Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ana Soklic

Ana Soklic

Ravno sem poslusala to punco in mi je fenomenalna. Po mojem mnenju ima najboljsi vokal v SLO. Kako se zdi pa vam?

Super!

pia

Super!

pia

Super!

pia

Zame je bila tok fascinantna glas da dol padeš, se prijavi na X faktor………….

Potem pa izvem, da je to STARA, UVELJAVLJENA, NASPEDIRANA, S KILOMETRINO

pevka DIONA DIM!

Goljufivka ….kot da bi Helena Blagne rekla – zdaj sem pa Heydi Presečnik ….. in gre tekmovat
na en X faktor.

Meni je vse dol padlo – pa mi je bila cool – kljub temu, da je zakompleksana, zamorjena…..

Zdaj mi je vse jasno! Dekle hoče nekaj, kar ni! Težko bo prišla iz svoje štale! Pa je sposobna, lepa – ampak sama sebi škoduje. Škoda!

Lažeš ti. Celo na x faktorju je bilo povedano ali pa je bilo napisano, da je je bila Diona Dimm – to je skupina, mimogrede. In če bi bila uveljavljena, ne bi rabila tekmovat v x factorju, česar tudi Helena Blagne ne bi nikoli naredila ravno zato – ker je že uveljavljena in jo vsi poznajo. Še Ana je na x faktorju povedala, da ni mogla prodreti… o njeni uravnovešenosti pa ne bi sodila, vsekakor bi se morala malo umiriti.

Me pa zanima, kaj razmišlja tvoja sprevržena glava, da tako napletaš in spreobračaš enostavno in hitro preverljiva dejstva…

Ana je super, moja favoritka, glas ki ga v slo še ni in bi bila prijetna popestritev med vsemi našimi pevkami, ki vse isto pojejo in delajo iste butaste komade.

Tudi jaz navijam za Ano, mi je super. Glede njene “zamorjenosti in zakompleksanosti” kot nekatere pišete je pa tako….vemo kako Poptv zna popačit in iz enega stavka narediti kot da oseba samo o tem govori, zato jaz nič ne verjamem. Se mi zdi simpatična in vesela normalna punca, prav nič zamorjena, tudi nosi se ne v višave….verjetno so jo pa tam spraševali in vrtali vanjo in je tako izpadla, žal mediji vedno tako obrnejo stvari.

Lažeš ti. Celo na x faktorju je bilo povedano ali pa je bilo napisano, da je je bila Diona Dimm – to je skupina, mimogrede. In če bi bila uveljavljena, ne bi rabila tekmovat v x factorju, česar tudi Helena Blagne ne bi nikoli naredila ravno zato – ker je že uveljavljena in jo vsi poznajo. Še Ana je na x faktorju povedala, da ni mogla prodreti… o njeni uravnovešenosti pa ne bi sodila, vsekakor bi se morala malo umiriti.

Me pa zanima, kaj razmišlja tvoja sprevržena glava, da tako napletaš in spreobračaš enostavno in hitro preverljiva dejstva…[/quote]

Glej, napisala sem vse. Zame je goljufivka – naspedirana, tekmovala že na Emi, nastopala,,,,, in zdaj konkurira enim začetnikom??

TI KI TO PIŠEŠ, SI NJEN/A FAN – boli me qrac !! Razpoči se!

DIONA DIM alias ANA SOKLIČ je odlična pevka. Ampak na gljufiji, s katere štarta, ne bo dosegla nič!
OK, mejbi v SLO , hehe!

Kakšna goljufija, a si usekana? Že v prvi oddaji je povedala vse o svoji pevski zgodovini. Eni imate glave res samo za frizure.

Drgač pa je meni Ana super pevka. Po kvaliteti vokala daleč najboljša na x factorju.

Meni ona ni všeč,pa nimam nič proti njej.Enostavno mi ni.
Zelo všeč pa mi je Demetra.Sem pa zadnjič glasovala za Ajdo Kovačič,ker mi je bilo žal zanjo,saj se ni mogla dovolj izkazati in to ne po njeni krivdi.
Sicer pa je tudi Matija Jahn nastopal že marsikje,malo pejte na youtube…

…….če je druače čist ena razceplejena osebnost, zamorjena, neki se še upira….

Saj je ANA odlična – samo če hoče biti ‘diva’…..ji manjka ohohoooo!

Nič v glasu, nič v stasu! Ampak v glavi!

NaspEdirana?????????????

Na tem forumu se ena javlja, ki ima do Ane očitno osebne zamere in jo ves čas blati. Ne moreš falit, slog pisanja je ves čas isti, predvsem pa primitiven, ker se spušča na neke osebne nivoje, ki so po vsej verjetnosti izmišljotina. Meni se zdi Ana super pevka, tisto kar POP pokaže iz ozadja pa vedno jemljem z rezervo. Oni delajo show in za show so potrebne zgodbe. Zgodbo pa najlažje ustvariš tako, da izrežeš zanimive dele iz govora in potem sestaviš neko zgodbo, ki bo pritegnila pozornost. Pa imamo psihotično Ano. V resnici je najbrž čist navadna punca z odličnim glasom.

A se nekateri res hecate? Ana je verjetno ena najbolj neposrednih in toplih oseb. Če bi v tej deželi ne bilo toliko enega sprenevedanja in lažnega “pozitivizma”, bi nam bilo vsem veliko lažje in lepše. Sam sem se najprej vprašal, kako hudiča je sploh mogoče, da se ena punca, ki poje tako odlično ne prebije na naši sceni?
Pa sem se spomnil, da je verjetno bila gužva pri koritu in preveč ogroženih povprečnežev. Poleg tega mislim, da je v oddaji tudi povedala, da v preteklih letih ni gradila kariere v Sloveniji … kar pa mislim, da je prej prednost, kot slabost.
Pa še ena stvar me moti! Zakaj se je potrebno toliko ukvarjati z ozadjem oz. zasebnostjo izvajalcev. Kaj pa vemo o Adele, Pink, Rhiani? A ni dovolj, da so nam všeč, dobro pojejo, dajo nekaj, kar se od pevca pričakuje?
No, Elton John je menda homoseksualec in ker sem jaz hetero, ga ne maram! No, vse štima, ali ne? 🙂

……..bla bla…………

Ana Soklič & Diona Dim ………………………?

OK – od zdaj naprej Ana – držim pesti! Za Ano!

Diona Dimm je bila skupina! Še na Wikipedii so.

http://sl.wikipedia.org/wiki/Diona_Dimm

In jaz se jih spomnim samo z Eme, kjer so pogoreli. Za kakšen drug nastop ne vem.
Ano tepe, da pravi, da noče delat povprečne glasbe, ampak nekaj drugačnega. In cilja bolj na tujino, če sem jo prav razumela. Zato zmagala sigurno ne bo, ker jo bo zaradi tega žirija slej ko prej izločila.
In veliko tehle, ki se pojavljajo v X faktorju, ima za sabo že nastope v javnosti. Tudi Demetra, se mi zdi. In Alma. Da o Matiju ne govorimo.
In ja, Ano tukaj nekdo načrtno blati. Ven past zaradi nečesa, kar govorijo v x faktorju vseskozi?
Koga farbaš?

Ma kej je z vami, kaj da Ana lepo poje?? Ma dejmo no, če zapreš oči misliš da poje neki travestit. Sploh pa si ne zasluži tam tekmovat, je mela že šanse v življenju in če jih takrat ni izkoristla, jih tud zdej ne bo če zmaga. Kej boste kupli njen cd?? Pa še skoz neki po svoje bi rada, pa naj gre v tujino in tam ustvarja če v Sloveniji ne razumemo njene glasbe.

Končno smo dočakali, da je igralka izpadla. Sploh ni znala pokazati kar so drugi, vseskozi isto noto, brez razponov, kot bi pela v kahlo na WC-ju, nevoščljivka in s solzami je prilezla in izpodrinila druge, ki so nekaj razredov pred njo.

Hvala Alešu

Kakšen nivo komunikacije … saj ni čudno, koliko enih frustriranih ljudi premore ta skromna in nesrečna dežela. Da vas ni sram!

a veste zakaj so pri nas pa verjetno tud drugje taki forumi, očitno ???? se zdi, zato da si “frustriranci”, “razcepljenci” upajo javno povedati svoje mnenje. Da ne bo pomote, izrazov v navednicah v življenju ne uporabljam, tukaj pa namenoma in poudarjeno za lažjo komunikacijo in razumevanje “med seboj enakih”. Me zanima če bi “etiketiranci” zmogli javni nastop, če bi ga pa že , bi bil gotovo nastop v imenu ETIKETE kot njihove glavne blagovne znamke. Lahko noč vsem, spanje je vsem enako dobrodejno, če le uspete pustiti etikete “zunaj”, drugač vas pa še ponoč matrajo, kar je kar prav.

New Report

Close