Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Ana Tavčar Pirkovic

Ana Tavčar Pirkovic

Meni niti malo ni všeč. Ima tak horce face, s podbradkom. Pa tudi njen glas in govor me odbijata. Še bolj pa to, da je sponzoruša, ki se rada nastavlja, ker misli, da jo kamera ljubi.

Koliko je le plačala medijem, da vsak dan objavljajo njene “noge, ki jemljejo dih”, ko to vidiš, nisi več isti. Bljak.

haha res ima horce face! konjski obraz s podbradkom! pa tiste slamnate lase

Ne pravim da ni prijazna. Ne pravim da je butasta kot kura. Jaz vem da je visoko izobražena in inteligentna ženska. Vendar po mojem ne sodi na tv ekrane, ker ni simpatična. Mnogim gledalcem pač ni simpatična.

Tudi meni in mojim domačim je grozno antipatična.
Sem mislila, da samo nam…
Res se pa čudim njenem vezam.
Na spletni strani govori.se, lahko vsak dan bereš, kako lepa je, kako ima lepe noge, kratko krilce, kako je inteligentna…same fantastične stvari. Hihihi.
Psihologija množice očitno na ene deluje in je folk že začel verjet, jako je božanska.

Skratka, kdor gleda Dobro jutro bo priznal, da je odlična novinarka, da jo ima kamera rada, da je izredno prilagodljiva v različnih temah in da ima sposobnost najprestižnejšega vodenja.

Malo je tako sposobnih, mogoče ena ali dve na italijanski televiziji RAI.

🤣🤣🤣
najprestiznejsa prav zares v kriljenju z rokami …
Prilagodljiva pa tud verjetno bi tudi Srecko iz Trbovlj to potrdil

Haha, sem se nasmejala, bravo. Tisti, ki dejansko gledamo ita tv vemo, da jih Pirkoviceva samo neuspesno posnema, jim pa nikakor ne seze nikamor. Ponesrecena je s svojim sem vesela … draga Roletta, s koketiranjem in racanjem po studio pa je prav negledljiva.
Pred njo je bil samo Galunic varen 🙂
Sicer pa smo tudi ostale sposobne in uspesne, vendar verjamemo vase in se ne rabimo aktualizirat z lovljenjem moskih na polozajih.

meni je res grda, ta podbradek, izbokle oči, sfuzlani lasje, bljak. prijatelj je delal na rtv in je rekel, da je na zacetku konkretno lizala rit in še kaj drugega. zdaj ko je voditeljica, se pa ima za novo mišo molk. v bistvu čudno, da je prava miša ni še spakivala

Najrajši gledam Dobro jutro takrat, ko vodi Ana Tavčar…tudi Mojca Mavec, vendar takrat, ko govori o potovanjih.
To je izjemno.
Obe voditeljici sta in. Sta res nekaj posebnega, obe zelo dobri. Koliko znanja tujih jezikov, glasbenih sposobnosti in samostojna kreacije premore Ana. In koliko znanja o tujih deželah premore Mojca Mavec. To šteje pri gledalcih.
Ne samo formalno kuhanje, na primer…to je čisto enostavno in bla, bla…samo kuhanje.
Pa saj mnogi ne prebavljmo hrane že v zgodnjih jutranjih urah, kaj šele kuhanja.

Ajoj, kako je težko brat to samohvalo.

In istočasno pljuvanje po Mojci. Mojca je vsaj graciozna.

Dobro jutro oddaja je smetisce odsluzenih novinarjev in napovedovalcev.
Oriana, Lorela, una mariborcanka ki se javlja samo se iz zavetisca za zivali, in njen kolega” gay” Mavcevka,
Pirkoviceva pa vidim da je sedaj glavna zvezda 🤐 ( a se gnoji s tistim klavirjem?)
V starih casih je bilo se gledljivo, sedaj pa totalno zafurano.
Eni te isti gostje un stari penzic ki je zafural Alpetour Strukelj in notarka ki samo se flanca o dediscinah in pogodbah o dosmrtnem prezivljanju. Ko je pa govora o nepremicninah pa un grd polizan srbjanc ko da samo on ve o globalnem nepremicninskem trgu in noben drug.
Kuharija z Mavcevko je itak za kozlat, tisto packanje da se zelodec obrne.
Una pehta z njenim plevelom na buci🙄
Urankarja upam da so koncno odstrigli skupaj s tisto skodelico ki jo je prenasal po studiju.
Tudi studio… leta ze isto, vse ofucano in dolgocasno.
Prestavim na rtv 1 ob 8h in 10h ko je informativno, sedaj v casu korone. Potem pa boljse prestavit na simpanze na animal. Tako ali tako mi tv zjutraj dela v ozadju namesto radija. Simpanzi me vsaj ne iritrirajo tako kot ta dumpster od slo1.
Zarad mene jih Jajo lahko tud ukine ne bo nobene skode.

Aha pa se ena…. tamala Dzuricka. Ko da je ni dost po vseh rumenih tiskih v katerih ze iz konzerv skace, se tle so dal to njeno antipaticno faco… no sej ko vidim reklamo za te tri jadnice ze saltam se predno odpre mavlj.

Meni se pa zdi, da bi bil ta svet strašansko dolgočasen, če bi bili vsi enaki (tako na zunaj kot znotraj glave).

Le od koga prepisuje to znanje?

Kako se Ana rada hvali tukaj gor! Zelo rada pišeš ene in iste poste tukaj gor, mar ne?
Oddaja je grozna. Najbolj nerodno je, ko Aana igra tisti klavir ali pa poje. Mene je prav sram, namesto nje. Zgleda pa res kot drag queen. Čisti transvestit. Ampak kaj, saj si ni sama kriva za take moške poteze. Ne morem verjet, da za te kozlarije mi plačujemo. Mislim, da bi večina državljanov, te babe najraje ukinila!

Le od koga prepisuje to znanje?
[/quote]

Iz kje kaj!? Iz neta plagiira.
Ce jo pod roke opazujes vidis , da ne zna kuhat. Zmerej jo snemajo pod roke ko tisto cebulo sneka , pa se to reze tako da samo cakam kdaj ji bo noz spodletel in se bo zaklala ke v tiste parkle

Ne gledam Dobro jutro, ker mi čas ne dopušča. Zanimivo pa je, da oddajo s tako groznima voditeljicama gledate tisti, ki ju ne prenesete. Zakaj, če pa nista gledljivi?
Razen, če ti negativni posti ne prihajajo samo od ene osebe. Po naročilu ali zaradi zavisti?

kaj je s tisto njeno oddajo? A je ze pogorela?
Tisto je bilo tudi se ena izmed bolj podjetniskih potez rtv. Tako kot una spacena Zvezdana Mlakar, da Molkove sploh ne omenjam…
Kdo to sploh gleda. In zato kozlanje je treba placevat prispevek.
Dones zjutraj je jamrov un direktor da ce bodo ob 20 milj. Da lahko radio ukinejo. Ja tazadn cajt! unga dolgocasnega mrtvaskega govornika Karolija bi moral ze vcerej.
Ce bodo pa se te stare babe nabrcal , se znajo pa celo pokrit.

Graciozna Mojca mavec? Ste holt rečt UMETNA… je sploh neprepoznavna… katastrofa kaj je ženska iz sebe naredila….

Ajoj, kako je težko brat to samohvalo.

In istočasno pljuvanje po Mojci. Mojca je vsaj graciozna.
[/quote]

Saj bi rekla, da dajmo kakšno voditeljico ali novinarko z nova24tv osirat, ampak nobene ne poznam. In seveda sem ponosna na to, da nobene voditeljice ali novinarke (in nobenega voditelja ali novinarja) z nova24TV ne poznam.

oddaja je po konceptu dobra, ima zrli uporabnih in poucnuh vsebih… in na dan ko oddajo vodi ana moras to vzeti v zakup. sicer se sama, ce vidim ano, res raje izognem oddaji in gledanju in oreklopim, ce tema res ni zanimiva. Zenskka mi je res antipaticna

Imenitna je ta voditeljica. Ne vem, toda niti ene same kritike ne poznam na njeno vodenje. Toliko energije vnese v oddajo, da tudi, če vsebine niso najbolj zanimive, naredi nek feeling s svojim načinom vodenja, da pritegne gledalce.
Že marsikdo je rekel, da gleda Dobro jutro zaradi njenega načina vodenja, ki res pritegne gledalce.
Pač smo ljudje taki, da nas ne pritegne tisto govoričenje, besedičenje, hitenje in skoraj prerekanje, in nasilno komuniciranje z gosti, ki je značilno za balkanske voditeljice.
Ta način, s katerim nas prevzame Ana Tavčar je evropsko naravnan, zahodno evropsko.

očitno marsikateri prav zaradi njenega vodenja ne gledamo oddaje. Btw. polnočni klub sem vedno z veseljem gledala, z vsemi različnimi voditelji. Ko je ona dobila to v roke o bože no… teme so bile odlične, samo gledala sem pa redko katero oddajo.

Mojca Mavec je dokazano plagiatorka, je naredila lepo sramoto reviji Ona, še najbolj pa sebi, pa ima še kar mesto na nacionalni! televiziji. Kako hitro nekateri “pozabijo” grehe. V tujini ministrom in politikom letijo glave zaradi plagiatorstva, pri nas jih pa hvalimo, kako sposobni so. Narobe svet!

in dodam še močno pogrešam star polnočni klub. Odlična oddaja z dobrimi voditelji in temami in z dolgo tradicijo je bila to. Pa so jo uničili in speštali v nekaj negledljivega. Tisti, ki se je tega spomnil si zasluži vse kritike.

New Report

Close