Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek AMC POSODA

AMC POSODA

Ali jo uporabljate, vaše izkušnje…., uporabnost odtehta ceno????

Jaz mam samo en lonec, bi jo pa še kupila, ker je edina od kar jih imam ki je vredna denarja, pa jo uporabljam cca.10 let.
A maš mogoče kakšne info. kje bi se na netu dala videt ponudba?

imela jo je moja mama in ko sem si urejala svojo kuhinjo, sem kupila mali komplet, 5 loncev. Poleg teh uporabljam tudi zepterjev lonec in neke tiste Diamond, cenene lonce-približek AMC…po moje…

Kvaliteta se vidi. V 10letih je AMC ostala ista, ostalo pa je že “zdelano”.

Kar se tiče pa uporabnosti, pa prav tako. Kuhanje zelenjave brez vode (samo splakneš), meso vedno pečem brez maščobe, najprej popečem meso, na tisto maščobo, ki jo meso izpusti pa potem dam čebulo, česen, zelenjavo…

Jaz sem jo kupila tako, da sem sama poklicala predstavnika in kupila, brez da bi me on prepričeval, ker sem jo poznala! Zadovoljna sem še danes.

Mene pa zanima kakšna posoda je primerna za steklokeramično ploščo? Sedaj imamo eno cheap posodo z debelim dnom in predno notri kaj zavre traja in traja. Vem, da ima soseda eno posodo, ki ima čisto tanko dno, ampak ne vem če je kvalitetna posoda.

Ali morda kdo ve, kje je servis za to posodo? Menda ima doživljenjsko garancijo. Pri eni moji se je po 17 letih odlotal ročaj. Seveda pri tisti, ki je dnevno v uporabi.
Včasih je imel zastopstvo Tehnounion, sedaj pa te blagovne znamke nima več na seznamu (vsaj na njihovi internetni strani ne).

AMC Slovenija – poskusi tukaj:

AMC Alfa Metalcraft d.o.o.
Bravničarjeva 8, Ljubljana
01/519 03 34
http://www.si.amc.info

amc je prav za steklokeramično, ker so že pred 20 leti imeli kuhalno ploščo -atmosfero, ki je steklokeramična

Amc je primerna tudi za idukcijske kuhalne površine-je prilagojena sodobnim štedilnikom.
Sicer pa imam jaz plin.

kontaktiraj kakega zastopnika! gotovo so na internetu, če ne bom jaz pogledala doma…

Za indukcijske štedilnike je prilagojen novejši tip te posode. Moja je pa stara 17 let – kdo je pa takrat vedel, kaj je to indukcija.

Če se ti magnet pripopa na dno posode, potem je primerna za indukcijo. Ne glede na starost.

Tukaj imaš enega predstavnika, 051 357 887

Meni se je pri pokrovki počilo “držalo” s termostatom ( ne vem, kako se drugače reče). Kljub doživljenjski garanciji bi morala za novega odšteti cca 20 evrov. Ali je to pravilno?

Če vas karkoli zanima glede AMC posode mi lahko pošljete E-mail:lozar.milan@siol.net

LP

Pozdravljeni

Če mogoče še niste kupili AMC posode, me lahko pokličete na GSM: 041-523-730.

Lep pozdrav

Milan

amc je od 1.3.1998 primeren za indukcijske plošče.Tisti, ki imate starejše, lahko menjate staro za novo! Lp

Pozdravljeni

vse kar vas zanima, svetovanje, servis, praktični prikaz kuhanja živil brez dodane vode, pečenja brez dodane maščobe in hitro kuhanje

dobite na tej strani:

https://sites.google.com/site/milanlozar/

LP

New Report

Close