And here I come …
… and now I go … :))))
Ben ja , moji , moji , je cajt da se javim in sporočim , da še kar orenk migam !
Sem danes tam nekje po parih mescih spet na del.mestu (sicer bolj na psihičnem privajanju tej situaciji 😉 , sem pa uspela danes sčekirat vsaj polovico mailov in zadnje par tem tulele. Kot vidim , je tu status quo – kar je po eni strani dobro , po drugi strani pa je mal dolgcajt , hehe , osebno menim , da mora bit al seks al fajt . Vsaj dva se bosta z mano strinjala , a ne … ;)))
Če koga kaj zanima , naj mi piše , vpraša , telefonira , pride na kofi …. sem na razpolaganju takorekoč za vse , hehe .
Specialna zahvala gre Helčki za njeno poezijo in Sp. za blitz debato !
Miši in Žverca pa me itak zmeri razveselita z njunimi maili :)))
Razo – hulja mi še vedno neče pisat , Mišek je pa tud bolj tiho – le kaj je njegova družica počela z njim ….
Eko.
Sem povedla , kar sem mela , zdej grem naokoli privatnikov fehtat sponzorstva za naš konjeniški turnir , ki bo 31.7. – prisrčno vabljeni vsi , ki ste tu blizu (uni , ki niste , itak vem , da vas ne bo ). Bomo kaj spili in še kako dobitno srečko vam prodam – Niki ima načez srečelov 😉
Pol pa grem mal galopirat po Panovcu , je ful lepo , čeprav je vroče. Sem glih rekla moji ljubezni , da je tole skor boljš kot seks … je za premislit …. pa mi pravi , da se bo bolj potrudil ;))) Edino , kar je res j…, so komarji , ki so letos čist brez zavor in kriterijev ( beri – so se spravli tud na bogo Nikitko )
Aja – še ena novica – moja družinca ima novega člana , malega mačkona Skifija ( to pride iz it. besede schiffo = grdo , nagravžno in v celoti ustreza njegovemu zunanjemu izgledu.. karakter je pa tak , da ustreza njegovi gospodarici – divji , ljubek , nežen , se rad mači , praska …itd. Je moj ponos , sem ga rešila gotove smrti pri dveh tednih , zdaj pa je že mačkonček kot se šika… če odmislimo to , da nima glasu ( morda pa nima pripomb ?!) , da je slep na desno oko , da ima uha ku netopir in nasršeno dlakico ku jež bodice … skratka moj ponos in ga ni lepšga mačka kot je on !!!
Sp – tvoj Franci se gre lahko stokrat skrit pred njim !
Miši – dostojen ženin za tvojo Mici :)))
Zdaj je pa res dosti !
Pišite , kličite, pridite !
Niki vas ma rada (že veste , kdo ste tisti , hehe )
Ufaaaaa, Niki…. prosti spis “moje počitnice” ;))))))))
Lepu lepu ti gre, sem ti skori fouš. Manjka še murje, kenje?
Mene pa mal jebe cajt zadnje cajte, zato me bolj ni kot sem, ko pa pridem, pa se me ne bo dalu utišat.
Mimgredje, kej na unem turnirji bojo lohk tud začetniki kej probali zajahat?
Adijo, se ga morebiti vidmo, če me boš prepoznala po moji novi bojni frizuri… ;))))) Hm, se bojim, da bi se me Šimen ustrašu…. ;))))))
Ajde, uživi.
:))))) Niki, lepo te je slisat :)))).
No, upam, da si nasla pametne sponzorje in predvsem take z globoko denarnico in lahkimi prsti 😉 :))).
Aja: od srca sem se nasmejala tvojemu Skifiju :)))… no opisu ;). Si ze kar mislim, kako mace mora bit :). Samo to s poroko z Micko pa ne bo nic… se je odlocila za samostan ;). No, smo se odlocili ;). Pa zdaj tako nima cajta, ker ima eno malo pritlikavo kunce (kuncinjo) na obisku in se na vse pretega trudi, da se ji umakne – kunce bi se rado igralo in zato sili v Micko, njej pa gre le na zivce in se umika po svojih najboljsih moceh :))). Skratka – zivalski vrtec v malih imamo ta teden :))).
Niki, lepo se imej, pa se kaj citamo, pisemo, pridemo pa bolj malo ;), ker je trenutno bolj malo cajta za izlete :)). Mogoce pa kdaj res…
Lp, mishika
Velja, Helly, velja za drugič !
Ma bom pila pivo, ne kave. Tisto
pijem le zgodaj zjutraj (ob petih),
pol pa praktično nič več ! Pivce, ki
je najprimernejše za živce, tega pa
lahko popivljem cel dan !
Ma kje “od spodi”, fante moj dragi?
Sem pozabla vprašat Helly, na katerem
mojem konci je bla, ker mam jest … he, he,
he, :-)))))))))) dva konca, a veš ! Sem ku
glistič Max!