Najdi forum

Zanima me ali je katera preizkusila Amway kozmetiko in ali ste bile zadovoljne?
Tina

JEST…ARTISTRY DEKORATIVNA KOZMETIKA JE V REDU, SAM DOKAJ DRAGA..MISLM NE ZDI SE MI TOLJK BL SPEŠL K PA ENA DRUGA POL CENEJŠA., ŠMINKE SO ZLO V REDU, MAM USE OD NJIH..KREME PA TO PA MEN NISO USTREZALE, KAR PA NI MERILO, KER MEN NOBENA KREMA NE PAŠE, KOLEGICA JO PA FUL POHVAL, K MA BL SUHO KOŽO…FINA STA PILIN IN MASKA…SICER JE PA PR TEJ KOZMETIKI ENA PREDNOST, K JO LOHK PROBAVAŠ PA ČE TI NI U REDU PAČ VRNEŠ! KOK SEM JEST ZA KREME ŽE ZMETALA KEŠA PA MI NI NOBENA BLA V REDU, SAM PREČ SEM JIH POL ŠE LOHK VRGLA….TKO DA NAJBOLŠ DA PROBAŠ PA BOŠ VIDLA

Jaz uporabljam njihov šampon za suhe in poškodovane lase, ampak ni ne vem kok super. Men ne pomaga tok, ampak če sem že dala 1.800 zanj, ga bom pa do konca ponucala. Moti me ker nimam mehkih las, ampak trde in se ne morem počesat, tako da si dajem zdaj dodatno še subrino na lase.

Njihova čistila pa so vredu, jih uporabljam in je good.

Čau! Meni je kozmetika idealna. Res sem zadovoljna z njo. Najbolj mi je všeč sistem za mastno kožo, ter gel za preprečevanje mastnega sijaja kože. Poleti, pa čeprav je vroče se nč ne svetim in to je idalno. Seveda pa so mi super tudi ličila od pudra do senčil in barvic ter šmink. Sicer pa je to čist odvisno od vsakega posameznika kako mu ustreza. Pa tudi cene, ki so seveda na prvi pogled ogromne, če preračunaš sploh ni drago, glede na to da je sistem približno 8000 tolarjev, zadostuje pa za pol leta, je to okol 1500 tolarjev na mesec, kar res ni drago. Najbolš da poskusiš pa je, sej zgubit nimaš kej, kajti vse lahko vrneš, na koncu pa tudi dobro zaslužiš 🙂
Pa prijetno uporabo! Papa

Men je dobra samo maskara. Ostalo sem tudi probala, vendar rezultati niso bili taki kot so mi obljubili. Čeprav imaš neki popust je kljub popustu še vedno zelo, zelo drago.
Svetujem ti, da poskusiš in boš videla ali ti odgovarja, če ti, potem ti verjetno ne bo škoda denarja.
Jaz osebno rada kozmetiko menjam, tako vsakič kupim drug šampon, pa drugo šminko, …. ne prisegam samo na eno znamko.

Od dekorativne kozmetike Amway uporabljam šminko, tekoč puder za mastno kožo in puder v kamnu. Tekoč puder + šminka vsaj meni zelo ustrezata, puder v kamnu je soliden, vendar pa nič posebnega (za ta denar se dobi že marsikatero drugo znamko).
Moram pa zelo puhvaliti njihov sistem za mastno kožo (čistilni gel, tonik, dnevno kremo), ter poleg tega tudi nočno kremo in nek serum (trenutno ne vem, kako se imenuje) za regeneracijo in osvežitev kože. Pa tudi krema za okoli oči je nasplošno OK, vendar nič posebnega.

Če se odločaš za njihovo kozmetiko ti svetujem, da se obrneš na zastopnico, ki ima z njo izkušnje, kajti takšna ti bo vedela pravilno svetovat, kateri izdelki so primerni za tvojo kožo.To je najbolj pomembno, kajti marsikatera je bila z izdelki razočarana, ker ni kupila odgovarjajočih, potem pa je krivila znamko, čeprav je vrhunska.Bistvena prednost Amwayevih izdelkov je možnost, da jih lahko vrneš do roka trajanja(do 3 leta), če ti ne odgovarjajo in pa naravne sestavine.V izdelkih ostalih kozmetičnih firm so marsikdaj hudi strupi, česar pa se premalo zavedamo.Artistry je med drugim izdelal prvo kremo, ki deluje v vse tri plast kože in fantastično popravlja videz starajoče se kože, ker pa ne reklamira izdelkov na klasičen način, so te prednosti neznane širokim množicam.

Vsak mora probat, da vidi če mu odgovarja….

če te zanima, piši na [email protected]

lep pozdrav

New Report

Close