Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek AnaAna

AnaAna

Kaj si tako pozno tule gor, sem ze vse indijanske plese potrenirala… Hula, hula, klicem AnoAno!;-))))))

Ojla K! Tebe pa že nekaj časa ni bilo “slišat” ;-)))))))))))))))))))

Sm pa te prišla samo pozdravit, grem spat, mi je kar slabo. Nevem zakaj za boga sem šla zdele seštevat položnice, kar zjokala bi se. Če sam tisto od najemnine (pa še ta je za en mesec nazaj) fliknem stran, pa bi bila rešena. ****, sem si zasrala noč, ker pol ful težko zaspim. Pa bom vseeno šla. Kvragu vse skup, maš kakšen nasvet kje se da oropat kakšno zadevo, pa da ne bi šla čičat.

Nimam nasveta, pravkar ugotavljam, da je life ena zajebana (ups) kombinatorika… ampak po drugi strani je lahko tudi takooo lepo in srecno!

“Ali si svojemu prijatelju čist zrak, samota, kruh in zdravilo?” (od Nietzsheja), se pogosto vprašam…

PM, mene je tale forum osrečil tudi zato, ker sem imela to čast, da te slišim!

Bodite extra blagoslovljeni!

A si še tle?

;-)))))))))

Pa ja, sem ravno brala kako si stopila gin. T v bran! Poooohvalno, Pušenjak je čisto enak…

OJ. Hvala za mail… odgovorim v bližnji prihodnosti. In tudi slikice dobiš.

Ja, ker se Tratnjeka tiče.. ma saj sem že vse napisala. O Pušenjaku pa tole: kakorkoli meni se ne zdi najbolj strokoven… ali pa ne gre v korak s časom in se premalo izobražuje. Kadarkoli sem kaj vprašala, z odgovorom nisem bila najbolj zadovoljna. Sploh pa zato, ker gre v mojem primeru za odločitev o nekem posegu, za katerega edino on trdi, da z njim nič ne narediš – vsi ostali pa vidijo v njem veliko poziitivnega, sploh večjo možnost donositve (kar je sploh pomenmbo za otroka). In ker sem bila zadnjič ravno zaradi tega pri zelo priznanem dr. profesorju, ki o tem govori čisto kontra, kot tudi moj gin. pa še kakšen, sem tudi od njega ujela eno pripombo (ko sem omenila, da P. trdi drugače), kot je: ‘Ja, danes lahko vsak nekem nekaj piše. Bi bilo pa fino, če bi šli takšni tudi malo v korak s časom in kaj novega prebrali. To kar trdi on, je v petnajst let starih knjigah, ki niso več uporabne…’.
Tako da, žal, mene s svojo strokovnostjo ni prepričal.

Pa nic, grem jaz okusat kaj mi ponuja svet.. Bogi moj moz, vse se zacne in konca prii njem. Nanockajte se punce, in vse vstanite/mo s poskočno nogico (levo ali desno..)

Zgleda, da sem kakšno minuto preveč pisala. No, pa drugič. Čeprav bi Kristjana lahko vedela, da jaz ne odidem, dokler se ne poslovim…

No, pa lahke sanje!

Ne vem, ampak mene so vsi prepričevali (G.) naj takoj naredim splav, Pušenjak pa je bil proti. Jaz mu pač full zaupam, posledično imam doma eno zdravo “mrcinico”, ki jo je tale naš ljubi Stanko napovedal (pa ne tudi ulovil na NS) v 11-tem tednu nosečnosti.
Pri tem koliko ima dela pa menim, je čisto logično, da odgovarja kratko, za navadne smrtnike, tudi “nesramno” in neprizanesljivo. Sem ga že mislila malo pokritizirat (kake ma včasih);-)))))

Če in ko bo še enkrat, grem samo k njemu!

;-)))))
Pisala še dlje!

Kristjana pozna bonton in pripise: Lahko, mirno in be blessed nocko!

Ej Kristjana, sploh ne gre za način odgovarjanja, kratko, trapasto ali kaj drugega. Gre za to, da sem ga spraševala o nekem operativnem posegu, ki me čaka v primeru, da se v sredo potrdi diagnoza, ki je bila dana v nosečnosti. In on na vse pretege trdi, da tak poseg ni smiseln, da se v tem primeru lahko le delamo, da nekaj delamo, pa končno nič ne naredimo. In samo in edino on od vseh ginekologov, ki sem jih o tem spraševala to trdi. Vsi ostali pa trdijo, da se s posegom zelo zelo zmanjša verjetnost, da rodiš nedonošenčka. To pa je tudi moj namen ko in če bom imela še kakšnega otroka.
Zato me je v tem pogledu razočaral in gornja pripomba res priznanega ljubljanskega profesorja, s katerim sta takorekoč sodelavca, mi je pač samo potrdila kar sem si mislila… na žalost. V tem primeru pač bolj zaupam komu drugemu.
In ja, tudi nad kakšnim odgovorom komu drugemu sem bila včasih malo razočarana…

New Report

Close