Ampak Barron ni pa prav nič fejst na pogled
Genov se ne da plastično operirat, 06.11.2024 ob 19:18
Bolno, 06.11.2024 ob 18:24
@avtor/ica kako bolno dušo moraš imeti, da se na otroka spravljaš. Fant bo postal moški v naslednjih 10 letih. Imel drugo frizuro, bo ojačal pa še pameten je in verjetno tudi srčen. Pa oče predsednik ZDA. Komu misliš da bo bolje in lepše? Njemu ali tebi, ki se z njim ukvarjaš :)?
Fant je cukrček mimogrede. Lepe mile, nežne, krhke aristokratske poteze.
Aristokratske poteze, BUAHAHAHAHAHAHAAAA!
Preveč ljubavne plaže bereš!
Mulc je HLOD! Faco pa vso zdruznjeno, da je podobna temu, čemur pri nas rečemo “surla do tal”!
Sicer pa tipičen odziv monklovskih gospodinj, ki gredo takoj na barikade v bran 19-letnemu otroku (“Iiiii, na otroka se spravlja, iiii, kličte polcijo!!!”).
Bah, redko kakšen dvometraš ne deluje hlodasto. Ksiht pa nima prav nič zdruznjen, edino kar mu mogoče manjka, je bolj sproščena drža, malo nasmeha itd. Ampak pizda, mulc ima 18 let, od vseh unih kekcev je višji za dve glavi, mora se pa obnašati kot predsednikov sin, jasno, da ima tremo in da se to vidi.
Pa nisem nobena malomeščanska gospodinja, sem kar tip. In nimam nobenih težav skurcat nekoga, ki si to zasluži, pa če ima 10 ali pa 80 let. Spravljat se na fanta samo zato, ker je sin osovraženega političnega stremuha, je pa pritlehno. Fantina ni niti grd, niti poln sebe, niti naduvano derle, ampak se obnaša pač kot najstnik, ki je moral prehitro dozoreti in je poleg tega tudi prehitro zrasel. Zato je malo lesen. Manjka mu kilometrine, pizda no. Meni se ravno zato, ker ni pretirano samozavestno nastopaški zdi še bolj prijeten in verodostojen.
Fant je visok in vitek, skladne postave, le malo preresen, kar povsem razumem. Poteze ima mile, lepe, slovanske.
Gledam njegove vrstnike po Ljubljani. Nekateri z bikovskimi vratovi, neskladnimi potezami obraza, že zašpehani v trebuh, širokih ženskih bokov in debelih stegen, z majmunsko zibajočo hojo. O oblačilih in obnašanju pa niti ne bi.
no ja, 06.11.2024 ob 19:35
Bah, redko kakšen dvometraš ne deluje hlodasto. Ksiht pa nima prav nič zdruznjen, edino kar mu mogoče manjka, je bolj sproščena drža, malo nasmeha itd. Ampak pizda, mulc ima 18 let, od vseh unih kekcev je višji za dve glavi, mora se pa obnašati kot predsednikov sin, jasno, da ima tremo in da se to vidi.
Pa nisem nobena malomeščanska gospodinja, sem kar tip. In nimam nobenih težav skurcat nekoga, ki si to zasluži, pa če ima 10 ali pa 80 let. Spravljat se na fanta samo zato, ker je sin osovraženega političnega stremuha, je pa pritlehno. Fantina ni niti grd, niti poln sebe, niti naduvano derle, ampak se obnaša pač kot najstnik, ki je moral prehitro dozoreti in je poleg tega tudi prehitro zrasel. Zato je malo lesen. Manjka mu kilometrine, pizda no. Meni se ravno zato, ker ni pretirano samozavestno nastopaški zdi še bolj prijeten in verodostojen.
Mentaliteto že imaš tipično babje gospodinjsko!
“Spravljat se na fanta”??? Ja, ježešmarija bohpomagaj, dej klič polcijo, no, ker Barron Trump tega ne bo prenesel in mu bodo za vse življenje ostale psihične posledice! Revež bogcan!
Pa ne govorimo o obnašanju, ampak o videzu!!! In videt je nelep! Čuden! Surlast! Brez obraznih potez! Nekakšna maska iz papir mašeja!
Genov se ne da plastično operirat, 06.11.2024 ob 20:10
Mentaliteto že imaš tipično babje gospodinjsko!
“Spravljat se na fanta”??? Ja, ježešmarija bohpomagaj, dej klič polcijo, no, ker Barron Trump tega ne bo prenesel in mu bodo za vse življenje ostale psihične posledice! Revež bogcan!
Pa ne govorimo o obnašanju, ampak o videzu!!! In videt je nelep! Čuden! Surlast! Brez obraznih potez! Nekakšna maska iz papir mašeja!
Kot rečeno, pripopaj ti svojo fotko gor pa da komentiramo. Fantina je čisto povprečno lep ali nelep, ni nobena grdoba ne v ksiht ne po postavi. Če pa tebe srat prime, ko ga gledaš, pol imaš verjetno hude probleme že po ulici hodit, ko je tolk grdih ksihtov vseokoli tebe. Ali pa samo uživaš srat po videzu javnih oseb?
Genov se ne da plastično operirat, 06.11.2024 ob 19:27
Še ena tipična gospodinja iz manjšega slovenskega kraja!
Sram???? Česa neki???
Pa tebe, ki se najprej plaziš po cerkvi, potem pa po vasi obrekuješ in blatiš druge?
Samo zamisli se, kaj pišeš. In kako si me lahko tako trofnil, točno taka sem in delam to kar mi očitaš. NOT! V življenju nisem bila v cerkvi. Jp, LAHKO TE JE SRAM!! Pa še 100000krat ti lahko povem. A to prav uživaš, ko fanta žališ al zakaj to delaš?
(No, jaz sicer vem zakaj, me pa zanima, če premoreš tolk samokritike, da tudi ti veš; je pa hudo, res, če si tako grde duše).
POŽRI SE: Barron je simpatičen, prijeten, uglajen fant. Tudi luštkan je, pravi cukrček.
Ti si res en idiot. Fant je kilav ravno toliko kot so kilavi vsi dvometraši oz. še višji fantje pri 18 letih, ki do takšne višine zrastejo v kratkih nekaj letih.
18 let. In ti pričakuješ – kaj? Da bo izgledal kot nek črn cigo pri 25 letih?
Daj gnusoba pederska, pojdi na Metelkovo in naj te en ta kisel zašvican napiči do jeter, da bo mir.
Sabina803, 06.11.2024 ob 21:34
Samo zamisli se, kaj pišeš. In kako si me lahko tako trofnil, točno taka sem in delam to kar mi očitaš. NOT! V življenju nisem bila v cerkvi. Jp, LAHKO TE JE SRAM!! Pa še 100000krat ti lahko povem. A to prav uživaš, ko fanta žališ al zakaj to delaš?
(No, jaz sicer vem zakaj, me pa zanima, če premoreš tolk samokritike, da tudi ti veš; je pa hudo, res, če si tako grde duše).
POŽRI SE: Barron je simpatičen, prijeten, uglajen fant. Tudi luštkan je, pravi cukrček.
A se lepo delaš, a?
Cerkev gor ali dol, božič boš ziher praznovala, kar pomeni, da si navadna becka, ki lajaš skupaj s krdelom, kar spet pomeni, da si tipična predmestna ali vaška gospodinja: zlobna, pogoltna, opravljiva, materialistična in seveda čista v srcu za enega runkeljna v ZDA, ker to te pa dela bolj nobel, a ne!
TEBE je lahko za marsikaj sram, ker seporav vidi, kakšna vaška čistunka si, v resnici pa pogoltna materialistka fovšljiva!
Fant je komaj 18. Kaj delajo fantje pri 18 ih ?buljijo v telefone in so še prekleto resni, brez kančka nasmeha. Večina agresivni z neko težo tik tokov in ostalih bedarij. Z peščico izjem seveda.
Baron se obnaša galantno, njegove poteze so deške, a se že vidi , da bo pri 30 ih lepotec. Lahko kar povem, da bo pri 35 kandidiral za predsednika Amerike, na željo ljudstva. Baron je v Ameriki zelo, zelo priljubljen in je vzor. Res poklon Melaniji, ker je odlična mati.
A se lepo delaš, a?
Cerkev gor ali dol, božič boš ziher praznovala, kar pomeni, da si navadna becka, ki lajaš skupaj s krdelom, kar spet pomeni, da si tipična predmestna ali vaška gospodinja: zlobna, pogoltna, opravljiva, materialistična in seveda čista v srcu za enega runkeljna v ZDA, ker to te pa dela bolj nobel, a ne!
TEBE je lahko za marsikaj sram, ker seporav vidi, kakšna vaška čistunka si, v resnici pa pogoltna materialistka fovšljiva!
Ti pa nimas problemov samo z Barronom. Imas precej vecje probleme s sabo. Po odgovoru sklepam, da si tolerantna demokratka, ki se bori za mir.
Grem mimo kakšnih slovenskih najstnikov na ulici…..prav nobene lepote ne vidim..mozolji jim izstopajo še pa še…kozava koža….. blondinci so ratali že kloni eden drugega. Nič posebnega. Že tako niso moj tip lepote.
In vi si še drznete govort čez Barrona?. Pokažite svoje pamže, pa jih bomo primerjali z njim
Smaragdna reka, 06.11.2024 ob 21:51
Fant je komaj 18. Kaj delajo fantje pri 18 ih ?buljijo v telefone in so še prekleto resni, brez kančka nasmeha. Večina agresivni z neko težo tik tokov in ostalih bedarij. Z peščico izjem seveda.
Baron se obnaša galantno, njegove poteze so deške, a se že vidi , da bo pri 30 ih lepotec. Lahko kar povem, da bo pri 35 kandidiral za predsednika Amerike, na željo ljudstva. Baron je v Ameriki zelo, zelo priljubljen in je vzor. Res poklon Melaniji, ker je odlična mati.
Končno ena pametna!