Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Analni sex in higiena

Analni sex in higiena

Je čist fajn, če so čreva spucana, ampak ne z onetom. Da bi se mogla še klistirat, saj se mi čreva vnamejo. 😅☺️☺️☺️ Pač mi ne potegne glih, da se kaj drugega, kot je odpadno iz organizma pomeša z onetom, ker imam rada svojo zdravo nožnico. A če bi kakali skozi usta, bi ga tud veselo namakali v oralo? Poskrbite raje za zdravo prebavo, da ne bo hemeroidov ali zaradi raznih svečk, lenega črevesja. Ker vam pol tud one pri pucanju lukenj ne bo pomagal. 😅☺️☺️☺️

Odgovor na objavo uporabnika
Anal, 26.12.2024 ob 08:48

Kako poskrbite, da je pri analnem sexu higiena se vedno ok? Kaj naredite, ko ga potegnete ven in je na njem vsebina , ki je v crevesju? Vas to ne moti?

Ce si ze firbec?

V zavese ga obrisi, ce si upas? 😂

Kaj o tem mislite zenske? Vam je ok analni sex?

Nikoli poskusila. Ne vidim razloga zakaj bi…. Geje razumem da to prakticirajo, ker ne gre drugače, pri ženskah pa ne vidim kakšnega smisla…

Anita555, 26.12.2024 ob 19:53

Nikoli poskusila. Ne vidim razloga zakaj bi…. Geje razumem da to prakticirajo, ker ne gre drugače, pri ženskah pa ne vidim kakšnega smisla…

Mislim enako in mi tudi na kraj pameti ne pride da bi probala.

Ne ,hvala-nikoli me ni mikala anala…Sem bolj občutljive sorte,  tam spodaj , že z vagino težave, z menstrami, saj dokler jo imaš sam za lulat je vse okej, ko pa se začne seksat pa skozi kaj, pač se navlečeš bakterij , vnetja…ni več isto …pa z porodom pol …zdaj pa še z menopavzo…tak, da ja…komur paše ,za vsako pa to ni….Saj, se je za čudit nimfomankam, prostitutkam…koliko so vse tlačile not, pa jo znucale in jim nič ni…Jaz pa zvesto sam dva  tiča pa sami problemi…Bi mogla bit nuna očitno , nisem jaz za to…hahaha….

Gia_Gia, 26.12.2024 ob 10:08

rit je za srat. in 0 drugega.

Ne sprenevedajte se!

Pripenjam slikico s portala avanture(.)net, pa si poglejte, kako je v reali! Besedilo je bilo napisano pod videom fuka v žensko rit, še bolj spodaj pa komentarji na to, in en komentar je na desni spodnji strani slikce. Imena so prikrita.

1000084853

.

Bo gospod koki napisal komentar, mal še počakte da se okorajži.

in zakaj bi te, ki ne maramo , da se nam nekaj nekam rine- lagale, no…

jst tud seksat ne maram, evo…sem probala in mi ni všeč tujek v meni…zato sem srečno samska, da ne bo pomote, da kakega prikrajšujem za kaj…jo mam sam za scat…pa ne prbijat ala ,da niso bli ta pravi ljubimci…enim nam ni …pa ni to asesksualnost, ko si jo sama požlajfam , je orgazem…sam tisti tujek not mi ne odgovarja, kot se enim  pa čist zmeša , ko jih ala napolni …pa to…

jep, bi mogla bit častna sestra zgleda, sem falila čist…

Pozdravljeni.

Če nisi odprte narave v glavi tudi drugje ne moreš biti. Eni gledajo strogo klasiko v pizdo,še v usta ne. Eni probajo oralo. Spet eni dodajo v analo. Vsepovsod je pomembna higiena.

Tukaj so nekateri čist mim komentarji kot da bi bli za leseno žlico.

Z mojo poskrbiva tako nekako,da je lepo očiščena s pumpico,3x 4x gre ven. Ko je voda nekako čista,se lotila rajcanja. Da se sprosti. Nekaj več gela,z občutkom. In ja,sprva je biu moj predlog da poskusiva in ni bla za to. Kasneje sva počasi naprej z čepki probala,da je dobila občutek potem pa še s pravim. Očitno je da je dobra popestritev. Ni vedno a občasno lepo popestri. Seveda potem ne gre nikamor kurac kot sam da se umije.

Ona uživa,ko ima čep ali kurac notri.

Ni pa vsako žensko telo za tak užitek. Kot ni vsak tič za vsako pizdo. Na videz enaki a smo si različni.

???, 26.12.2024 ob 12:06

Koliko hetero parov imate tudi analni odnos?

Vedno ali samo vcasih?

Z leti vedno več. Ko sem bil še mlad sem mogoče analno seksal na mesečni ravni. Zdaj pa je anala pri vsakem drugem spolnem odnosu. Tudi pri ženskah je očitno potrebna kilometrina, saj tudi ona doživi orgazem pri analnem seksu.

V raznih erotik shop-ih imaš razne analne tuše ali pa celo nastavke za analne prhe, kjer namesto tuš glave, priviješ gor nastavek. To dobiš praktično povsod: erotik shopi, mimovrste, ENAA, notino, … itd. Moja draga, si dela redno klistr s temi pripomočki. Večkrat si nafila z mlačno vodo, malo časa zadrži in izprazni dokler ni čisto. Vseeno moraš biti pazljiva, da si ne daš preveč vode. Važno da imaš tistih zadnjih 20 cm čisto ne pa celega črevesja, ker tako si bo uničila črevesno floro.

Ženske pišejo da jim ne paše v rit,v erotičnih šopih pa si ženske kupujejo didlote in čepke  za analca in pripomočke za čiščenje.Tudi z vsako žensko ko sem sexal je želela še analca in so lepo skrbele za čistost črevesja in analni sex.zaenkrat ne poznam žensk ki si ga nebi želela.

New Report

Close