Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu anala

anala

Spet nekaj o anali…z dragim večkrat poskušama in moram priznat da mi je stvar neznasko všeč in oba si popestriva sex ravno s tem igranjem…okrog druge luknijce..ampak tukaj se ponavadi vedno začne kakšn nezaželen rjav izcedek(klub temeljiti osebni higijeni in oljnim pripravkom),ki pa normalno pokvari vso vzdušje..apeliram na vse ženske tukaj da mi pomagajo..kako naj se bolje pripravmi na analni sex, da ne bo nepotrebne packarije?!!!

jaz sem pri analnem seksu čisto sproščena samo kadar se prej klistiram…takrat mi zelo paše…drugače pa bolj razmišljam na kakšne druge stvari kot na užitek…

Saj..ravno to me zanima..klistir?..kako to sploh izgleda.oz..kako se to naredi? Mogoče se bo to komu zdelo smešno..ampak..ni mi jasno?!Hvala za pomoč!

v lekarni se kupi vrečka za klistiranje…če ti kaj ne bo jasno mi povej, ti bom na e-mailu razložila…da ne bo vesoljna Slovenija brala:))))))))

Greš v seksšop in kupiš plastični analni klistir (ročna pumpica, ki jo napolniš s toplo vodo, daš “lulček” v rito, vanjo stisneš vodo in se potem pokakaš, mogoče še parkrat ponoviš). To je tudi vse, nič “skrivnostnega” ;-), seveda, če imaš za vse to tudi čas… 🙂

Zakaj pa nebi brala? Saj je bojda “odprta in ima širok pogled” na različne vsebine. 😉 Lahko se klistir naredi tudi doma, vendar ni priporočljivo. Pri teh rečeh je potrebna skrajna previdnost. ker zdravje je samo eno. In tekočina mora biti ravno pravšnje temperature, da si človek ne prehladi črevesja. …

Teorija! Nisem probaval, v pogovorih pa marsikaj slišal.

V 2l steklenico nalij vodo notri daj žličko kisa ali soli, vse skupaj probaj zaužiti v 2h urah, pa boš očistila celotno telo ne samo debelega črevesja….vmes ne smeš nič jesti, lahko pa povčaš količino vode…..

Aha, če pa spiješ to v 10 minutah, pa kozlaš. In spucaš samo zgornji del prebavnega trakta…..
Ampak to pa z analčkom nima nič skupnega, hihi….

Zato sem še posebaj poudarila, naj si vzame vsaj dve uri časa……ker klistir naželost ni zdrav, če se ga prepogosto dela……

Pusti vse zadrzke pred vrati, sicer ne vem zakaj blato…no zakaj rjav izcedek, kajti pri nama je kot da ne bi v rito, vse lepo čisto, ko pa smo govorile o tem v druzbi, so nekatere dejale kot ti, ampak so omenile tudi, da imajo njihovi partnerji korenjaka zelo velikega…tako, da to mi je razumljivo. Nikoli se ne klistiram in se nikoli ne bi zaradi tega, četudi bi bil rjav flek, naj bo, to je del tega, če že mora biti, itak imava midva v rito vedno za na koncu, kot sladico in se potem lepo umijeva…lahko imas zraven mokro brisacko, robcke, obrises ga ali pa natakneta kondom za nadaljevanje, ne obremnjuj se kako izgleda , kaksen je, raje uzivaj, sproščeno…seveda to težko z nekom, ki ga komaj poznas, ki je se vse sveze…če pa sta v zvezi že dalj časa pa sploh ne vidim problemov…raje uzivaj!

Hvala vam za odgovore! Res je moj ljubi ima kar precej velikega korenjaka..saj sem probala se klistirat s tušem (kar so mi svetovali)..torej močan curek usmeriš v ritko ..ampak..vseeno je bilo zgleda premalo., ker pa nama je to tako veliki rajc..sva tako kot si ti opisala naredila sladico na koncu pa pol pod tuš. Pa vseeno..meni je neugodno! Bom pa probala s klistirjem..;);)

Ti le daj s klistirjem, da ti tuš ne napihne telesca. Utegneš met trebušček ko balon. 😉

kako ti je lahko neugodno ob nekom, ki ga ljubiš in on tebe…zakaj ne pustis vseh predsodkov pred vrati, itak ko seksata pozabita na vse, saj sploh ne opazis rjavega izcedka, ker ni časa, uzivas, sele na koncu opazis vse to, takrat pa s smehom sibas pod tus pa je…klistiranje ja okej zakaj ne, vendar ne pretiravaj in še pozanimaj se da se bos pravilno…jaz se ne bi, meni je bilo še v porodnisnici muka..brrrrrrrrrr in če mene vprašaš, bo tudi potem se vedno nekaj rjavega, ker ima tvoj velikega in se ti nikoli ne bos čisto ocistila..zato brez veze..raje uzivaj in pozabi na predsodke-neugodje, ljubi te tako kot si…

Pri čiščenju s tušem je treba kar precej potrpljenja. Jaz se vedno vsaj dvakrat zaporedoma ali celo trikrat. Da ne bo rjavo, moraš počakat dve urci, da črevesje absorbira vodo in potem ne bo več rjavo. Mi je pa tovrstno tuširanje vedno velik kontra, zato to počneva tko enkrat na mesec. Je pa potem res fino in stvar maksimalno izkoristiva 2 do 3 krat.
Me pa zanima še kakšno mnenje o 2 litra vode, soli in kisu. Kakšen je bil uspeh? Meni to deluje, če bi nekdo jedel solato in popil precej vode, bi se kar sklistiral…
Lp R

Hm, tako velike količine tega pod razno ne bi mogla spiti, klistir sem pa dobila 2x v življenju, pa moram reči, da je to kar dovolj. Takrat me je pa tko “šraufal”, da ne vem, če je tega vredno. Mogoče se bom pa enkrat le skorajžla, pa “pretrpela” priprave. Bom vidla.
Če pa vam to odgovarja, pa kar – veselo na delo!

************* Nasmeh daje življenje, veselje do življenja pa nam daje smisel za nasmeh

hahahaha (za solato!)…

lp

New Report

Close