Ana Dolinar – spolna zloraba
Sedaj bi bilo pa dobro potegniti črto pod vsem tem in pogledati, kaj je vse to prineslo. Poklic na očeh javnosti, kar igralstvo je, zahteva, da si v središču medijske pozornosti, sicer te ni in nisi zanimiv, posledica pa je, da te nihče ne zaposli. Kruta resnica tržnega gospodarstva, a tako je. Ni pomembno, s čim ustvariš pozornost. Pomembno je, da si pri tem uspešen. Pozitivne lastnosti in notranja lepota, če že zunanja ni nadpovprečna, današnje krvi žejne javnosti ne ganejo več. Tudi razgaljeni posnetki nimajo več učinka. Razburkajo jo le še provokativne vsebine in priznati je treba, da Ana zna hoditi po samem robu. Še vedno polarizira, da jo nekateri zagovarjajo, drugi pa bi jo raztrgali. Slednji so se predstavili v vsej svoji veličini primitivizma, ki ga slovenstvo premore, oboji pa so nasedli dobro zaigrani provokaciji. Ali se je Ani vse skupaj izplačalo, ve samo ona sama. Dosegla je prepotrebno pozornost, a poleg nje so le postali žrve zlivanja gnojnice dušebrižnih vsevedov tako njeni otroci, kot tudi mož in njen oče. Vse ima svojo ceno.
Pred leti sem njo in moža videla na Odprti kuhinji. Najprej sem opazila moža in ker se nisem mogla spomnit od kod ga poznam, sem ga opazovala in opazovala. Naenkrat se mu ena ženska(Ana) vrže okoli vratu in ga začne strastno poljubljati. Očitno me je opazila, da ga gledam in je tako odregirala. Njena rekcija se mi je zdela čudna za odraslo žensko. Malček neuravnovešeno. Očitno jo je znerviralo moje opazovanje, ki najbrž ni bilo primerno ampak ni imelo kančka naklonjenosti – zgolj misel od kod mi je ta gospod znan.