Najdi forum

Splash Forum Arhiv Finance in kriptovalute amex ali diners

amex ali diners

Zdravo!

imam eno vprašanje, in se z mojim sploh ne morev aodločit, oba obrazca je dla v službo potrdit zdaj morava samo še poslati in ne vema za katero kartico se naj odločiva
amex ali diners?

kake izkušnje, mnenja….

Nekaj časa sem poleg Mastercarda imel Amex, vendar je redko kje jemljejo, tako da sem jo preklical. Menim, da je z Dinersom podobno. Najpolj uporabni sta Mastercard in Visa.

Točno tako za Amex sploh še nisem slišal.

Amex – American Express jemljejo skoraj povsod.Tudi v Sloveniji.
Še posebej pride prav če boste potovali kam na drugo celino kjer večinoma sprejemajo le Amex in Visa kartice. Že če kaj nakupujete prek spleta iz ZDA vam Eurocard velikokrat ne bo nič pomagala medtem ko pa imajo Amex vedno.
Pozanimajte se za dodatne ugodnosti:
– kritje škode ob kraji
-nezgodno zavarovanje
-…..brezplačna dodatna kartica

Jaz sem imel Visa, Eurocard in Amex
Sedaj imam samo še American Expres (Amex)

Sem pa mnenja da je dovolj le ena kartica.

Vse omenjene kartice so pri nas uporabne praktično povsod. Prednosti Amex kartice je, da če pride do zlorabe, strošek pokrije Amex. Z Diner kartico imamo ugodnosti in posebne salone na letališčih…
Če pa potujete po tujini se pozanimajte katre katrice so tam najbolj v uporabi.

____________________________________________________________________ Navada ravnanja z denarjem je pomembnejša od njegove količine. Stojim vam ob strani. Janez Tomc, mag. [email protected]

no do danes se še nisva odločila za katero kartico bi se odločila, si je pa moj mal premislu in rzamišlja zdaj med mastercard in viso. (ali se da pri katerih pri teh dveh vzeti na obroke)?

New Report

Close