Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ana Roš čestitke!

Ana Roš čestitke!

Lahko smo ponosni, da imamo najboljšo kuharsko mojstrico na svetu! Dobila je nagrado The best cheff awards v Dubaju.

Slovenci neumni jo bodo spljuvali zaradi foušije, drugi narodi bi bili ponosni, če bi imeli tako izjemno osebo.

V Sloveniji imamo veliko uspešnih ljudi, ki bi jih v tujini cenili, mi pa jih ne.

Naj se neha delat norca iz hrane. Ko bojo chefi lacni, bos vidla, da ne bo noben s pinceto zlagu kroznika. Ne bluzi, noben ji ni fous. Ti si jo pa kr v postlo nes

Odgovor na objavo uporabnika
svetovna mojstrica, 07.11.2024 ob 09:52

Lahko smo ponosni, da imamo najboljšo kuharsko mojstrico na svetu! Dobila je nagrado The best cheff awards v Dubaju.

Slovenci neumni jo bodo spljuvali zaradi foušije, drugi narodi bi bili ponosni, če bi imeli tako izjemno osebo.

V Sloveniji imamo veliko uspešnih ljudi, ki bi jih v tujini cenili, mi pa jih ne.

Rabi denar, da odplača moževe  dolgove.

Ana ,ne hvala, pa če bi bila zadnja kuharica na svetu !

sami cerebralni invalidi tle

YeahRight, 07.11.2024 ob 11:56

sami cerebralni invalidi tle

Lepo da si se javil 🤣. Ane pa ne obsojajte zaradi partnerja, v današnjem času je takih več kot polovica moških in tričetrt žensk!

hi hi, 07.11.2024 ob 12:00

Lepo da si se javil 🤣. Ane pa ne obsojajte zaradi partnerja, v današnjem času je takih več kot polovica moških in tričetrt žensk!

Ce imas ti tako izkusnjo, da je vecina ljudi prevarantov, ki spravijo lastno druzino na berasko palico, ti predlagam, da zamenjas krog ljudi, v katerem se gibljes.

Tudi od mene čestitke.

Dosežek je fantastičen, čestitke, vse ostalo pa poden. Morda je bila v štartu bolj sprejemljiva, sedaj pa .. no, diva. Lačen si čist drugačen

Razglasili za kuharsko mojstrico, ampak v kateri kategoriji priprave hrane, ni priložena nobena slikca. Kakšna pa je bla denarna nagrada, kot berem sedaj potrebuje kar nekaj evrov za uravnoteženje družinskega proračuna.

Bo dovolj za poplačati dolgove njenega moža Urbana Stojana.

nekemu preseravanju s hrano za bogataše ploskate, medtem ko slovenci jemo smeti iz veleblagovnic in uvoženo pokvarjeno hrano

Meni pa se kuhanje ne zdi ne vem kakšna umetnost. Ko smo bili majhni, so moji starši naredili umetnost iz tega, da so na njivi pridelali hrano, da nismo bili lačni.

Sedaj pa ustvarjajo ti kuharji iz neznanih in tudi nezdravih sestavin neke mojstrovine in zato naj bi bili nagrajeni.

Ne, to ni po mojem okusu.

Tudi Ana Roš ne, ki se kiti s perjem Valterja Kramarja. On je kuhar. Ona pa je zgolj diplomat, ki v svojem poklicu nima niti ene ure delovne dobe.

Pr petdesetih letih in več.

poklic, 07.11.2024 ob 18:09

Meni pa se kuhanje ne zdi ne vem kakšna umetnost. Ko smo bili majhni, so moji starši naredili umetnost iz tega, da so na njivi pridelali hrano, da nismo bili lačni.

Sedaj pa ustvarjajo ti kuharji iz neznanih in tudi nezdravih sestavin neke mojstrovine in zato naj bi bili nagrajeni.

Ne, to ni po mojem okusu.

Tudi Ana Roš ne, ki se kiti s perjem Valterja Kramarja. On je kuhar. Ona pa je zgolj diplomat, ki v svojem poklicu nima niti ene ure delovne dobe.

Pr petdesetih letih in več.

Bolj koristno bi bilo, da bi v trgovine in veleblagovnice dali neoporečna živila.

To bi bil USPEH. Tudi zanjo.

New Report

Close