Ana Tavčar in njeno plesanje v oddaji Dobro jutro
Zakaj se sili plesati, ker deluje zelo prisiljeno in leseno, naj se že sprijazni, da zelo slabo posnema italijanski način vodenja oddaj. Še posebej pa je težko gledati, ker v ta drek tunka tudi goste. Danes je tale cvetličar izgledal prav ubogo, kot da ne bi vedel, kaj dela. Da ne omenjam vsakokratega pocukranega srečanja z Lorello, tisto je pa že na meji, da fašeš sladkorno.
Vi tako, jaz drugače.
Vsaka pamet in vsake oči imajo svojega malarja.
Je pametna, prijetna, dobra sogovornica v vseh temah, prijazna, lepo jo je poslušati.
In kaj potem, če se obnaša? Vam ne paše? Stopite iz starih okvirjev, poglejte druge TV programe in se prilagodite drugačnosti. Vsak voditelj ima svoj stil, pečat, po katerem je prepoznaven.
Zakaj vam ni všeč? Ker je lepa in uspešna ženska? Ali je vzrok v tem, da VAM ni uspelo narediti nekaj več iz svojega življenja? Za to ni kriva ona in njej podobne ženske, krivi ste si sami.
Ah, neumnosti pišeš. Ženska je antipatična, odbojna, odurna, karieristka za vsako ceno.
Pač grd karakter in to izžareva. Ljudje niso butci in je enostavno ne prenesejo.
15 doktoratov ji ne pomaga, če ima grd karakter.
Lepa in uspešna? Lepa pač ni.
Prijazna? Zdi se kot da je prijaznost igrana in samo za pred kamere.
Uspeha čez trupla ali podobne reči, pa tudi ni za slavit.
Ah, neumnosti pišeš. Ženska je antipatična, odbojna, odurna, karieristka za vsako ceno.
Pač grd karakter in to izžareva. Ljudje niso butci in je enostavno ne prenesejo.
15 doktoratov ji ne pomaga, če ima grd karakter.
Lepa in uspešna? Lepa pač ni.
Prijazna? Zdi se kot da je prijaznost igrana in samo za pred kamere.
Uspeha čez trupla ali podobne reči, pa tudi ni za slavit.
[/quote]
Ni gledljiva? Ženske, treba bo zjutraj vstat in v službo.Kaj se pa pasete doma po kavču…
Važno, da se je imela lepo. Da je uživala med plesom. To je tisto, kar šteje.
Kdor želi gledati profesionalce, ve kje jih najde. Voditeljice so po mojem vsako leto boljše. Meni bi že zdavnaj bilo dolgčas v teh oddajah in bi dala odpoved 😅🤣 One pa ves čas nekaj novega dodajajo, vztrajajo in se trudijo. Ljudje, ki te oddaje zjutraj gledajo so ponavadi upokojenci in gospodinje. Njim so dobre. Jih radi gledajo.
Ce nam ona ni ok, se ne pomeni, da je z nami nekaj narobe. Zelo slabo se tolazis in poskusas zvrniti krivdo na nas. Manipulativno! Naj te razocaram, sem zelo uspesna, sposobna in tudi lepega videza. Tudi Pirkovic ima neke svoje kvaliete, gotovo, vendar nam pa ni vsec, in do tega mnenja imamo vso pravico. Tudi ce ne bi bile lepe in uspesne :-))
Se pač sučeš v takem krogu zdolgočaseni gospodinj.
Ne gledam oddaje, ker mi čas ne dopušča. Vidim jo kje v izseku ali v revijah.
Skratka dekle kot se šika.
Lepa, seksi, pametna, trn v peti ženskam, ki so tolk lene da bi si lase oprale.
Seveda ima minuse kot vsi mi.
Napake, ki jih dela, bo sama poravnala račun, nobena od vas, za njo.
Že nekaj časa nazaj je “plesala” skupaj z Janezom Sušnikom, predsednikom Zveze društev upokojencev Slovenije, jezus no, pa ne moreš starejšega gospoda prav prisiliti, da se tam ubogo zvija. Ne gre, no! Neumno in nenaravno je videti, dobro, da ga ni silila plesati baleta:)) Kar se pa tiče Mojce Mavec, nekje sem prebrala, se pa ne spomnim točno, kje, so jo vprašali, če namerava napisati knjigo, pa je vehementno odgovorila, ah, kje, je še prezgodaj. Mislim, da bi se morala prej vprašati, o čem bi ona sploh lahko pisala, če je še kolumne prepisovala.