Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Ana ros v vikend paketu

Ana ros v vikend paketu

A ni zenska malo cudna? Kot da bi prisla z zura….

Tud meni deluje utrujeno. Pa podočnjaki…

Ana izgleda utrujeno. Ne vem pa katera je tista gostja za mizo. Neka Jerneja? Našminkana in oblečena je za v maškare. pa tisti gromozanski uhani… Ne vem no. Kot za na pust.

Meni se zdi, da bo potrebovala soferja za domov…..😉

Bejba dela od jutra do večera, pa tudi leta so se malce nabrala!
Njen način kuhanja mi je sicer všeč, ne pa tudi tisto kar skuha.
Moj problem seveda, imam pač neko drugo filozofijo kuhanja, pa sem se vseeno veliko naučil pri njej.
Kuharje je treba gledati/poslušati in kuhati po svoje.

…jp, jerneja, zgleda parkrat porocena, kljub mladosti, zanimivo, in vse tri priimke ‘sabo vlačt’ še zanimiveje … (Swašta),
roševa mi je pa vzbudila zanimanje, zato jo bom pogledala od zacetka …

(Kaj naj, ko smo obsojeni na izolacijo, ceprav znajo ravno zaradi tega kakšne druge tegobe na plano pridivjat..? )

Pravijo, da ima Ana tezave z alkoholom. Po danes videnem, mislim, da ni dalec od resnice.
Sajovic pa pod vsakim nivojem.

Ana ima predvsem tak tempo življenja, ki si ga nihče med nami niti pod razno ne predstavlja:-( Še posebej odkar je dobila številne nagrade živi dobesedno iz kufra, zraven pa fura restavracijo s titulo, kar že samo po sebi predstavlja ogromen pritisk. Nekje se mora poznat (beri: podočnjaki, press).

Ja, veliko dela in pritiski so hudi, zal ne brez davka.

Pogosto te stvari pripeljejo v alkohol. In njo so.
Je pa ineligentna in delavna.

Je kdo že jedel v njeni restavraciji? Kako se vam je zdelo? Slišal sem precej različne komentarje.

Etiketo alkoholičarke ji boste zdaj nalimali na čelo? Pa kdo ste vi, čvekači, da sodite?!

Žleht babje mone – v življrnju je šla skozi veliko; izguba otroka, boj z anoreksijo, po 20ih letih tudi zveza s partnerjem zu grunt, furat pa še posel in služit, da usmerjaš dva najstnika v življenje.

Babe, popucajte svoje ( tudi alkoholne) pragove.

Brez obsojanja! Karkoli je ze v ozadju, je njena stvar. Ampak maskerka ji z make upom res ni naredila usluge. Premocan za njena leta, prevec sminke, pudra… Oblecena je bila pa tudi kot, da ima 70 let. Ravno tako speta frizura. Drugace pa vsa cast ji in se mnogo uspeha!

Vse ženske se pač ne rodijo lepe. Če ga malo preveč lomijo v življenju in se ne nehajo gnati, se to še bolj pozna.

Ani ne zavidam, zeli se dokazati, zlasti starsema, ker ima obcutek, da ju je s kuharijo razocarala. Za njo sta imela druge nacrte. O tem tudi sama govori. Se pa pri njej veliko tega umazanega ozadja skrije, kar je tudi prav, da se ne bi se s tem obremenjevala. Po drugi strani pa je pogosto arogantna, rada se hvali, cisto odvec je bilo vceraj poudarjanje gimnazije, uspeha, sportnih dosezkov, kot da kuharski niso dovolj in mora dokazati svojo inteligentnost. Veliko je dosegla, lahko je ponosna nase in ni ji potrebno biti skodljivi do sebe.

Ta Ana skoz dela, nima časa se ličiti in urejati, kot ostale wannabe zvezdnice in influencerke.
Nekje sem slišala, da njeni predniki izvirajo iz Hrastnika.
Ta Jerneja je bla zanimivo oblečena in naličena, samo vidi se, da ima dost časa za to.

Mene tudi pri njej moti to, da se preveč hvali in da je preveč arogantna. Sploh v smislu obvladam kuharijo, imam gimnazijo, diplomo, blabla.
Sicer ji privoščim uspeh, ker zanj trdo in pošteno dela.

Tudi jaz sem veliko dala čez v lajfu, res ne tolk kot ona. Ima pa zdej ta Ana veliko več denarja in vsega, kot vse na monu skupaj.

New Report

Close