliko pri zdravniku in ne v bolniški. Nazadnje mi je zdravnica ugotovila mejno vrednost pri vrednosti eritrocitov, drugega ne (nisem jedla mesa).

Zadnje čase se mi dogaja, da kaj pozabim in se kasneje spomnim, zato me je ponovno strah, kaj če imam res to hudo bolezen? Stara sem 46 let.

Lep pozdrav,
učiteljica

Za diagnozo, ki jo navajate bo potrebno kakšno mnenje nevrologa in ne osebnega zdravnika. Glede strahu in občutkov, ki jih navajate se obrnite na psihiatra.

Pozdravljena,

mislim, da je vaša skrb odveč, a lahko pokličete na spodnji telefon in vprašate kar želite:

Studenec 48
1260 Ljubljana Polje
[email protected]
Svetovalni telefon
(01) 52 83 995
vsak delovni ponedeljek, sreda in četrtek od 15:00 do 17:00

LP

New Report

Close