Ana Roš sedaj na 24ur zvečer
A res je bla nasekana? Ker mi je tko nesmiselno govorila da sem prestavila tam ko je govorila o zapiranju meja
[/quote]
Bolj sem imela občutek, da ni vedela kako kratko in jasno ubesediti tisto kar želi povedat. Je pa jasno povedala, da se rabijo točni podatki strategija, ne pa kar neko nategovanje in grožnje kar poslušamo sedaj iz dneva v dan… Vsak dan očitno so na novo izmislijo zakaj bodo držali se vse zaprto. Prav imela sem že vseskozi občutek, da ne bodo hoteli pustiti tega zapora za nas. Zdaj se izgovarjajo na malo število testov, ja zakaj so pa delali malo st. Testov, saj zdravstvo dela vsak dan enako tudi med vikendi in prazniki. Torej ocitno namenoma, da lahko nategujejo vse skupaj.
Jutri se nekaj že sprošča se v ita in Španiji, kjer so krepko hujše razmere… Mi pa pri 7 okuženih ostajamo zaprti popolnoma. Ko čez mesece ne bomo imeli za jest… Pol se pa naj oglasijo ti ljudje, ki se tako zafrkavajo, cel teden so obljubljali kako bodo sprostili, zdaj pa nič intokljub krepko manjšemu st. Okuženih, če gledamo primerjalno na pretekli vikend, ko je bilo opravljeno enako st. Testov.
Imamo podobno stroko, kot je švedska, epidemiologe tipa Ivan Eržen na primer. Pa še tistih 25 drugih, ki so ga podprli. On ni bil za to, da se zapira vse povprek, da se zapira občine, da se ljudi našemi v maske in rokavice, razkužuje bloke ter druga sredstva zastraševanja naroda in uničevanja gospodarstva. Bil za izvedbo brez panike. Pa so ga utišali. Odstavili. In postavili apartička Kreka, zraven pa še tisto kobilo apokalipse, Bregantovo.
Meni se za tale neki virus faking gladko žvižga že od vsega začetka. Medijsko umetno poveličan. Bojim se klopa, evo, tega faking virusa pa prav nič. Pa razpizdi me, da ne morem k frizerju. Pa razpizdi me getoizacija domov za ostarele, slovenske bolnice in zdravstveni domovi pa so PRAZNI, odprti za 100 bolnikov, ki pridejo tja za par dni ležat.
A da tale virus bo pa kar zginil, če nas bojo zapirali v naše hiške kretenčkove?! Odpret. Razpihnit virus. Zavarovati pa starejše oziroma da se sami zavarujejo z zaščito.
Vse, česar se loti, je obsojeno na propad. Ona je tipični primer ženske, ki jo je najbrž karma svojih prednikov ali ne vem koga že, zaznamovala.
Od poklicne usmerjenosti, pa do odrasle ženske, pa do kuhanja. Kuhanje jo je nekako povzdignilo, ampak, tudi sama ni znala prepričati, da je to, tisto kar si res želi. Vse je izpadlo nekam kvazi, ta umetnija s kuhanjem.
Sedaj pa še finančna stiska, stroški so bili preveliki za prodajanje megle. Narod je vajen bolj preprosto in enostavno jesti, tuji petičneži pa tako in tako se preseravajo kar doma.
O kakšnem propadu ti to, ženska ima razprodane rezervacije za pol leta vnaprej in čisto logično je, da se sprašuje o prihodnjih ukrepih in obveščanju vlade.
Tebe v resnici bolj žre to, da si tvojemu kalimeru in bandi nekdo upa na glas postaviti vprašanje, ane?
PS: Drugič ne samo gledat in fantazirat, je treba tudi poslušat, kaj govorijo…. Gostje rezervacij nočejo odpovedat….
Sem šla prav pogledat. A vi govorite o tem prispevku?
Eni res ne veste, koga in kako bi še blatili. Naj se vam vrne.
Ženski se podira vse, na čemer je gradila. Tu so prisotne finančne težave, izdaja in promocija knjige bi ji veliko doprinesla, tako pa, omejitev ustvarjanja s kuhinjo, tudi njena diplomacija ne najde več osnove in nenavsezadnje se ji je porušila tudi partnerska vez z Valterjem.
Meni je žal zanjo, ker je zelo ambiciozna ženska, vendar se da razbrati iz njenega govorenja, da jo boli, ker se ji vse ruši.
Kakšni gnoji ste ljudje. Nikoli v življenju niste nič ustvarili, nikoli v življenju niste znali nič, razen opis risat, pa si upate sodit o besedah in izgledu prve dame slovenske gastronomije. Lejla, tebe bi moralo biti sram v dno duše, ampak si preveč primitivna, da bi to razumela. Kaj vse v teh časih prileze na dan in med kakšnimi gnoji človek živi. Ni za verjet!
Kakšno privoščjivo natolcevanje in nakladanje zlonamerne osebe. Pišeš kot, da jo osebno poznaš.
Sem si pogledala video in res ne vem od kje vi vidite nestabilnost? Če kaj je bolj verjetno, da je Rošova izjemen deloholik (za razliko od lenob, ki kavkajo po čveku) in da ta karantena vpliva na dotično.
Veš po mojem to pišeš o sebi in ni prav nič čudnega, da si neuspešna, ker s tako negativno energijo, ti tudi ne bo uspelo. Žal.
LOL, kaj boš še napletlo? Ženska ima točno take probleme, kot jih imajo vsi podjetniki in s.p.-ji, ki so zaradi ukrepov ostali brez posla in ne VEDO, kdaj se bodo ti ukrepi vsaj začeli sproščati! S tem, da ima ona za razliko večine, še zmeraj potrjene rezervacije do jeseni oz. še dlje, zato jo zanima, kdaj misli vlada vsaj okvirno postaviti neke termine, v katerih bi se njena panoga začela postavljati na noge. Enake težave pestijo tudi ostale gostince.
Sicer pa se vidi, da ti nimaš pojma ne o podjetništvu, ne o vlaganju truda, še manj pa o splošni kulturi. Drugega kot tipične slovenceljske fovšljivosti iz tvojega posta ni razbrati.
Ti se raje drži svojih Hoferjevih žemelj iz prejšnjega tedna in prešane šunke iz Poljske.
A misliš, da ima ona povprečne stroške navadnega gostinca? Veš, koliko mora plačat samo kader na tej ravni? Koliko denarja gre v vsak detajl posla?
Ni dolgo nazaj, ko je zaradi slabega zaslužka skoraj zaprla. Kljub visokim cenam. To ni menza, kjer postrežeš največ pofl na prehrambenem trgu, razlika ti gre pa v žep.