ambulanta Vnanje Gorice
Preselili smo se v okolico Ljubljane in iščem novega osebnega zdravnika … Zanima me, ali kdo hodi v ambulanto v Vnanje Gorice – kakšne imajo kapacitete ali je treba za vsak laboratorij hodit na Vič ali celo na polikliniko? Doslej sem bila na Viču, pa je kriza zaradi parkiranja in bi rada bolj enostavno varianto. Hvala.
Kaj pa Vrhnika? Je tam kak dober osebni in šolski zdravnik?
Ne boš prišla na vrsto, ker imata obe zdravnici več kot 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} zasedenost. Sicer je pa tako, da je dr.Rotar Pavlič izredno profesionalna in prijazna, o dr. Planinec bi se dalo pa veliko povedati. Ona je še vedno v tistih časih ko so zdravniki bogovi ti pa bodi tiho in ubogaj! Njeno dretje na paciente ni primerno!
Se strinjam z napisanim glede obeh zdravnic. Pri dr. Planinec je še ta “nevarnost” da vse raztrobi naokoli. 1x je bila tako slabe volje in mi je začela razlagati o mojem sosedu, kako ji gre vse na živce ker oba z ženo skos jokata pri njej, ker so izvedeli da ima on raka!
Pa tako naglas imajo debate o pacientih, da sem iz čakalnice slišala opravljanje moje bivše sošolke, ker je prišla po bolniški list zaradi nosečnosti!