Ana Tavčar Pirkovic
Ne samo simpatična, tudi očarljiva, prijetna, inteligentna, komunikativna, radoživa, predvsem pa čuti feeling z gledalci, ki v njej prepoznajo takoj odlično voditeljico, ki zna očarati vsakega, ki pogleda na televizijski ekran.
Ne samo sposobnost vodenja, tudi kamera jo rada vidi in predvsem znajde se v vsaki situaciji, pa naj bo to pogovor v tujih jezikih, igranje na glasbene instrumente, petje, vse to je še kako odmevno pri televizijskem voditelju in zaradi takih specifičnih znanj postaneš gledalcem priljubljen.
Dve novinarki sta na Televizijskem ekranu, ki izstopata po svojih izjemnih sposobnostih. Ena je nedvomno Ana Tavčar , ki s svojo neposrednostjo, simpatijo in očarljivostjo pritegne številne gledalce.
Druga pa je izjemna Mojca Mavec, ki obvladuje potovalniško sceno in sodijo njene oddaje oziroma potopisi v sam vrh potovalne predstavitve.
Toliko izjemno dobrega opusa kot premoreta ti dve novinarki, ne premore niti en program, ki ga gledamo na televizijskih kanalih, ne v Sloveniji ne v sosednjih televizijskih programih, ki so nam dostopni.
Izvrstni sta.
meni deluje taka kot pises na zacetku. mi je antipaticna in taka umetno narejena, sploh ne pristna. Pristna in suoer sta mi david in spela, pa tudi mojca… ana mi je pa res anti kot voditeljica in tudi prav nic tako blazno lepega ne vidim na njej, prej bi lahko rekla, da mi je podpovprecna po lepoti in preceeeeej starejsa deluje kot v resnici je.
Veliko italijanskega glamourja je na njej. Ima tisto pristno spontano nastopanje, ki presega vse karakteristike balkanskega nastopaštva.
Ona je umetnica, tako in drugače, mislim, po videzu in po obnašanju.
Njej so naravno dane kvalitete, ki jih kakšna novinarka ne osvoji vse življenje, pa še sposobnosti in inteligenca ter delo, ki ga vedno in povsod nadgrajuje.
Njeno oddajo Dobro jutro sicer bolj malo gledam, ampak ne razumem take sovražnosti proti njej.
Ana je lepa, inteligentna, pametna, govori več jezikov, zna igrati na klavir. Je sposobna voditeljica, prijetna.
Nekateri si nekaj vpičite v glavo in potem se tega držite tako kot pijanec plota.
Ste ji mogoče fouš, ker vi pa niste tako sposobni?
pa se sreckotu. Kar se ni izslo ko je politicno pogorel .
Kako se ze rece takim…” sponzorusa” ?!?
[/quote]
Jaz pa takih, ki se vtaknejo v poročenega, ki ima majhne otroke, sploh ne prenesem !
Že v začetku pri meni tak človek izgubi vse simpatije. In me moti, da je to voditelj, ki ga gleda veliko ljudi.
Pa že un Srečko, ki naj bi bil pre,j bil poročen.
Nič je to ni oviralo na poti k “uspehu”
Jaz pa takih, ki se vtaknejo v poročenega, ki ima majhne otroke, sploh ne prenesem !
Že v začetku pri meni tak človek izgubi vse simpatije. In me moti, da je to voditelj, ki ga gleda veliko ljudi.
Pa že un Srečko, ki naj bi bil pre,j bil poročen.
Nič je to ni oviralo na poti k “uspehu”
[/quote]
Sej se je s Pirkovicam tud ze” locevala”
Potem se je pa politicna garnitura zamenjala pa sta tudi onadva zgladila nesoglasja. Se je zbala da jo bodo odstrigl 😉
Vtis imam, da je Ana Tavčar zelo močna ženska, ki ve, da ji nič ne bo padlo z neba, da se je za vse treba potruditi in se učiti in delati na tem, da nekaj ustvariš. Prav taka je Mojca Mavec.
To so močne ženske in takih je v Sloveniji, posebno med medijskimi krogi, zelo malo.
V življenjepisih močnih žensk svetovnega ranga so ženske, ki sta jim ti dve novinarki po delu in značaju podobni. To so bile slavna Jackie Kennedy, pa Farah Diba, pa Oona Chaplin, pa Coco Chanel…Občudovanja vredni so karakterji teh žensk, ki samozavestno, z znanjem in delom stopajo po stopnicah svetovne ustvarjalnosti.
In taki sta tudi ti dve novinarki, imata naravne danosti ampak tudi garata in sledita svojim ciljem.