Ana Pusovnik
Hmmm372, 27.08.2022 ob 03:04
A ženska nima nobene primerne izobrazbe, da bi lahko opravljala en normalen poklic, namesto da počne bedastoče v osnovni šoli?
Odgovori v tej temo asociirajo na basen o lisici in kislem grozdju.
Sicer pa, kaj se dandanes klasificira kot “normalen” poklic?
L. Morningstar, 27.08.2022 ob 18:35
Odgovori v tej temo asociirajo na basen o lisici in kislem grozdju.
Sicer pa, kaj se dandanes klasificira kot “normalen” poklic?
alo šipta…
težje je danes dobit eno ki tega NE počne.
pa jebote te kao zvezde iz srbije… te ane proti njim ni na mapi… 500€ daš in jih jebeš… kolko je onda ona…
to vsaka lahko… sačuvat se ostat moralna… E… to pa malo teeeeežjeeee.
Mh, ja! Kaj je šlo narobe z vzgojo doma, da je punca tako mlada, pa tako zabredla. Ne mi zdaj reči, da je to početje njen problem. Seveda je. Mlada se je poročila in ločila. Potem je razlagala, da je nabasala na enga hudega nasilnež. Potem je šla v sanjski šov. Se družila z mariborsko “divo”, ki je enkrat starejša od nje. Aja vmes se je spetljala še z enim še poročenim modelom. Tudi šla narazen.
A dečva ima komaj nekih 20+ let. Končala bo na kakšni dubajski jahti za par deset dolarjev in na koncu res boh ve kje še. Nekje sem pred časom prebrala, da so bili njeni domači zapriseženi jehovci. No, verjetno so še. A kaj se je dogajalo z njo v otroštvu?!
Anonimno 9093, 27.08.2022 ob 21:26
Ne rabi izobrazbe. Mi ji plačujemo, da zasluži v enem mesecu toliko kot ti enem letu.
V 1 mesecu zasluži kot mi v 1 letu? Zakaj potem ne more nabavit šolskih rekvizitov, table, mize, stola, krede itd. Ali dejansko najet neke učilnice, predavalnice? To dobiš za đabe. Ona pa zasluži v 1 mesecu za 1 leto … japajade.
Koroška dečva, 27.08.2022 ob 20:30
Mh, ja! Kaj je šlo narobe z vzgojo doma, da je punca tako mlada, pa tako zabredla. Ne mi zdaj reči, da je to početje njen problem. Seveda je. Mlada se je poročila in ločila. Potem je razlagala, da je nabasala na enga hudega nasilnež. Potem je šla v sanjski šov. Se družila z mariborsko “divo”, ki je enkrat starejša od nje. Aja vmes se je spetljala še z enim še poročenim modelom. Tudi šla narazen.
A dečva ima komaj nekih 20+ let. Končala bo na kakšni dubajski jahti za par deset dolarjev in na koncu res boh ve kje še. Nekje sem pred časom prebrala, da so bili njeni domači zapriseženi jehovci. No, verjetno so še. A kaj se je dogajalo z njo v otroštvu?!
Ta ni več za na dubajske jahte primerna – je prebunkasta in preneumna za kakšno splošno debato za uverturo.
Za na dubajske jahte so aktualne rusinje in kavkazijke. Dolgonoge blondine. Ne pa kratkonoga bucka. In take ki papcajo rade izločke.
ta je že počasi odcvitala, 28.08.2022 ob 02:18
Ta ni več za na dubajske jahte primerna – je prebunkasta in preneumna za kakšno splošno debato za uverturo.
Za na dubajske jahte so aktualne rusinje in kavkazijke. Dolgonoge blondine. Ne pa kratkonoga bucka. In take ki papcajo rade izločke.
Ooo groza in fuuujjj. Saj res je Čeglaj razlagal … a, da ona zasluži take denarje?! Zakaj še vedno bivakira doma? Kaj ima od teh silnih zaslužkov? Vsaj kakšen flet ali bajtico bi si lahko kupila. Hudo makino za zbujanje pozornosti. Ma kdo to verjame.
Al gre vse sproti za filerje, poceni cunjice in beli nosek.
Boga je in še bolj boga bo. Rok trajanja takim dečvam ni prav dolg.
Koroška dečva, 28.08.2022 ob 04:06
Ooo groza in fuuujjj. Saj res je Čeglaj razlagal … a, da ona zasluži take denarje?! Zakaj še vedno bivakira doma? Kaj ima od teh silnih zaslužkov? Vsaj kakšen flet ali bajtico bi si lahko kupila. Hudo makino za zbujanje pozornosti. Ma kdo to verjame.
Al gre vse sproti za filerje, poceni cunjice in beli nosek.
Boga je in še bolj boga bo. Rok trajanja takim dečvam ni prav dolg.
Ni tako, da naj z domačimi ne bi imela stikov? Kako potem bivakira doma?