Ampak tukaj vas mora…..
…nenehno nekdo malo špikat, da pokažete vsaj malo življenja…pa dobro…pa kaj naj še ušpičim, da bo tule malo več veselja-življenja?!
Ali vas bo tale lepi ženski akt…mogoče bolj k domišljiji spravu…no dajmo…malo migat…in pomislimo…le komu je tole podobno;))???
Naj domišljija dela…
Vsega pa res ni treba vedet in videt…imaš prav ja…pa zakaj bi ti še enkrat slike pošiljala od zadaj, pa od spredaj pa od strani, ko pa baje že vse imaš…ej dragi moj…naredi si en arhivko…jaz ne bom pošiljala to venomer;))!!!
prosim za razumevanje…bubana sem še malo…ja pa staram se tudi…še nekaj dni in bom…jao meni…veliko sem že stara…ampak se tolažim…kako že rečejo…stara koka dobra supa…no tako nekako…se smejim…;))!
Pa lepo, da so ti ostali v spominu najini položaji…poglej na mejlček…je še en novi…pa pšššššš;))!
ma kaj Tajke…čez Slovenke jih ni…ko te zagrabijo naše roke…ko se naježi koža, saj veš tisti znani občutek v želodcu, ko ti paše, ko zadane ko si želiš še in še…ja to znajo pa samo Slovenke!!!
ja..sramežljivke smo pa tudi ni kaj…a pa da znamo metlo v roke prijeti…no tudi to…po mojem…je najlepše , da zna biti ženska vse v pravem trenutku…mati, gospodinja, ljubica, žena, nagajivka…ja vse to in še več…to je tisto…ko rečeš vauf…ta je pa tako moja-moja…si jo že našel Vitki…tako žensko svojega življenja?!
Okej…ne išči…ko bo čas pride sama…ni blema…do takrat…sem pa jaz tu…aneda;))…se smejim…ne res…nekega dne…te bo zadelo…in tisto bo tapravo in najlepše…do takrat pa uživaj svobodo…