Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ana Dolinar – spolna zloraba

Ana Dolinar – spolna zloraba

Zavrtost in strah pred dotiki je posledica splolnih zlorat, promiskuiteta pa bolj zjema.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 1162, 17.06.2022 ob 11:21

Trapa na kubik. Ven se daje zaradi pomanjkanje pozornosti. Ogrozila z novicami o zlorabi svojega očeta.  Zdaj se pa opravičuje.Kaj ji je bilo tega treba. Zdaj ji je pa žal. Ena zmešana promiskuitetna baba. Na porodu doma pojedla posteljico. Fuj. Kokoš trapasta.

Milo rečeno čudna ženska!?!! ((

O njenem zadnjem porodu, ki so mu morali prisostvovati otroci pa nič?

Zblojena je!

Ona ima resne probleme. Sama s sabo. Otrok ločencev ,edinka   “attention whore”

Tole o zlorabi ni nič drugega kot še en poizkus samopromocije.    Žal ji ni verjeti in meče slabo luč na resnične žrtve.    Če bi  res bila bi že kazala s prstom na storilca.   Tako  pa ….  slaba igralka žal. Če ji mama ne bi bila  Bernarda Oman bi največjo vlogo imela v špar reklami pa še to samo enkrat.

Ni diht, 17.06.2022 ob 22:39

Ona ima resne probleme. Sama s sabo. Otrok ločencev ,edinka   “attention whore”

Tole o zlorabi ni nič drugega kot še en poizkus samopromocije.    Žal ji ni verjeti in meče slabo luč na resnične žrtve.    Če bi  res bila bi že kazala s prstom na storilca.   Tako  pa ….  slaba igralka žal. Če ji mama ne bi bila  Bernarda Oman bi največjo vlogo imela v špar reklami pa še to samo enkrat.

Tudi tukaj si služi promocijo. Dober komentar tisto o Šparu;).

še ena napaka, 17.06.2022 ob 21:49

O njenem zadnjem porodu, ki so mu morali prisostvovati otroci pa nič?

Zblojena je!

Morali??!!  Ne hecaj se s tem .

Če si je tole o zlorabi na čisto izmislila, potem bi jo bilo treba enostavno zapreti. Prave žrtve, ki so bile resnično zlorabljene, pa s takimi izjavami vplivnic, izgubljajo na celi črti. Največja škoda se dela ravno pravim žrtvam. In to je nedopustno.

O njenih igralskih dosežkih se ne da govoriti. Na akademijo je prišla po zvezah in poznanstvih. Za nikogar ni skrivnost, da tako netalentirane študentke in kasneje igralke še nismo imeli pri nas.

Narcisoidna kot je pač mora nekaj sproducirati, da se govori o njej. Če to niso kupljeni otroci iz Afrike, “božanska” doživetja ob porodu na domu in podobne traparije,  je pa tudi spolna zloraba dobra.

Kje je zdaj moi post? Ena mi je rekla, da je Norma Korosec vodila svojgea crnskega otroka bosega v mesecu novembru po ulicah. Odgovorila sem ji  da ni mouno, ker Norma Korosec nima crnskega otroka.

Je slucajno tale Ana Dolinar vodila crnega otroka bosega v plenicah novembra po ulici?

Tainta, 18.06.2022 ob 11:21

Kje je zdaj moi post? Ena mi je rekla, da je Norma Korosec vodila svojgea crnskega otroka bosega v mesecu novembru po ulicah. Odgovorila sem ji  da ni mouno, ker Norma Korosec nima crnskega otroka.

Je slucajno tale Ana Dolinar vodila crnega otroka bosega v plenicah novembra po ulici?

Ni Ana Dolinar vodila bosonogega otroka, ker ima ona posvojeno punčko že kar nekaj let in obiskuje OŠ, tisti letos pozimi pa je bil malček. Ne vemo kdo je bil tisto, Dolinar stoprocentno ne.

O njenih igralskih dosežkih se ne da govoriti. Na akademijo je prišla po zvezah in poznanstvih. Za nikogar ni skrivnost, da tako netalentirane študentke in kasneje igralke še nismo imeli pri nas.

://quote

Opče znano. V bistvu jo malo angažirajo. A še to je preveč.

a se hecaš, 17.06.2022 ob 22:44

Morali??!!  Ne hecaj se s tem .

Tega  nihče ne bo verjel. Vse ima svoje meje.

O spolni zlorabi v otroštvu se javno ne hvalimo. Zadevo prijavimo in se vse lahko odvija za zaprtimi vrati, tudi na sodišču ali pa se sami maščujemo, ko se lahko. Še najbolj priporočam to zadnje. Človek, ki javno spregovori o tem, da so ga spolno zlorabili  postane za javnost nekako umazan, manjvreden. Žal, ne se sprenevedat, da ni tako. Je!!! Vsi, ki ste/smo to doživeli in ni nas malo bodimo tiho in se maščujmo, kolikor se le da odvratni gnusobi in tistim, ki so gledali stran, ko se je to dogajalo. Tudi, če so ti izrodki na položaju ali, če gre za praktično nedotakljive farje se jih da družbeno  diskreditirati do te mere, da se nikoli več ne poberejo. In to je edino pravilna pot.

Da žena dela tako medijsko štalo, mora moža biti v dno duše sram. Morda bo naslednja oblika samopromocije javno raztegovanje, da je posilstvo ubilo njen zakon. Tudi sicer je očitno bistra kot gorski potok, če ni znala predvideti, da se bo usulo na očeta. Sicer nisem vedela kdo so njeni starši, ampak pri branju njenega me too sem prav pomislila, da očeta sedaj čaka pravi pogrom. In evo.

Dokler imaš okupiranega dovolj medijskega prostora, je vsaka napaka, ki jo izreče in naredi lahko samo uvod v naslednjo še bolj dramatično izpoved. Prej zloraba, zdaj iz tega neskončna ljubezen do očeta.

drama queen iz tržiča, 16.06.2022 ob 08:06

on pa glede na spolno preferenco res ne more biti (gejpress).

kot vsak janez      🙂

Z zanimanjem sem poslusala njeno zgodbo, zelo dobro jo je opisovala, me je lepo presenetilo, ker kot igralka mi ni … nisem pa pomislila na njenega oceta, mi deluje zrel, razsoden clovek, je pa gotovo odprla vprasanje kdo – mamin takratni partner, stari oce ?  obcutljiva tema, ki lahko prizadene veliko ljudi, ne more pa seveda javno z imeni.

Kaj eni delajo za prepoznavnost, 18.06.2022 ob 19:29

O spolni zlorabi v otroštvu se javno ne hvalimo. Zadevo prijavimo in se vse lahko odvija za zaprtimi vrati, tudi na sodišču ali pa se sami maščujemo, ko se lahko. Še najbolj priporočam to zadnje. Človek, ki javno spregovori o tem, da so ga spolno zlorabili  postane za javnost nekako umazan, manjvreden. Žal, ne se sprenevedat, da ni tako. Je!!! Vsi, ki ste/smo to doživeli in ni nas malo bodimo tiho in se maščujmo, kolikor se le da odvratni gnusobi in tistim, ki so gledali stran, ko se je to dogajalo. Tudi, če so ti izrodki na položaju ali, če gre za praktično nedotakljive farje se jih da družbeno  diskreditirati do te mere, da se nikoli več ne poberejo. In to je edino pravilna pot.

Se strinjam. Umazano perilo (če je v resnici) se pere doma in ne v javnosti.

prava kava, 16.06.2022 ob 09:37

Prav je, da je povedala in se osvobodila vsaj delčka žalosti, ponižanosti, sramu…vsega sranja, ki se nalaga od tega sprevrženega dejanja. Očitno si niti predstavljate ne kaj to naredi otroku, razvijajoči se psihi in telesu. Jaz jo podpiram in občudujem.

Ne, res si ne predstavljam. Hvala bogu. Vem pa, kaj lahko lažna obtožba naredi nedolžnemu človeku. Poznam primer in čeprav se je izkazalo za laž, se možakar tega negativnega žiga ne bo nikdar več rešil. Zato bi kokoš morala malo premisliti, kaj in kako bo zinila, tako pa je svojim staršem naredila strašno sramoto. In ti tako osebo občuduješ?

prava kava, 16.06.2022 ob 13:21

narobe, 16.06.2022 ob 13:15

Furija639, 16.06.2022 ob 12:41

Kakšen mesec nazaj sem jo videla v živalskem vrtu s kompletno familijo. Njeni in posvojeni otroci plus soprog. Letala je naokoli kot zmešana kokoš, vsi zanemarjeni v enih čudnih oblačilih.

Spomnim se, da je v času korone pisalo v neki rumeni reviji, da ne zmore več, da je čisto izčrpana in izgorena. pa prej še marsikaj drugega. Očitno ima ženska resne težave sama s seboj. Težko je nam presoditi, kaj je vzrok in kaj posledica. Njena mama Bernarda je videti umirjena in skulirana. Zakaj je hči taka, bog si ga vedi.

Kaj je pa narobe s tabo da njene otroke deliš na njene in na posvojene oz. ne njene? Vsi so njeni! Mater ste nagnusni do amena. Prizadeti v dno duše. Najhuje je pa da si domišljate da ste normalni.

Omg kakšna omejenost. “Vsi zanemarjeni v čudnih oblačilih”

Če je slučajno res, iskrene čestitke oblačila iz druge roke. Obsedenost z novim, lepim in gorami tega bo uničila življenjsko okolje nas in zanamcev do te mere, da bomo pocrkali še mi (ogromno živakskih vrst je že in še bo), vi si pa drznete soditi o neurejenosti in zanemarjenosti. Ogabno.

Zanemarjenost nima nobene veze z oblačili iz druge roke. Večina mojih znancev, jaz pa prav tako, prakticiramo oblačila iz druge roke. A niti moji otroci, niti otroci mojih znancev ne hodijo okrog zanemarjeni. Otroci so čisti, v opranih in zlikanih oblačilih, ki so tudi okusno skombinirana.

Takele ženskice delajo resnično škodo pravim žrtvam zlorabe. Zaradi takih ženskic se tudi prave žrtve ne jemlje resno in se jim ne verjame.

Druga velika škoda pa je, da so nedolžni moški obravnavani kot najhujši kriminalci. V resnici pa so žrtve takih ženskic, ki stalno rabijo pozornost. In zdaj je moderno biti zlorabljen…

A zdaj je pa kar tiho. Tako kot tista Mija Škribinac, za katero prej nihče ni slišal, potem pa bum, nekdo naj bi jo čakal v bifeju, pa pred WC, in to se ji je zdelo spolna zloraba.

Prave žrtve spolne zlorabe so na ta način še enkrat zlorabljene.

polittik, 20.06.2022 ob 09:57

Takele ženskice delajo resnično škodo pravim žrtvam zlorabe. Zaradi takih ženskic se tudi prave žrtve ne jemlje resno in se jim ne verjame.

Druga velika škoda pa je, da so nedolžni moški obravnavani kot najhujši kriminalci. V resnici pa so žrtve takih ženskic, ki stalno rabijo pozornost. In zdaj je moderno biti zlorabljen…

Tele Dolinar najbrž nihče ne jemlje resno.  Pozornost rabi. Kot igralka je praktično neprepoznavna.

Ja ti pa res to veš. Si bila zraven, ker si svečo držala.

Prispevek je sicer star, govori o spolni zlorabi(kar je čez vse meje), ampak ona se hvali, da doji otroka pri 5-tih letih, če sem prav ujela.

Meni je tudi to zloraba otoka na račun ne vem česa. Ko ima otrok zobe in je sposoben prežvečiti hrano, ne rabi dojilje.

Tako pa ni čudno, da se pojavljajo razne deviacije in neprimerna ravnanja.

New Report

Close