Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek AMZS članstvo?

AMZS članstvo?

Zdravo,
sem motorist in me zanima kej pridobim če sem član Avto-moto zveze Slovenije?
in pa kaj je razlika med različnimi članstvi pri AMZS?
Hvala lepa za odgovor, lp

Primerjava https://www.amzs.si/clanstvo/vrste-clanstva

Pozdravljeni,
Spodaj posredujem povezavo članstvo AMZS, kjer si lahko ogledate vse ugodnosti. Vprašanje, ki ste ga zastavili, kaj pridobite s članstvom?
Pridobite pomoč na cesti in številne druge ugodnosti, ki so vezane na obliko članstva. Največja prednost pa je v tem, da je članstvo osebno, kar pomeni, da ste upravičeni do vseh ugodnosti ne glede na to s katerim vozilom ( motorno kolo osebni avto) ste v težavah.
Prav tako pa je potrebno poudariti, da članstvo zajema še veliko drugih ugodnosti, ki so navedene v povezavi, predvsem pa bi izpostavil popust od 20{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} dalje na tečajih varne vožnje.
Upam, da sem vam posredoval odgovor,ki ste ga potrebovali in boste kmalu del velike 75.000 članske družine AMZS.

LINK :https://www.amzs.si/clanstvo

Manuel Pungertnik Inštruktor varne vožnje AMZS

Pozdravljeni,
Spodaj posredujem povezavo članstvo AMZS, kjer si lahko ogledate vse ugodnosti. Vprašanje, ki ste ga zastavili, kaj pridobite s članstvom?
Pridobite pomoč na cesti in številne druge ugodnosti, ki so vezane na obliko članstva. Največja prednost pa je v tem, da je članstvo osebno, kar pomeni, da ste upravičeni do vseh ugodnosti ne glede na to s katerim vozilom ( motorno kolo osebni avto) ste v težavah.
Prav tako pa je potrebno poudariti, da članstvo zajema še veliko drugih ugodnosti, ki so navedene v povezavi, predvsem pa bi izpostavil popust od 20{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} dalje na tečajih varne vožnje.
Upam, da sem vam posredoval odgovor,ki ste ga potrebovali in boste kmalu del velike 75.000 članske družine AMZS.

LINK :https://www.amzs.si/clanstvo%5B/quote%5D

Kaj pa to, v primeru da moj partner vozi moj avto, jaz imam članstvo, on pa ne, ali lahko na mene uveljavlja npr. vleko vozila z amzs?
Hvala.

Član si ti in ne avto. Torej tvoj partner ne more uveljavljati tvojih članskih ugodnosti, pa čeprav gre za tvoj avto.

Pravilno ste ugotovili. Ker gre za osebno članstvo mora biti član na kraju neljubega dogodka.

Rešitev za vašega partnerja pa se skriva v družinskem članstvu, ki ga lahko partner na podlagi vašega članstva pridobi za 20€ / letno.

Včasih je bilo potrebno odjavo od članstva prej sporočiti. To še velja, ali članstvo po enem letu avtomatsko poteče? Če nova položnica ni plačana se ne obnovi?

V pogojih nikjer ne najdem razlage.

Ja, to tudi mene zanima..če naprimer pozabiš podalšati članstvo amzs, pa se ti potem nekaj zgodi ravno par dni po tem…? Hvala.

Članstva ni potrebno predhodno “odjaviti”, se samodejno prekine, če ni plačano podaljšanje. Rok za podaljšanje je 30 dni. V tem času imate še možnost plačati članarino, če bi rabili pomoč na cesti. Če pa je preteklo več kot 30 dni, se članstvo sklene od dneva plačila za eno leto.

ena redkih stvari, kjer še plačujem članarino.
Ko sem bil še veliko na cesti mi je ta dodatna “varnost” veliko pomenila.
Sedaj pa iz spoštovanja, da se kdo sploh še gre kakšno pomoč plačujem članarino.
Sem pa v mnogo letih rabil njihovo pomoč 4x.
Pa bom plačeval še naprej – je lani ženin avto zabalavil s praznim oz. slabim akumulatorjem – sem poklical AMZS in je prišel urediti. Poanta: novejša (mlajši od 10 let) vozila imajo “težavo” – če ne dela motor tudi volana ne moreš premakniti, “spustiti” ročno …

Članstvo je veljavno s plačano članarino od prve včlenitve do vsakokratnega poteka 365 (366-prestopno leto) leta.

Če članu poteče članarina, lahko v roku 30 dni od poteka še naprej koristi ugodnosti ob pogoju, da članstvo podaljša in plača članarino takoj na samem kraju okvare ali poškodbe vozila.

Po pretečenem 30 dnevnem roku članstva ni mogoče podaljšati in ga je treba skleniti na novo

New Report

Close