Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek American Express kartica

American Express kartica

Tisti, ki jo imate, ste zadovoljni z njo?

Kje vidite prednosti in kje slabosti pri uporabi kartice?

Prosim za odgovore. Razmišljam namreč, da bi jo nabavila.

Hvala!

Večje prednosti so pri Diners. Tako da, delam na tem, da jo vrnem. Je pa najbolje, da kartic ni.

Jaz sem pa ravno zadnjič kupovala v eni trgovini in mi niso več hoteli vzeti Dinersa. So mi povedali, da so Diners skenslali, ker jim niso redno nakazovali denarja. Imajo pa še vedno vse druge kartice, tudi American Express.
Tako, da ne vem, ker če bo tega več, bo treba prešaltati z Dinersa.
Malo preveri.

Imam Viso, MC in vzela sem Amex zaradi možnosti obročnega odplačevanja. Mož je vrnil Diners, ker so komplicirali z limitom za obročno odplačilo.Kot sem videla ima tudi Amex neke mesečne ugodnosti in zdaj je bila akcija (ne vem, če je še), za eno leto brezplačne članarine.

Jaz jo imam zato, ker na njej nimam limita (kar mi lahko kdaj prav pride med potjo po tujini) in tudi zato, ker če mi jo ukradejo ali jo izgubim sem za izgubo odgovoren za max. izgubo 100 Eur.
Res pa zato plačam precej drago letno naročnino.

Midva z možem imava obe in Diners in American in obe sta OK,čeprav trenutno ima Diners več pozitivnega. Namreč American ima omejitev pri obročnem odplačevanju. Je pa res,da Diners imava že kr neki časa(let) American pridobljena poleti tko da lahko,da se še kaj spremeni. Obe kartici sva nabavila zaradi obročnega brezobrestnega kupovanja in pa tujine in jo tudi samo za to uporabljava,za ostalo je gotovina

New Report

Close