amway-vodni filter
Danes mi je znanka moje mame predstavila Amway, nisem bila kaj preveč navdušena, ker me tovrstne stvari ne zanimajo, niti se ne bi ukvarjala z njimi, sem bolj iz vljudnosti prisluhnila..
Zanima me, kakšne imate izkušnje z omenjeno firmo? Se res splača kupovat?
Konkretno me zanima še za vodni filter za prečiščevanje vode iz pip, je res vreden svoje cene, ali je to nateg? je res pomemben in potreben za pitno vodo, ga imate, kako se obnese?
Naj povem, da je cena 210.000 sit, oz. Amwayeva cena, če si član 160.000 in na to še nekih 20{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} popusta, če bi se včlanil.
Se kje drugje to dobi ceneje?
Hvala za kakršnekoli informacije
Filter ni primerljiv z drugimi, oz. drugi niso z njim glede na ceno, ki jo ima – kolikor sem lahko zbrala podatke. Sem pa še v iskanju več informacij in izkušenj tudi sama.
Vam sporočim, kaj ugotovim.
Nagibam pa se k odločitvi, da ga bomo kupili, vsaj na to, kar sem do zdaj izvedela. Nekaj proizvodov (kakšnih 5 do 8) od Amwaya uporabljam, preko znanke in moram povedati, da sem z njimi zelo zadovoljna. Jih ne bi zamenjala. Zato sklepam podobno tudi za filter. Sporoči še ti.
Vse to je nateg, kajti noben tak filter ti vode ne prečisti tako, da bi uničil vse tiste zadeve, ki so zdravju škodljive. Če ti pa že, ti pa uniči še vse dobre stvari v vodi. teh filtrov je malo morje, le oglej si na netu in preberi, bos presenečena kaj ti vsak obljublja, nato ga daj montirat, še prej daj vodo v analizo in nato še vodo v analizo po uporabi filtra, in ugotovila boš, da si vrgla denar stran.
*-*, meniš da je to nateg zato ker piše spredaj Amway ali zato ker si apriorij proti vodnim filtrom.
Vodni filtri so zelo dobra zadeva in vodo precej omehčajo. POleg tega jo še dodatno očitstijo kemikalij.
Kakšen je ta od Amway-a nimam pojma (slab sigurno ni, ker drugače ne bi prišel v sistem), a vem, da so cene dobrih filtrov vrtijo od 150-200 k
uporabljam kar nekaj njihovih izdelkov in sem zadovoljna (čistilo za pečice, za okna, pralni prašek, čistilo za posodo, mehčalec)
Moški del pa s čistilom za avto ne tako zelo.Njegov komentar: od johnsona je dost boljši pa še cenejši (sama se ne bi mogla opredelit)
Od kozmetike pa uporabljam maskaro in sem tudi zadovoljna, ker mi trepalnic ne lepi ampak lepo “priviha”
Pa še kaj bi se našlo
Prvo kot prvo…stran od tega…ker to se ti enkrat nalimajo in tezijo do onemoglosti…slepo verjamejo v bogastvo,ki pa ga potem ni od nikoder,kakor obljubljajo…
Se najbolj so me zmotila motivacijska predavanja…po le-teh je folk cist notr….valda zmanipuliran u nulo…in dobijo nov zagon,da verjamejo nespameti…
Sama sem kupila cisto navaden filter od britt in sem cist zadovoljna..
No, no. ne tako posploševat. Jaz pa nimam tega občutka. Morda sem tudi drugačna kot ti.
Sicer pa sem se sama vpisala v ….. in imam mir pred “posiljevanjem”. Kupim kar mi paše, kupim precej ceneje, ne prodajam pa drugim. Dobro, če bi kdo rekel da rabi potem ja, sicer pa zelo malo ljudi ve da sem vpisana.
Je pa moja mami kupila ta filter in je zelo zadovoljna. Tudi voda ima drugačen vonj, mehčalca sedaj porabi izredno malo, tudi soli za pralni stroj sam stroj ne porabi veliko,……
Brenda, odločiti se boš morala pa itak sama. Tudi denar boš sama odštela, tako da…..
no, koliko je pa ta tvoj filter prišel? ne vem no, meni se to zdi blazna cena, za ta denar človek dobi že pralni stroj in to ne slab, če tko pogledaš..
Pa dajte no, valda ni voda tako onesnažena, da bi nujno rabili filter??
Sicer jo pa malokrat pijem iz pipe, se mi ne da, rajši pograbim ustekleničeno, ki je pa valda pod kako kontrolo?
Mah ne vem, saj po vsej verjetnosti ne bom kupila, bo prej prišel na vrsto še kak kos pohištva..
katja, to trdim zato, ker sem sama vse to dala skozi, naša voda je bila po analizi onesnažena z fekalijami, torej kmet veselo gnoji in to je šlo v podtalnico, ma itak je tako povsod, le ljudje ne dajejo vod v analize. jaz sem jo in mi je žal. In ker me je nato to tako preganjalo, kakšno vodo pijemo, čeprav taka voda ni škosljiva, ker smo jo navajeni, nam ni bilo nič, zato se tudi nihče ni nikoli obregnil, da je naša voda zanič, pa sem kljub vsemu vzela zadevo resno, poklicala kar nekaj teg podjetij, se odločila za vodni filter neon…stalo čez 400.000, seveda z garancijo, če bo voda po tem filtru še kar onesnažena, mi vrnejo denar. In kaj misliš, obljubili vse, bili so najboljši, res sem zaupala, da bom pila pravo zdravo vodo, na koncu sem pila vodo od niča, uničene so bile vse dzrave stavri v vodi, fekalije so bile na trenutke še vedno pristone, da o drugih težkih kovinah ne govorim, ker ne vem, kajti ko daš vodo v analizo, je vse odvisno kaj želiš izvedeti in to ni poceni, zato sem rekla, pila bom vodo kot vodo, kot jo vsi in ne dam nikoli več nič v analizo!