AMWAY
Je piramidni sistem in glede na to, da sem že pred 28 let bila v njem, dvomim, da boš dobila tako bazo odjemalcev, da boš lahko kaj služila s tem. Že pred 28 leti in več, ko je prišel Amway v Slovenijo ni bilo najlažje, pred tem se je švercalo iz Avstrije in so slovenski posredniki že imeli svoje kupce.
Drugače so izdelki kvalitetni, eko, bio in kajvemkajše, vendar dragi oz kakor vzameš, so in niso dragi. Vendar pa glede na to, da kupna moč prebivalstva pada in da se recimo praške dobi v trgovinah kar precej ceneje (zdaj morajo tudi ti v trgovinah biti precej bolj ekološki kot pred leti), sama ne bi šla več v to. Težko, da bi kdo recimo kupil prašek za 30€ (ugibam ceno, samo taka je bila primerjava pred leti), če ga lahko kupiš v trgovini za 18 ali 19€ Če recimo nadaljujem s samim praškom (ne vem, če je še tako, takrat je bilo). Bil je brez belila in si ga za pranje res manj dala notri v stroj, vendar pa je bilo perilo sivo. Če sem hotela imeti belo perilo, sem morala dati zraven praška še belilo, ki si ga kupil posebej in je prašek in pranje še podražilo. So imeli pa v tistih časih res kvalitetno zobno pasto, tisto sem res rada uporabljala.
Hahaha…naj se še kdo razpiše o tem MLM.
Sam sem bil med prvimi leta 1996, ko so prišli v Slovenijo…prav spomnim se, najprej smo se dobili v eni pisarni in nas je bilo tam okoli 30. Potem v Festivalni in Križankah, ter Tivoliju. Že takrat se mi je zdela neumna zadeva, ampak ker sem bil res mlad in naiven sem poskusil. Ker že od štarta nisem verjel v MLM in nisem ovca, sem prepričal točno 1 osebo v nakup paketa, ki je bil takrat ene 5k sit.
Seveda nisem videl niti eura/tolarja, mi je pa smešno, ker če bi takrat fajn zagrabil, ker sem bil med prvimi – bi bil nedvomno uspešen in morda celo videl kakšen profit.
Mi je pa smešno, da je v 2023 še kakšna ovca, ki verjame da se da v MLM služiti…
Amway je res že zdavnaj preživet. Zdaj poskušajo dekorativno linijo reinventat z Artistry kozmetiko in nekim babjim povezovanjem v Passionista Squad. Mislijo, da bodo s socialnimi omrežji izumili toplo vodo. To niti ne zgleda kot sekta, bolj kot čreda ovc ali kokoši na kupu in obsedenih s kremicami in šminkami
Zobnih past (dobrih, a predragih) se tudi jaz spominjam. Prodajal mi jih je mizar in kitarist (pri Emanuelu) Raša.
https://odpiralnicasi.com/spots/music-max-ljubljana-smartinska-747114f860
amway financirate naivneži, ki kupujete dosti predrago zanič robo. to, da je to kvalitetna roba, vas napumpajo na njihovih sestankih, v resnici pa se kvaliteta s tisto v trgovini ne more primerjat, sploh, po današnjijh standardih. mogoče je kak detergent malo bolj koncentriran kot to, kar dobiš v trgovini, to pa je tud vse.
lol, zdaj sem šla pogledat njihove izdelke
prva stvar, kar se pogledala, je bil šampon in balzam v enem, 36 EUR za 750 ml
sestavin na spletni strani sploh ni napisanih
ko sem šla iskat INCI sestavine za šampon, sem na ameriški strani našla tole
Water/Eau, Sodium Laureth Sulfate, Decyl Glucoside, Glycol Distearate, Dimethicone, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Glycereth-26, Glycerin, Fragrance/Parfum, Sodium Chloride, C12-15 Alkyl Lactate, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Hydroxypropyl Methylcellulose, Distearyldimonium Chloride, Citric Acid, Tetrasodium EDTA, Creatine, Limnanthes alba (Meadowfoam) Seed Oil, Dipropylene Glycol, C10-40 Isoalkylamidopropylethyldimonium Ethosulfate, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Borago Officinalis Seed oil, Phytantriol, PPG-12-Buteth-16, Tocopheryl Acetate, Triethanolamine, Sodium PCA, Sodium Lactate, Arginine, Aspartic Acid, PCA, Glycine, Alanine, Methylchloroisothiazolinone, Ceramide-2, Serine, Ceramide-3, Valine, Behenic Acid, Cholesterol, Isoleucine, Proline, Threonine, Methylisothiazolinone, Histidine, Phenylalanine, Perilla Ocymoides Leaf Extract.
Methylisothiazolinone is moderately to highly acutely toxic in oral, dermal, eye irritation, dermal irritation, and inhalation acute toxicity studies. The use of methylisothiazolinone in the manufacture of paper, paperboard, and adhesives which may contact food is regulated by FDA
Methylchloroisothiazolinone can cause allergic reactions in some people.[4] The first publication of the preservative as a contact allergen was in 1988.[5] Cases of photoaggravated allergic contact dermatitis, i.e. worsening of skin lesions after sun exposure, have also been reported.[4]
In pure form or in high concentrations, methylchloroisothiazolinone is a skin and membrane irritant and causes chemical burns.
cenena roba s cenenimi sestavinami, prodajajo pa za 10kratnik tega, kar se dobi v navadnih trgovinah
A to se zivi? Se spomnim da nas je nekdo, 4 smrklice povabil na ena predavanja.. in smo sle pogledat, jaz najmlajsa 15 let.. zeto sem si islila, kaksna resnost da nas najstnice pivabijo.. folka ful.. me seveda nismo, mogoce je komu tarat celo uspelo.. tej piramidni sistemi so itak triki.. me je pa tekom lajfa se nekaj povabil v druge take zadeve pricakalo in ne ne ne ne.. ne vem pa ali je komu od teh uspelo..
P.s. uspeh1a@gmail.com
Piramidni sistem je in če pogledaš statistike za vse te piramide lahko vidiš, da 99% ljudi v njih izgubi denar. (In to kar precej denarja) Ti podatki so pobrani direktno iz finančnih poročil piramid, med tem ko te v “skupini” nadlegujejo, da se moraš pretvarjati, da živiš ne vem kakšno hudo življenje.
99% of Distributors Lose Money in Multi-Level Marketing
Prosim, ne nasedajte ljudem, ki vas zaradi želje po zaslužku vidijo kot tarčo. Ne želijo vam pomagati, ampak vas vidijo samo kot $$$, ker dobijo denar vsakič, ko se nekdo pridruži pod njimi.
Da ne govorimo tudi o množici tožb, s katerimi se trenutno Amway sooča.