Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Amaterske domače torte

Amaterske domače torte

Aja, če jih bom kdaj imela? Se pravi otroke imajo po tvojem le ženske ki nimajo pojma o zdravi prehrani ter tiste, ki ne znajo kuhati, ne da se jim delati na vrtu-če ga sploh imajo. 🙂
Lahko me imaš za čudakinjo, dejansko mislim da najbolj zdrav način življenja imajo amiši, ker si vse sami pridelajo- edino to da se ne vozijo z avti je malo too much. Ker dandanes je vse zastrupljeno, če ne pridelaš kaj sam ne veš od kje je prišlo. Dejansko mame, ki dajo nekaj na zdravo prehrano, ene so samooskrbne, znajo kuhati ter peči, so proti cepivom- te so zame zrele ter skrbne mame- čeprav jih ima večina ljudi za hipijevke, čudakinje,itd. Samo če upoštevaš mnenja množice ne prideš dlje. Jaz bom otroku raje sama spekla torto iz zdravih sestavin, moral bo jesti brokoli, peteršilj in ostale zdrave stvari od smutijev do domačega ajdovega kruha. V čem je problem če hočeš, da otrok zdravo odrašča ter ga že od malih nog naučiš dela na vrtu, da ni razvajen. 🙂
[/quote]
no comment
taki reveži se pol nažirajo z največjim sranjem od hrane, kakor hitro jih mati ne vidijo.
popolno kontrolo nad tem kar jejo imaš zelo zelo omejen čas.

Aja, če jih bom kdaj imela? Se pravi otroke imajo po tvojem le ženske ki nimajo pojma o zdravi prehrani ter tiste, ki ne znajo kuhati, ne da se jim delati na vrtu-če ga sploh imajo. 🙂
Lahko me imaš za čudakinjo, dejansko mislim da najbolj zdrav način življenja imajo amiši, ker si vse sami pridelajo- edino to da se ne vozijo z avti je malo too much. Ker dandanes je vse zastrupljeno, če ne pridelaš kaj sam ne veš od kje je prišlo. Dejansko mame, ki dajo nekaj na zdravo prehrano, ene so samooskrbne, znajo kuhati ter peči, so proti cepivom- te so zame zrele ter skrbne mame- čeprav jih ima večina ljudi za hipijevke, čudakinje,itd. Samo če upoštevaš mnenja množice ne prideš dlje. Jaz bom otroku raje sama spekla torto iz zdravih sestavin, moral bo jesti brokoli, peteršilj in ostale zdrave stvari od smutijev do domačega ajdovega kruha. V čem je problem če hočeš, da otrok zdravo odrašča ter ga že od malih nog naučiš dela na vrtu, da ni razvajen. 🙂
[/quote]
Samo eno vprasanje. Upam, da v zvezi s smutiji govoris o dojenckih. Ali pa bos otrokom populila zobe? Ker ne vem, zakaj bi clovek od takrat naprej, ko izrastejo kocniki, moral jesti mleto hrano. Zobje zrastejo z nekim namenom.

Sem mislila da nas je susi nategnu
Pa sem preverla in vidla da ni.
Tale tvoja torta je enako lepa kot ko jo pece pekarica prava.
Kapco dol. http://okusno.je/clanek/priloznostno/posebne-priloznosti/otrokov-rojstni-dan/torta-za-otrokov-rojstni-dan-cokoladna-torta-s-smetano-in-bananami.htmlh.

da se pregovarjaš s šmrkljo, ki še ni za svojo špecerijo prav zaslužila, si pa tudi za luno…
[/quote]

Nisem nobena smrklja, sem zaslužila še za kaj več, kot za špecerijo, sicer pa od sorodnice dobim veliko domačih pridelkov, v špecerijo grem samo po nujne stvari. 🙂

Oh, da bi mi bilo dano videti, kako bo guccigirl enkrat to svojo super teorijo o otroški hrani v praksi udejanjila… :)) saj na papirju se res fajn bere, kako bodo mulci peteršilj in ajdo jedli… :))

;DD, jaz ti povem, da zmanjka nutelle, ki jo imamo vedno na lagerju, ko se cela ulica pri nas naslika, ker tega doma ne dobijo…veš kak je naša bajta priljubljena….

lol, ti ne poznaš otrok. misliš da ne znam krompirja pečt? spečem 10krat boljšega kot uni v mekiju, ampak za otroke ne bo toliko vreden.
moja tam ne poje drugega kot pol malega krompircka in en nagec, pa vseeno se ji zdi, da je praznik, ce gremo tja. že zato, ker je tam tudi kokakola, ki je doma ni.

to so taka mala veselja, ki ne stanejo dosti….
ravno zato ker niso pogosta.

seveda pa jim lahko to v imenu zdrave prehrane na vse pretege braniš. pa se ti bodo pol dobesedno nažirali s tem sranjem, vsakoč, ko bodo imeli priliko, samo zato, ker je to doma tabu.
ekstremi v vzgoji v vsako smer ne prinašajo kaj dobrega. ampak kaj bi to tebirazlagala, če pa baje tako obvladaš … teorijo
[/quote]

Jaz jih ne bi v Meka peljala že zato, ker tako s tabo in tvojimi otroki služi ta pedofilska koorporacija, sovražim koorporacije. Samo poglej kako maskoto ima Mek nekega pedofilskega klovna. 🙂 Mrš. 🙂
Ti kar skovikaj s svojim narcističnim mišljenjem, vendar bo s tabo in tvojim otrokom služila ta koorporacija. 🙂 Če ti je to fino biti neka ovca, s katero služijo koorporacije, potem kar. 🙂
Od mene te koorporacije ne bodo dobile niti centa. 🙂

;DD, jaz ti povem, da zmanjka nutelle, ki jo imamo vedno na lagerju, ko se cela ulica pri nas naslika, ker tega doma ne dobijo…veš kak je naša bajta priljubljena….
[/quote]

Če bi narkomanom fiks nastavila, pa pijancem alko, veš, kako bi bila šele potem!

Če bi narkomanom fiks nastavila, pa pijancem alko, veš, kako bi bila šele potem!
[/quote]

Pridi, saj ga je za vse 😉

Ta torta izgleda super. 🙂
[/quote]

Hvala tudi tebi😃

Prekajen meso dl cajt gvera;)

New Report

Close