Ana Tavčar Pirkovic
Gledam in gledam Dobro Jutro Hrvatska, ampak te voditeljice, pa tudi voditelji, mešajo jabolka in hruške in pametujejo.
Je nekaj zanimivih tem, vendar vse je narejeno na površno in kričeče, tako, da ne veš ali poskušajo prikazati nekaj zanimivega za gledalce ali pač delajo samo reklamo.
Se pogovarjamo s sosedi in znanci, toda takim voditeljicam kot sta Mojca Mavec in Ana Tavčar je težko kaj oporekati.
Bil je pač kiks, ko je nekoč nekje objavila eno prilagojena stvar svojemu načinu pisanja, vendar če bi bilo res tako v nebo vpijoče in resnično, bi se navedlo, tako pa so samo govorice.
In še če kdo gleda Čez planke, težko, težko bi našel boljšo voditeljico.
Meni gresta pa na živce Ana in Lorella s tem njunim pretiranim hvaljenjem in dobrikanjem druga drugi. Se mi zdi, da že pošteno presegata mejo dobrega okusa. Ok, nič nimam proti, če se dobro razumeta in se spoštujeta, vendar zato še ni potrebno, da skačeta, se objemata in se slinita vsakič, ko se zagledata. Madona, saj bi človek še na kaj pomislil, ko tole gleda.
jap, program jutranje tv je večkrat dober – zaradi tematik, voditeljice so stvar osebnega okusa, meni delujejo simpatične, vsaka po svoje, kar se vodenja tiče so mi vse ok , vizualni učinek je – kar se stila izbora oblek tiče – pri Ani zelo velikokrat odličen, večkrat ga pa po mojem mnenju “kiksnejo” pri Močnikovi. Kot da bi se prav trudili poudariti nepopolnosti. tako je meni vidno.
vedno pa gledam z zamikom – komot “prevrtiš” del, ki ni gledljiv 😉
Ravno ti dve sta popolnoma negledljivi.
Ano sem videla v živo, v oddaji Dobro jutro sem bila njena gostja. Je hladna, arogantna, vzvišena, nasmeje se samo za kamero.
MM pa je kradla, in meni je to neodpustljivo in ni za na javno televizijo tak človek.
[/quote]
A ti misliš, da se voditelji drugih oddaj v živo topijo od prijaznosti? Vsi so pod stesom, od Molkove do Bobovnika in Slaka, Maria, Jonasa itd itd – in na keaj pameti jim ne pride, da bi se posvečali občinstvu. Ampak gledalci v studiu to vemo, pa vendar ne mislimo, da so hladni.
Lorella Flego je tako pocukrana, ko pride v to oddajo, ampak Oriana Girotto je pa tudi anti-voditeljsko in anti slovensko usmerjena.
Njeni pogovori so tretjerazredni, prav šolski primeri.
Da pa sta Ana Tavčar in Mojca Mavec pravi fenici slovenščine, to pa se ne da skriti, kajti kar se tiče slovenščine, sta izvrstni. Še Toporišič bi se jima priklonil.