Analni sex
Kaj si mislite o njem, moški in ženske…karkoli…
Bom povedala tud svoje mnenje…mal kasneje…
Grem spat zdej. Lahko noč vsem!
T.
Nekak se mi zdi umazan in živalski, to ni zame, sej vem da tega živali ne počno ampak za človeka pa se mi tudi ne zdi primerno, no morda bi morala pa poskusiti pa bi potem govorila.
jst pa blazno uzivam. me ful vzburja. sam prvic je po moje mal smotan,pol pa ni ovir.
Me veseli, da sta dve čisto različni mnenji…zaenkrat…
No, kar se mene tiče se mi tudi po eni strani zdi kar precej nenavaden in zna tud bolet, če ne greš počasi, ampak priznam pa da sem pa tud že uživala v njem, čeprav kot sem že rekla, mi je bil že dober, ampak dostikrat pa tud ne.
Upam da se vas bo še čim več oglasilo in povedalo svoje mnenje.
Lep dan.
T.
O tem je že veliko napisanega, tudi jaz sem spraševala enkrat na to temo, poglej pod starejše teme pod naslov “Kaj menite” ali pa na forum Življenje, ah to življenje in boš našla ogromno odgovorov.
Jaz osebno tega še nisem probala, me ne privlači da bi(zaenkrat), imam odpor, pa tudi moj(zaenkrat) nima nobene želje po tem, tako da ne čutim nobene potrebe da bi probala!
HOJ!
Bom še jaz piskerček pristavla.
Nisem preveč razmišljala o tem – prejšnji partner je imel sicer neke ideje, ampak je bil preveč neučakan in mi niti ni blo do tega… Zdajšnji partner – ena nora noč je bila – ko se je vse zgodil še preden sem se sploh zavedla… Občutki? Presenetljivo. Lepo. Ampak mora bit nežno. In strastno. Če sta dva prava skupi – potem gre vse.
Jst sm ZA. Ampak s “ta pravim”.
Bljek, NISEM ZA. Pa ne zato, ker bi se bi gnusilo, ampak ker me odbija že, če mi gre z roko samo tam mimo, ali malo okoli. Ne, ne…
Živjo, punce.
Moj mož ima že veliko časa noro, pravim noro željo po analnem sexu. Toda meni to nikakor ni všeč. Saj sem se trudila poskusit, samo se ni obneslo. Nikakor ni šlo. Preveč je bolelo.
ja men je blo tut na zacetku bad sam zdj k sm se pa na vadla mi je pa prov fino pa mi sex nebi bil popoln brez njega:)100 ljudi 100 okusov
Po moje vsaj probat ni greh, pol pa če ne paše, pa ne. No, priznam, js še nism, mi je mal čudno ob misli na to, sam enkrat pa bom!
bom probala enkrat! ker si to želim…
na splošno bi rada čim več izkusila v postelji – tudi z žensko si želim…
glede analnega – s takratnim fantom sva poizkusila, vendar ni šlo (mene je blo nekako strah in se zadeva ni odprla do te mere, da bi stvar res “zalaufala” :)))))… sem ga pa začutila v sebi in občutek je bil fantastičen.
želim si še…
Ce je to s pravo osebo,ce je to nezno,pocasi, pomaga mal kreme,olja namenjeno prav zato,je to tko lepo, tak orgazem,mmmm, seveda ce sta oba za to! In paziti je treba, da ne bi potem iz anale nazaj u vaginu, ker bodo takoj okuzbe tu.Najboljse je prisparat analni seks za konec, ko sta oba ze tko razdrazena in je to potem res uzitek in brez bojazni da bi se okuzila noznica, saj konca v ritki.
Forum je zaprt za komentiranje.