Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ana Dolinar – spolna zloraba

Ana Dolinar – spolna zloraba

A je to tista zenska, ki je svojega malega nekaj vec kot 2 leti crnega otrocicka sredi meseca novembra na pol golega in cisto bosega vlekla na sprehodu po ljubljanskih ulicah? Ali je bila tisto ena druga?

Odgovor na objavo uporabnika
Jentontiata, 16.06.2022 ob 11:13

A je to tista zenska, ki je svojega malega nekaj vec kot 2 leti crnega otrocicka sredi meseca novembra na pol golega in cisto bosega vlekla na sprehodu po ljubljanskih ulicah? Ali je bila tisto ena druga?

ni to ta. tista je pa Norma Korošec, poročena Brščič

Pa se spet piše o njej.

Zoprna ženska do skrajnosti. Profesionalna iskalka pozornosti. Groza!

Kakšen mesec nazaj sem jo videla v živalskem vrtu s kompletno familijo. Njeni in posvojeni otroci plus soprog. Letala je naokoli kot zmešana kokoš, vsi zanemarjeni v enih čudnih oblačilih.

Spomnim se, da je v času korone pisalo v neki rumeni reviji, da ne zmore več, da je čisto izčrpana in izgorena. pa prej še marsikaj drugega. Očitno ima ženska resne težave sama s seboj. Težko je nam presoditi, kaj je vzrok in kaj posledica. Njena mama Bernarda je videti umirjena in skulirana. Zakaj je hči taka, bog si ga vedi.

Furija639, 16.06.2022 ob 12:41

Kakšen mesec nazaj sem jo videla v živalskem vrtu s kompletno familijo. Njeni in posvojeni otroci plus soprog. Letala je naokoli kot zmešana kokoš, vsi zanemarjeni v enih čudnih oblačilih.

Spomnim se, da je v času korone pisalo v neki rumeni reviji, da ne zmore več, da je čisto izčrpana in izgorena. pa prej še marsikaj drugega. Očitno ima ženska resne težave sama s seboj. Težko je nam presoditi, kaj je vzrok in kaj posledica. Njena mama Bernarda je videti umirjena in skulirana. Zakaj je hči taka, bog si ga vedi.

Kaj je pa narobe s tabo da njene otroke deliš na njene in na posvojene oz. ne njene? Vsi so njeni! Mater ste nagnusni do amena. Prizadeti v dno duše. Najhuje je pa da si domišljate da ste normalni.

torej če gredo vse posvojitve res čez CSD, a ti psihične stabilnosti posvojiteljev nič ne preverjajo?

narobe, 16.06.2022 ob 13:15

Kaj je pa narobe s tabo da njene otroke deliš na njene in na posvojene oz. ne njene? Vsi so njeni! Mater ste nagnusni do amena. Prizadeti v dno duše. Najhuje je pa da si domišljate da ste normalni.

Omg kakšna omejenost. “Vsi zanemarjeni v čudnih oblačilih”

Če je slučajno res, iskrene čestitke oblačila iz druge roke. Obsedenost z novim, lepim in gorami tega bo uničila življenjsko okolje nas in zanamcev do te mere, da bomo pocrkali še mi (ogromno živakskih vrst je že in še bo), vi si pa drznete soditi o neurejenosti in zanemarjenosti. Ogabno.

Ne bodi tako svetohlinska. Otroke seveda obravnavaš enako, niso pa vsi biološki. Posebno če je otrok črn, se iz aviona vidi, da je posvojen. O tem, so veliko pripovedovali črni otroci, ki so bili posvojeni na Švedsko (pri Oprah). In niso bili srečni, ker že po izgledu niso pasali v belo okolje. Kljub popolnoma nerasistični družbi, se niso počutili doma.

Narobe je citiralo. Moj komentar gre na en post prej.

ne vem če je to pametno, 16.06.2022 ob 13:21

Ne bodi tako svetohlinska. Otroke seveda obravnavaš enako, niso pa vsi biološki. Posebno če je otrok črn, se iz aviona vidi, da je posvojen. O tem, so veliko pripovedovali črni otroci, ki so bili posvojeni na Švedsko (pri Oprah). In niso bili srečni, ker že po izgledu niso pasali v belo okolje. Kljub popolnoma nerasistični družbi, se niso počutili doma.

Ja vsak vidi da je posvojena. Ampak normalni ljudje ne delijo otrok na njene in nenjene. Ti nisi napisala nebiološki otrok. Ampak si napisala njeni otroci in posvojena. Posvojena je tudi njen otrok veš. Bolana ženska. In ja verjamem da se ne počutijo posvojeni otroci dobro. Sploh če imajo za sosede tvoje sorte ljudi.

psihični problemi, 16.06.2022 ob 13:20

torej če gredo vse posvojitve res čez CSD, a ti psihične stabilnosti posvojiteljev nič ne preverjajo?

Seveda se. Če bi vse kar pregledajo posvojitelje pregledali tudi “biološke” starše vas pol ne bi moglo vzgajat otrok. Na žalost se jih ne in ima lahko vsak sociopat otroke.

Žal je večkrat (prevečkrat) tako, da se črni otroci ne počutijo dobro na “beli” celini, v belem mestu z belimi rejniki. Pred časom sem nekje naletela na pričevanja takih otrok. Na zunaj je o.k., tudi sami tako povedo, a večina ima precejšnje psihične probleme, katerih ne obelodanijo.

žal večkrat, 16.06.2022 ob 14:03

Žal je večkrat (prevečkrat) tako, da se črni otroci ne počutijo dobro na “beli” celini, v belem mestu z belimi rejniki. Pred časom sem nekje naletela na pričevanja takih otrok. Na zunaj je o.k., tudi sami tako povedo, a večina ima precejšnje psihične probleme, katerih ne obelodanijo.

Rejniki? Ste to namerno žaljivi ali ste samo tako omejeni? Ko posvojiš otroka nisi rejnik ampak njegov starš. Rejniki skrbijo za tuje otroke in niso njihovi starši. Rejništvo je začasno. Si samo skrbnik. Nimaš nobenih pravic do tega otroka. Ko posvojiš je otrok pravno tvoj. Tudi na roj listu je tvoje ime.

In ja otroci imajo probleme. Posvojeni in neposvojeni. Nekateri zato ker so drugačni, nekateri ker jih okolica ne sprejema, nekateri zato ker nimajo nikogar s komer bi se lahko poistovetili, nekateri zato ker se tuji ljudje v njih vtikajo in njihove starše imenujejo rejnike in jim dajo na vsakem koraku vedeti da niso PRAVI otroci svojih staršev. Da nimajo prave družine.

Meni se je od nekdaj zdela zelo zafnana. Sploh ne vem kaj sta imela s Skočirjem skupnega….

Zelo se strinjam s tem. In največkrat te otroke enostavno kupijo, njihova mama je živa. Če bi hoteli pomagati, kot pravijo, bi biološki mami vsak mesec nakazali 10 EUR in bi biološka mama lahko sama vzgajala svojega otroka v domačem okolju.

Zmešana do konca, vidi se da ne ve kaj bi rada, enkrat da ne zdrži samo z enim moškim da mora varati, poem med covidom  kako je izgorela da ne zmore, stalno neke drame, težave, zelo neobvladana je . Naj si poišče pomoč

Ja, bolje bi bilo, da bi si poiskala pomoč, kot da si je na tak način poiskala pozornost.

ja, zelo je promiskuitetna.

Psihično nestabilna ženska. Sedaj pa je videla kaj je naredil s tem priznanjem, ko vsi kažejo prst na Janeza Dolinarja. Nezrela, nestabilna, zmedena, kaotična, polna dram. Ubogi njen mož, pa saj je javno priznala da ga vara, da ne zmore zvestobe.

Sgn, 17.06.2022 ob 10:30

Psihično nestabilna ženska. Sedaj pa je videla kaj je naredil s tem priznanjem, ko vsi kažejo prst na Janeza Dolinarja. Nezrela, nestabilna, zmedena, kaotična, polna dram. Ubogi njen mož, pa saj je javno priznala da ga vara, da ne zmore zvestobe.

Če je javno priznala, da ga vara, mi ni jasno, kaj dela z njo. Da se mu cela Slovenija smeje?! Meni zgleda tak simpatičen, prijazen in potrpežljiv. Si ga ne zasluži.

ni pozitivna pozornost, 16.06.2022 ob 19:57

Ja, bolje bi bilo, da bi si poiskala pomoč, kot da si je na tak način poiskala pozornost.

Kako pa veš da si ni poiskala pomoči? Aja saj res, tu vse veste o vseh. Mon je ena velika vas 🙂

Nakup, 16.06.2022 ob 17:43

Zelo se strinjam s tem. In največkrat te otroke enostavno kupijo, njihova mama je živa. Če bi hoteli pomagati, kot pravijo, bi biološki mami vsak mesec nakazali 10 EUR in bi biološka mama lahko sama vzgajala svojega otroka v domačem okolju.

Tudi jaz sem mislila, da posvojijo sirote. Ti  otroci pa imajo očeta in mamo in že 5 eur na mesec bi jima omogočilo, da obdržita otroka.

Trapa na kubik. Ven se daje zaradi pomanjkanje pozornosti. Ogrozila z novicami o zlorabi svojega očeta.  Zdaj se pa opravičuje.Kaj ji je bilo tega treba. Zdaj ji je pa žal. Ena zmešana promiskuitetna baba. Na porodu doma pojedla posteljico. Fuj. Kokoš trapasta.

eni res vse potrpijo, 17.06.2022 ob 10:32

Če je javno priznala, da ga vara, mi ni jasno, kaj dela z njo. Da se mu cela Slovenija smeje?! Meni zgleda tak simpatičen, prijazen in potrpežljiv. Si ga ne zasluži.

Malo čudna reakcija.

New Report

Close