Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu analno z tamponom

analno z tamponom

Zdravo!!!
zANima me če je katera že analno sexsal med menstruacijo z tamponom, ker se bojim da ga bo partner čutil oz. bo tampon ven padel…

hvala

khmm…….sam d je……..))))

leta letijo - iščem stevardeso

Med menstruacijo je to najbolj praktična poza in brez strahu prakticirajta:)

Ne pade nič ven, tampon pa tudi ni tako gromozanski, da bi motil. Če pa čuti, pa je to lahko samo stimulativnio.
Iz ženske “pozicije”: ne moti, ne žuli in ne pade ven:)

Srečno!

a misliš da žesnke sanjte tisto o dvojnem užitku….)))

ojla..kako si srce?

leta letijo - iščem stevardeso

Med menstruacijo je to najbolj praktična poza in brez strahu prakticirajta:)

Ne pade nič ven, tampon pa tudi ni tako gromozanski, da bi motil. Če pa čuti, pa je to lahko samo stimulativnio.
Iz ženske “pozicije”: ne moti, ne žuli in ne pade ven:)

Srečno!

a ponovila sem:)))) dvakrat bolj zaleže:)

Kaj razo? ženske nič ne sanjamo, če hočemo dva, si ju pa “zrihtamo”…
Z bučko al korenčkom nisi še? V kondom daš podolgovato zelenjavo….sej veš;)
Pa potem debelejši gre v vagino, ožji pa v analo…kam bi šel tvoj??:))))

…v mojo…haha

Mene pa zanima, če vse punce uporabljate tampone.
Moja ima vedno vložke, pa je sploh ne morem prepričat, da bi kdaj uporabljala tampone, in potem pride menstra pa ni šans, da bi hlačke dol dala, ker mora bit vložek vedno nameščen….

Khm…ja in zakaj jo pa siliš, če vidiš, da ji ne paše?

Hja, men tampon že tko ven pade, ker ga ne prenesem in si ga ne morm dobr not potlačt:)

Poznam ženske, ki jih ne prenašajo, na marajo, na upajo, ne znajo, nočejo…tako da, kekc, spoštuj njeno voljo.
Na ustih gotovo nima vložka;)

:))))))))))))))))))))))))))))))))))) carica si!!!!!!!!!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ma mirella…kekc hoče sam izkoristit gužvo, da bi prišel do…ritke…

Usta ga zgleda ne zanimajo… ;))))))))

Sicer pa…good point!

ah ne ben … eni pač preštejejo samo dve … kot ‘japikica’!! :)))))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Sej sej…ne ide mozak dalje od… ;))))))

Sej po svoje je takim prou luštn, ne komplicirajo, sam da leze in toplo lula… ;)))))

Ne pa mi, ko moramo imet naprej vse pogoje izpolnjene… ;)))))

dalje od … dve in postelje!! :))))

uh. ti si izpolnjuješ pogoje?! ma ti rečem, da je boljše, da veš česa nočeš. tako ostane vsa domišljija in rutina nima sidra. no ja, dopuščam možnost, da rad delaš sporede!! upam pa, da ne!! :))))))

Weeeeee….A ni črna črna in bela bela? A ni moje in tvoje enako? Sam da si ti lepše povedala in odgovor je ne, ne delam. 😉

Spontanost je še vedno najlepša… 😉

no ok, tukaj ne! :)))

vidiš, kako se strinjava! 🙂

Pa imaš tampon v riti ali vagini?

New Report

Close