Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Andre Rieu

Andre Rieu

Tisti, ki ste sli poslusat / gledat, ali priporocate ogled?

Hvala.

Že vrabci čivkajo, da “akustika” v Stožicah ni primerna niti za rock in punk, kar pomeni, da tam “muzicirajo” samo še največji klošarji, ki se jim totalno j*be za ugled.

Raje poglej, če kje blizu koncertira Jordi Savall s “koncertom narodov”, ki pa je res liga prvakov, pa še v Capella Nacional de Catalunya, ki je v bistvu njegov hišni zbor, so same že na pogled luštne punce. Podobna paša za ušesa in oči so tudi trio Sōra, ki so se sicer specializirale na Brahmsa…

Če ne, prečekiraj zamik na Mezzu, če zadnji teden niso predvajali kaj od njih. Ali pa se naroči na Medici.tv in se naposlušaj Puccinijev, Verdijev, Mozartov in še kupa drugega Že polna letna naročnina 90€ je đabe, pa še skoraj zmeraj je kakšna akcija s tudi do 50% popustom.

Stožice so res samo še za balkanierose in aktual. Ker folk, ki to posluša je itak brez posluha, tako je vseeno če bi jim Radolfija pripeljal v Postojnsko jamo

Jaz bi ti rekla, da če še nisi bila in si želiš, potem pojdi. Je zanimivo, lepo, tudi vzdušje je bilo super. Voditelj je nakladal neumnosti, nekaj pesmi mi ni bilo všeč. To je seveda osebna izkušnja. Ne bom šla več, sem si pa uresničila eno željo. Ker delam kljukice na mojem  seznamu.

Tudi jaz sem bila lani. Je doživetje. Vsaj zame.

Bil sem na njegovem koncertu, ko je pred leti gostoval v Ljubljani. Ampak, kot so že drugi zapisali, Stožice niso primerne za takšne koncerte.

Andre je car !

Bila pred leti in sem bila razočarana. Ne samo zaradi Stožic, tudi Slovenci nismo tako občinstvo, kot ga vidiš po TV v Maastrichtu, ko ima Rieu koncert. Če ti ni škoda denarja, sicer pojdi, meni sicer ni žal, ni pa bil nek presežek. V Maastrich na tist odprt trg pa bi šla.

Jaz bi tudi šla v Maastricht, tam mora biti carsko. V Stožice pa niti pod razno ne.

New Report

Close