Ampak Barron ni pa prav nič fejst na pogled
mijav mijav, 07.11.2024 ob 10:26
obstajajo, 07.11.2024 ob 09:01
povprečen najstnik, 07.11.2024 ob 08:44
Izgleda kot povprečen najstnik, ki se bo še razvil .. Podoben ni nobenemu preveč. Kako je Melanija izgledala, ko je bila 18, 20 se pa ne ve.
Najbrž obstajajo fotke iz njenih poznih najstniških, zgodnjih 20.ih.
saj pravim, zelo je podoben Trumpovemu fotru, poguglajte njegove slike.
S slikami iz njenih 20 let bi ugotovili, kolio ji je sin podoben. Sedaj se ne da primerjat.
Trump je rekel, da je sin tako visok, ker mu je Amalija (pokojna Melanijina mama) tako dobro kuhala. Ampak tudi njegova starejsa sinova imata okoli 2 metrov. Fant ima obliko obraza po mami, prav tako zgornji del obraza, usta so pa cisto Trumpova. Bolnice ste tiste, ki vsakemu, ki ni po jusu daste nalepko avtizma ali ADHDja. Fant se giblje v drugacnih krogih kot se ve. Me prav zanima, kako bi se ve pri 18ih obnasale ob takih priloznostih.
lep je, 07.11.2024 ob 11:39
Smaragdna reka, 06.11.2024 ob 21:51
Fant je komaj 18. Kaj delajo fantje pri 18 ih ?buljijo v telefone in so še prekleto resni, brez kančka nasmeha. Večina agresivni z neko težo tik tokov in ostalih bedarij. Z peščico izjem seveda.
Baron se obnaša galantno, njegove poteze so deške, a se že vidi , da bo pri 30 ih lepotec. Lahko kar povem, da bo pri 35 kandidiral za predsednika Amerike, na željo ljudstva. Baron je v Ameriki zelo, zelo priljubljen in je vzor. Res poklon Melaniji, ker je odlična mati.
Končno ena pametna!
Ko sem potem videla sliko vseh treh, ko so dali izjavo po neuradnih rezultatih, je Barron cvetel z nasmehom, postavil pa se je tako veličastno, s ponosno držo, širok v ramenih, elegantno obleko. Amerika je ponosna nanj. To kar on počne pri teh letih je odraz zrelosti, uglajenosti in ja je ljudski in to ga krasi. Tudi mi Slovenci smo ponosni. Razen izjem seveda.
Verjetno bi bil lepši, če bi bil ves potetoviran in v nekih oversize cotah, ne? Dajte no, čisto v redu je za pogledat, normalno pa je, da je bil v obleki in kravati, mar ste mislili, da bi Donald zraven sebe gledal froca v strganih cotah na dan, ko je postal predsednik? Mislim, da mu je kar on določil dress code, mulc pri takem fotru nima prava glasanja. Baje da so tudi h kosilu pri Trumpu vsi morali sesti stuširani in čisti. Tudi sicer da Trump veliko na urejenost in čistočo, tako da ni čudno, da morajo tudi potomci biti taki.
Fant je zadržan, pa to pa ono,….pa kot hlod,…..
Se vprašajte, kakšni bi bili pa vi v takšni zadevi? Kako bi izgledali vi v javnosti, če bi imeli fotra Trumpa?
Ja obleka je primerna za v javnost in tudi resen obraz za zraven. Kako bi pa vi v takih primerih??
Če bi bil pa mulc manjše postave, morda malo okrogel, bi se pa v to spustili. Nikoli prav!!
Mulc je postaven in se obnaša primerno kot javna oseba. Saj tako je vzgojen.
Meni je simpatičen. Pika.
YeahRight, 06.11.2024 ob 14:49
Njegov izgled tudi slučajno ni njegova največja hiba.
Prej grozni starši.
Kot prvo mati – kera ženska v poznih 20-ih se spetlja z 24 let starejšim šovinističnem prascem.
Kot drugo fotr – ki se obnaša kot velik crybaby, do žensk ponižujoč…
“yeah right“, “crybaby“… in drugi besedni amerikaizmi na polno, ko pišeš ali govoriš v slovenskem jeziku.
To pa si se nažrlo v svojem življenju ameriških serij, novic o zvezdniki in dreka od ameriške pop kulture kajne?
Si torej kulturno in duhovno nek pohabljeni stvor v svoji notranjosti.
In zdaj si dobilo klofuto v svojo bedasto primitivno nekulturno faco, ko je Amerika Trumpa izbrala.
Jah pač takšna je tvoja Amerika. Kmetavzarstvo za kmetavzarje kot si ti. Tvoj beden in plehek svet.
Kot nekdo, ki je vedno sledil visoki kulturi v Evropi, večvrdni evropski kinamatografiji in literaturi pomilujem kmetavzarski rajo kot si ti. Si dno. Sicer pa sem to vedno opazil ob tvojem primitivnem, nelogične in zabitem razmišljanju, ki ga izražaš tu na monu.
Zdaj pa pridi in rigaj ob kokicah še naprej in spremljaj novice iz Ameriki.
Kokošiju se popolnoma odpuli, če je tema Trump. Zanimivo.
Samo v opomin, pred leti je nek slovenec po forumih žalil takratnega ameriškega predsednika Busha. Po nekaj tednih je že bil na sodišču.
Kura, ne žali večinske Amerike, ne norčuj se iz ameriških pridnih rok, delavcev, kmetov in patriotov. Trumpovi volivci trdo delajo, da preživijo.
Genov se ne da plastično operirat, 06.11.2024 ob 21:46
Sabina803, 06.11.2024 ob 21:34
Genov se ne da plastično operirat, 06.11.2024 ob 19:27
Sabina803, 06.11.2024 ob 19:24
Da te ni sram, kaj si sposobna skup spravit.
Še ena tipična gospodinja iz manjšega slovenskega kraja!
Sram???? Česa neki???
Pa tebe, ki se najprej plaziš po cerkvi, potem pa po vasi obrekuješ in blatiš druge?
Samo zamisli se, kaj pišeš. In kako si me lahko tako trofnil, točno taka sem in delam to kar mi očitaš. NOT! V življenju nisem bila v cerkvi. Jp, LAHKO TE JE SRAM!! Pa še 100000krat ti lahko povem. A to prav uživaš, ko fanta žališ al zakaj to delaš?
(No, jaz sicer vem zakaj, me pa zanima, če premoreš tolk samokritike, da tudi ti veš; je pa hudo, res, če si tako grde duše).
POŽRI SE: Barron je simpatičen, prijeten, uglajen fant. Tudi luštkan je, pravi cukrček.
A se lepo delaš, a?
Cerkev gor ali dol, božič boš ziher praznovala, kar pomeni, da si navadna becka, ki lajaš skupaj s krdelom, kar spet pomeni, da si tipična predmestna ali vaška gospodinja: zlobna, pogoltna, opravljiva, materialistična in seveda čista v srcu za enega runkeljna v ZDA, ker to te pa dela bolj nobel, a ne!
TEBE je lahko za marsikaj sram, ker seporav vidi, kakšna vaška čistunka si, v resnici pa pogoltna materialistka fovšljiva!
Kaj si pa ti za en zoprn, tečen runkl? Daj umiri se ! Kaj si pa kaj takega pojedel, da izpadeš kot en važen skret?
Genov se ne da plastično operirat, 06.11.2024 ob 13:55
Itak sicer ne more biti “lep” po Melanii, ker dec nima kaj počet z babjo lepoto, po Donaldu tudi ne, ker Donald pravzaprav nima nobenega ksihta, nobenih potez obraza, bolj samo eno grimaso.
Ampak da ima pa tak skisan, puščoben videz, je pa tud nesreča! Vsaj kako obrazno potezo bi pa lahko podedoval, ne pa nek mlečni zdrob namesto obraza!
Glej faggot, med vrata ga pripri in zaloputni, boš končno enkrat ziher potešen.
Nevoščljivosti pa to ne bo rešilo, boš pa za par minut pozabil, kakšen luzer si.
Kako ste lahko nekateri tako “gnili” v svoji notranjosti?? A so vsi tvoji otroci in otroci tvojih prijateljic ter kolegic po tvojih merilih?! Ali jim tudi poveš, da so “grdi”?! Res, ljudje dajte se zamislit nad seboj, ker imate v sebi gnojnico, ki jo ne znate drugače transformirat, kot prečistit skozi druge ljudi! Ne sprašujte se zakaj zbolite … zbolite, ker ste polni negativnosti, ljubosumja, hudobije, sovraštva, gnusa, sramu …
Meni osebno je sin Donalda in Melanije, ki sta zelo simpatičen par, krasen, postaven, lep mladenič. Pa četudi ne bi bil, rajši ne rečem nič ali najdem kar bi lahko pohvalila, kot da kritiziran in negativiziram!
Ah no. Fanta so vzgajali za aristokrata. Najbrž se v življenju ni smel spustit po toboganu, brcnit žoge in boh ne daj skočit v kako lužo. In tako kot je ata reku je moglo bit, če ne bi še mama čez prag letela. Je pa fant velik in v letih ko zgleda štorast….dvomim da bo kakšno mišico pridobil. Tud ata ni bil neki fit model ,da bi ga babnce lovile zarad tega.
Zdaj videz ni tako važen, karakter pa… Razvajeno dete bo to, poklicni sin milijonarja, tako kot je že fotr bil. Fotr se boji bacilov, tako da se res verjetno ni smel normalno igrat, upam, da vsaj nima travm od tega, pa od tega, da je mamo cel svet nago videl
https://nypost.com/2016/07/30/melania-trump-like-youve-never-seen-her-before/
To so kar ubitačne kombinacije. Če bo kaj pametnega iz njega karakterno, bom zelo presenečen. Finančno bo že uspešen, če samo zdaj svojo žepnino da na banko vezat.