Analni seks
Dober večer jaz ne maram analnega spolnega odnosa, ker me full boli a moj vedno pravi da bi rad ga dal noter v rito in da ga ne bo dal celega a kako mu rečem da mi ni všeč, ker pol se bojim da sploh ne bi hotu imeti niti vaginalni spolni odnos res ne vem kaj je to nujno upoštevati partnerjevo želje kaj pa npr moje želje? Jaz pač mi je nerodno prisežem se s komerkoli pogovorit o tem, ker ne vem če me kdo razume kakor tko po spletu preberem da se mora upoštevati želje obeh partnerjev glede intimnih stvari
Predlagaj da bi tudi ti njega s straponom njegove velikosti v njegovo rito.. mogoče si pa tega želi 🙂
Jaz moje nikoli v nič, kar ji ni bilo všeč nisem silil, ker pol je to po moje kontra učinek. Sexajo vsi, da bi bilo fajn, ne pa da nam je neugodno. Moral bi razumeti. No res pa je, da sem večkrat silil mojo, da je kapre, pa je nikakor nisem mogel prepričati niti enkrat v to. hehe.
V spolnosti je prav tisto, kar ustreza obema!
ćisto vsi zakonski terapevti zahoda vam bodo to povedali.
Obstaja tudi hitra učna ura tega.. vi lepo pristanite na analni seks.. vendar imejte že od prej nabavljen Strap-on, ki ga potem NA njem uporabite. Analni seks torej bo 🙂
Anus sam nadzirata dva para mišic zapiralk.. eno lahko zavedno nadzorujemo, drugo ne. Zato vsaka nesproščenost botruje k bolečini (mišica ostaja zategnjena in so poškodbe dejansko mogoče!).
Za analni seks je torej potrebno biti sproščen in se ga lotevati predvsem postopma in dobro mero lubrikantov. Najprimernejši so na osnovi silikona, ker ostale običajne bazirane na vodi ali popularno “Vaselino” telo hitro absorbira in potem je tu trenje, ki ni prijetno.
Trenje se nam maščuje že na običajnih rjuhah – odrgninah (sheet burn), kaj šele na občutljivem področju anusa in debelega črevesja.
Tudi najbolj spretni analni mojstri potrebujejo nekaj časa, sekund, minut (tudi ponavljanja..), da se sprostijo ob vstopu tujka v anus/črevo. Naj bo to zgolj prst, analni čep ali penis.
Iz erotične pripovedke “Zgodba o O”, izvemo, da so podrejene pripadnice tega analnega kulta stalno s čepom v riti, da so povsod in vedno “pripravljene”.
Deluje v domišljiji (erotični), v realni sploh ne.
Velika razlika je tudi ali ste pred kratkim opravljali veliko potrebo, ker v tem primeru je celoten sistem relativno “nepripravljen” za tovrstno spolnost.
Pred analnim seksom je pa seveda priporočljivo tudi analno izpiranje. Za vegane, vegetarijance in vse, ki si redno črevesa izpirajo z raznimi tekočinami in preparati (zeleni čaj?).. nič neobičajnega. Njihov zadnji trakt se sveti od čistosti kot na novo inštalirani auspuh.
Za vsejedce in tiste, ki si od zadaj niso še nič nikoli sčistili (še bideja nimajo).. oz. je maksimu neko drgnjene s papirjem po zadnjici.. bo pa seveda več presnečenj. Kam sedaj vstaviti in kaj vstaviti.. ter predvsem koliko?
Tovrstnih navodil na spletu je dovolj.. zelo preciznih.. tako v smislu volumna ali sekund, minut pretoka vode iz pipe (imate na voljo posebne nastavke za tuš).
Seveda vam nič od tega ni potrebno početi, če vam ni do tega!
Če vas pa vseeno zanima.. pa začnite z nečem dovolj majhnega premera – brez ostrih robov.. in nato nadaljujete do večjih premerov. Mazila obvezna.. pa kakšna erotična spodbuda tudi (za nekatere je to film Poslednji Tango v Parizu,, l. 1972[/url] Maria Schneider, Marlon Brando in domači proizvod: košček putra)
Širina penisa ni faktor, saj je organ dokaj “deformabilen” in se že med običajnim kuitusom zelo prilagaja sami vagini (poiščite CAT posnetke).. podobno tudi pri analnem ne zaseda svojega polnega premera temveč zmanjšanega za silo mišic zapiralk.
potrpela, saj mu bo takoj pršlo.
Forum je zaprt za komentiranje.