Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek AMPAK TALE JE PA SVETOVNA !!!

AMPAK TALE JE PA SVETOVNA !!!

Ja sej, ma črnogorke se pa znajdejo po svoje;-)))))))))))

Ajaaaaaaaaaa!;-) Pol pa je koutr za jajca pokrit;-)))

Imaš rada jajca ti?Mislim, skrbiš zanje?

ma ja.podobna sva si.
🙂

Se mi je zdelu, de sva si enmalu žlahta;-)))))))))))))))

A misliš, če jih s koutrom pokrivam?;-)))))))))))))))

Pa saj se mi nisi zdela tko špehnata,no!
;-)))

Ma pokrijem jih lohku vseglih,ne!;-)))))))))))))))))))))

Veš kaj, jst grem zdej s te sence vn, ki me že en malu zebe:-))))))))))))))

Ej prjatu, neč bat, nimaš pojma, kuga lahko ženska z jezikam nardi ????:-)) Se ti niti sanjat ne morejo vse te možnosti, ne, ne !

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

vem,vem, da ženska lahko več z jezikom naredi, kot z ritjo.
😉

Ma jst tudi svoje “grbe” ne vidim, to pa zato ker mi je trebuh zrastel :)))))

********************** Šišam, brijam, zube vadim !

Tistu nej trebuh – je koutr za jajca, je blu učerej ugotovljenu tle gor;-))))))))))))))

No sej je lepše slišat.
Videt pa enako :)))))

********************** Šišam, brijam, zube vadim !

Fante, kar imaš spredaj, temu smo včasih rekli “izboklina”, kar imaš nad seboj, temu pa smo včasih rekli “grba”, torej, če ti je trebuh zrastel, ne vidiš svoje lastne izbokline, grbo pa lahko zato le čutiš ….:-)))

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Tu je bla pa zdej prou ena strokovno anatomska analiza:-)))))))))))))
Saško, bi ti moglu bit zdej pa že jasnu ki jmaš kej;-)))))))))))))))))

No, no, no, ane, ane de ??? Mislem, tu mač, da pod stopali jšče unu, k’ jema za bet med nugami jenu da grbo j’šče med nuogami, k’ jema za bet na hrbti ???? Ma ku sn jest duobra, ne de ??? U anatomiju trupel se pa nu malo spuoznam ??? K jemam uokuoli sebe (buh vejdi kje) duosti trupel za si j’h wogledawat jenu proučawat!!!:-))

……………………ma kaj mam jst pol preveliko, da ne vidim lastne riti?:)))))))))))……………ajaaaaa… prekratek vrat:))))))……………..

...................................... ..........................drgač sm pa angelček........................

Genaue … prekratek vrat in premalo obratovalne osi … kukar jaz ….:-)))

Veste kaj babetine – glavnu je de jmamo dolg jezik!;-)))))))))))))

Ma pri vsem tem je pa le nekaj res: če se midve, ki imava prekratek vrat, premalo gibljive krožne “osi” kljub vsemu pa “razkoračiva” in nato upogneva, bova videli še kaj več sveta, kot le lastno rit, kaj meniš ….???:-))))

…………………..haha…………………..skoz domov bova vidli, se mi zdi:)))))))))))))))…………………..

...................................... ..........................drgač sm pa angelček........................

…………………..moj jezik je kratek, ima pa zato tok večje obrate:)))))))))…………….

No, no, sej – važen je učinek:-)))))))))))))

………………….haha…………………..o učinkih pa kdaj drugič, moram dopust vzet:))))))))))))))………………….

New Report

Close