Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek AMPAK TALE JE PA SVETOVNA !!!

AMPAK TALE JE PA SVETOVNA !!!

“Kamela svoje grbe ne vidi.”
(Hebrejski)

Koliko je v teh samo petih besedah ene velike in neskončne resnice ??? Človek kar težko verjame! In tolikokrat smo ljudje vsi po vrsti ene same … kamele !:-))

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Ja, res je, sam eni so povrhu vsega še dvogrbe kamele;-))))))))

Jeeeeeeeeeeeeeeeeee, pa še grbe na svoji kameli ne vidiš, ane da!:-)))) Mi je res full všeč ta “arabian misel! !:-))

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

..marici marici…
.. a moramo po taksne modrosti k arabcem..??????? :((((((((

mar nimamo doma kup lepih in istopomenskih modrosti…
…ena lepih je ze..,,pometi najprej pred svojim pragom…”..
.. pa morda … ,,ne glej iveri,v ocesu svojega brata,ce v svojem bruna ne vidis”..
..no vidis…ta slednji bi sedaj po tej kritiki pasal kar meni..:)))))

*********************************** realizem,nam v sanjah nic ne pripomore.. brez sanj pa,realizem ostaja brez smisla.. ****************************************

Dober si ti, Torni, dober … vendar žal pozabljamo in na naše in seveda na tuje modrosti. Ostajamo le polni same sebe ! Za določene stvari in reči je seveda tudi to prav in dobro, a kdaj pa kdaj bi bil kanček samozavesti, predvsem pa kanček samozadostnosti manj le naredil iz nas dostopnejšega človeka …:-)))

Jest tud svojga tiča kmal ne bom več vidu.A sem se preobrazu v kamelo?
;-))

Štupido – grbe rasejo na hrbti ne na trebhi;-))))))

…he he he … pa dej tica povecat…. uuppsss….

*********************************** realizem,nam v sanjah nic ne pripomore.. brez sanj pa,realizem ostaja brez smisla.. ****************************************

Kaj kšn ve ku se reče samci od kamele?:-))))))))))))))))))))

Ne, ti si se pa preobrazu “u nosača torb za vodo za kamele”!:-))))

Toooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo, ja,
toooooooooooooo semmmmmmmmmm hotela tudi jaz napisa, pa … saj veš, on poveča zmeri jezik, pa sem se bala, da me szi njim oplaziiiiiiiii !!!!

Dej, povečaj tiča no ………

Al’ pa, kukar rečejo gasilci: podaljšaj cevi, povečaj pritisk ….

Kamela s tičkom ????
Kamelič ??
Kej velblod je neki druziga, ane ???

Ma luohku bi pole rekli bl’ na dugo: muož wdi kamele ???

Al pa kameltič – s poudarkom na zadnjih treh črkah;-)))))))))))))))))))))))

Bem,kej je pej tisto na bauhi pole?
Plahta za pokrit junca?
😉

Če boš lahko ti z jezikom ga ovila….pol ziher.
,-)))

Samec je najbrž kamelko,ali pa kameleon.

Da ni kamelec?

Kamela nima samcu!
samci gredo lepo v senco, ne pa dirjajo po peski puščavskem!

Na ki???????????????????????;-))))))))))))))

bauh=trebuh=lempa=bidon=breme.
Smo to temo obdelal že ene štiri leta nazaj, kr je blo še več štajerk tu.

Črnogorski stil;-)

Ma bušci uni samci – sej zatu je pa tulku geju, ki sami ke po sencah ležijo;-)

Jest sm tud gej!!!!!
Ležim to za PC-jem v senci in šklofam.
:-))))

Kaj senca je od PC-ja?;-)))))))))))))))))

New Report

Close