Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ana Dolinar – spolna zloraba

Ana Dolinar – spolna zloraba

Čudi me, da še niste obdelali Ane Dolinar, ki pravi, da naj bi jo nekdo spolno zlorabil, ko je bila stara 7 let in šele ko so njenega očeta Janeza Dolinarja spljuvali, je obelodanila, da ni Janez Dolinar.

on pa glede na spolno preferenco res ne more biti (gejpress).

Zakaj ne pove kdo je bil? Če se odločiš zgodbo povedat na pol lahko pričakuješ da bojo ljudje razpredali vse mogoče.

ženska je bolna iskalka pozornosti.

Odgovor na objavo uporabnika
drama queen iz tržiča, 16.06.2022 ob 08:06

on pa glede na spolno preferenco res ne more biti (gejpress).

Lepo videti, da se še kdo s Tržiča najde tukaj. 🙂

Ne vem, ali je s to zgodbo komu naredila karkoli dobrega. Je to dobro zanjo? Je to dobro za njeno mamo, ki je to dopuščala (če je bilo res), je to dobro za njenega očeta, je to dobro za njene otroke? Se bo karkoli spremenilo zdaj, ko je to dala ven?!

A ne bi bilo bolje, da bi šla na terapijo?

Seveda vse pod pogojem, da je to res.

drama queen iz tržiča, 16.06.2022 ob 08:13

ženska je bolna iskalka pozornosti.

Po moje je to.  Baje je igralka, a ni po tej plati o njej nič slišat. Nekaj pa mora bit. ). No, upam, da to o zlorabah ni res. Nihče nikomur tega ne privošči.

točno to, 16.06.2022 ob 08:19

Po moje je to.  Baje je igralka, a ni po tej plati o njej nič slišat. Nekaj pa mora bit. ). No, upam, da to o zlorabah ni res. Nihče nikomur tega ne privošči.

saj ne trdim, da se glede tega ni res, ampak osebne stvari prodaja na način, da se o njej pač piše, kaj pa to pomeni za druge, pa zadnja skrb. Tudi o vsaki zapozneli menstruaciji sedaj že pisarijo kot o kruti izgubi otroka.

Prav je, da je povedala in se osvobodila vsaj delčka žalosti, ponižanosti, sramu…vsega sranja, ki se nalaga od tega sprevrženega dejanja. Očitno si niti predstavljate ne kaj to naredi otroku, razvijajoči se psihi in telesu. Jaz jo podpiram in občudujem.

komu to koristi, 16.06.2022 ob 08:16

Ne vem, ali je s to zgodbo komu naredila karkoli dobrega. Je to dobro zanjo? Je to dobro za njeno mamo, ki je to dopuščala (če je bilo res), je to dobro za njenega očeta, je to dobro za njene otroke? Se bo karkoli spremenilo zdaj, ko je to dala ven?!

A ne bi bilo bolje, da bi šla na terapijo?

Seveda vse pod pogojem, da je to res.

No bravo. Tipično slovenceljsko zaostalo razmišlanje.

Nič čudnega, da je toliko zlorab, če vse skrivamo in smo tiho.

In potem katoliške svinje izpadejo kot moralne in poštene pa čeprav je to bil raj pedofilije, incesta in fukanja ovc in koz.

In potem mi razni BORISI03 pišejo da samo o spolnosti govorim.

Sem ponosen nase, da se lahko o tej temi odprto in zrelo pogovarjam in komu pomagam.

recapta, 16.06.2022 ob 08:03

Čudi me, da še niste obdelali Ane Dolinar, ki pravi, da naj bi jo nekdo spolno zlorabil, ko je bila stara 7 let in šele ko so njenega očeta Janeza Dolinarja spljuvali, je obelodanila, da ni Janez Dolinar.

Ta baba je samopromotorka, ki je v manj kot enem letu prisla do posvojitve drugega otroka, glede na to, da so pri nas tako dolge čakalne vrste mi ni jasno kako tako hitro prideš do otroka? Enega je že imela od prej, potem nima niti problemov z zanositvijo. Mediji ji delajo zastonj reklamo, ker ji manjka promocije.

Eh, 16.06.2022 ob 09:51

Ta baba je samopromotorka, ki je v manj kot enem letu prisla do posvojitve drugega otroka, glede na to, da so pri nas tako dolge čakalne vrste mi ni jasno kako tako hitro prideš do otroka? Enega je že imela od prej, potem nima niti problemov z zanositvijo. Mediji ji delajo zastonj reklamo, ker ji manjka promocije.

v Afriki ga lahko kupiš. Plačaš določeni agenciji, ki to rihta, oni dajo nekaj malega staršem in evo ti ga črnčka.

Meni je ona zmedena do konca. Brala pred leti njen intervju v onaplus, kjer je pisala da ona ne more biti zvesta v zakonu, da pa mož to razume , da ji seks preveč pomeni itd.

Xjbxx, 16.06.2022 ob 10:03

Meni je ona zmedena do konca. Brala pred leti njen intervju v onaplus, kjer je pisala da ona ne more biti zvesta v zakonu, da pa mož to razume , da ji seks preveč pomeni itd.

To je najbolj normalno.

Ne pa razni gnoji hinavski, ki varajo, se ločujejo in otroke prizadanejo.

Marsikdo v svobodni vezi ima čustveno bolj zrel zakon, več bližine in zaupanja.

Ne pa da gnoji hinavski za katere monogamija ni naravna skupaj živijo. Pol pa tak prasec/pradica še moralizira.

Samo na gobec.

Ne vidi se je nikjer. Edino v Štoriji je bila.

a kje igra, 16.06.2022 ob 10:20

Ne vidi se je nikjer. Edino v Štoriji je bila.

V Štoriji se je ni dalo gledat. Edino zavijala je z očmi in delala grimase z usti.

mestno dekle, 16.06.2022 ob 09:57

v Afriki ga lahko kupiš. Plačaš določeni agenciji, ki to rihta, oni dajo nekaj malega staršem in evo ti ga črnčka.

Vse poteka preko csd in ni druge možnosti pri nas. Samo čakalna vrsta je za nekatere strašansko dolga, za druge pa sorazmerno kratka.

Ne bluzi, 16.06.2022 ob 10:38

Vse poteka preko csd in ni druge možnosti pri nas. Samo čakalna vrsta je za nekatere strašansko dolga, za druge pa sorazmerno kratka.

eh pa ja de. CSD da samo žegen, vse ostalo pa delajo agencije.

Jaz to žensko doživljam kot drama queen. Že to, da mora kupiti črnčka, je čudno, ker ima svoje biološke otroke. Stalno išče pozornost. Mi je v istem košu kot Savina Atai, ali karkoli ji je zdaj ime.

Ona je zelo zmedena, še sama ne ve, kaj bi rada. Parkrat se je že ločevala od moža, ves čas neke drame, ..

prava kava, 16.06.2022 ob 09:37

Prav je, da je povedala in se osvobodila vsaj delčka žalosti, ponižanosti, sramu…vsega sranja, ki se nalaga od tega sprevrženega dejanja. Očitno si niti predstavljate ne kaj to naredi otroku, razvijajoči se psihi in telesu. Jaz jo podpiram in občudujem.

A če bi bila pa Lojzka Kovaceva, bi jo pa k psihiatrom pošiljali travme razreševati? Upam, da se je prej kaj pomenila z ožjimi ljudmi, ki jo obkrožajo, predno je šla ‘naga’ pred novinarje.

Posilstvo in nenormalna želja po sexu pri eni osebi? Mislim da maloverjetno.

agree, 16.06.2022 ob 11:04

Posilstvo in nenormalna želja po sexu pri eni osebi? Mislim da maloverjetno.

to je zelo verjetno. Ženske, ki jih kot otroke zlorabljajo bližnji, se naučijo, da lahko v nek odnos z moškim stopijo samo preko seksa, drugače sploh ne znajo.Se pa res postavlja vprašanje, kdo je to bil, glede na to, da sta tudi njena starša, pa očim znane osebe.

Spravte se v cerkve kazat. Gnusobe človeške. Naš narod je res izrojen do amena. Ogromno žensk je bilo zlorabljenih enkrat v življenju. Tam tretjina nekje po statistiki. Vsi ki smo kdaj delali v kakšnih prostovoljnih društvih z mladostniki vemo koliko je tega. 99% nikoli ne pove, nikoli ne pride v javnost, večina ne pove sploh nikomur leta in leta. Tudi fantje so vmes, veliko fantov. Manj kot punc sicer ampak tudi fantov je veliko. Garantiram da vsak od vas vsaj enega človeka pozna ki se mu je to zgodilo. Samo veste ne. Niti nočete vedet. Gnusni ljudje.

In “črnčkov” kot se izražate se ne kupuje. Gnusni psihopati. Posvojitev otroka je vedno prek csd. Ni možno drugače. Na svetu je čez 40 miljonov sirot! Iz določenih držav je pač hitreje posvojiti. Ker so postopki znani. Ne zato ker kupiš otroka. Obtoževat neznance da se lažejo glede zlorabe, da kupujejo otroke….bolani ste v dno duše tako da ste nevarni za javnost. Sociopati. Poleg tega ta svoj gnus še na nedolžnega otroka znašate. Bo imel čast ko bo večji te vaše psihotične izpade brati. Seveda pa vedno zagovarjate otroke. Ker za otroke se gre a ne. Psihiči. Najbolj nevaren del družbe ste ravno vi.

V bistvu je to najbolj očiten znak pri mladostnikih da so bili zlorabljeni. Otroci, ki so bili zlorabljeni so zelo mladi ko se preveč seksualno obnašajo. To in močenje postelje je prvi znak. In ja tudi v odraslost se prenese, ker to ostane za vedno s tabo.

New Report

Close