Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Andrej Hofer

Andrej Hofer

A ste brali članek včeraj v Slovenskih novicah o Andrej Hofer se je zdravil zaradi alkoholizma…..

Odgovor na objavo uporabnika
hofer, 20.02.2024 ob 15:21

A ste brali članek včeraj v Slovenskih novicah o Andrej Hofer se je zdravil zaradi alkoholizma…..

Sem pogrešala tudi njega, že dolgo ga ni bilo a sem mislila, da je suspendiran, ker gre preveč na desno.

Jaz sem pa pomislil na RTV sindrom: pijanci, južnaki in pedri. Nekateri vse to troje…

Odgovor na objavo uporabnika
Vesel oče, 20.02.2024 ob 15:51

Jaz sem pa pomislil na RTV sindrom: pijanci, južnaki in pedri. Nekateri vse to troje…

Žalostno ampak resnično.

Jaz ko preberem Veseli oče pa takoj pomislim na cerkvenega SDS pedofila

Kar ne morem verjeti, da je bil leto in pol v psihiatrični bolnišnici v Polju. Ampak on pravi, da je to v njegovi družini. Da e je spoznal šele po petdesetem letu.

Pa to je res nekam čudno, jaz sem si ga predstavljala kot enega delavnega možakarja, ki živi v solidnem družinskem okolju, sedaj pa vse to, o travmah in zabolodah, ki jih je preživljal.

Prepričana sem bila, da ima ženo, odrasle otroke.

Sicer pa ga bomo sedaj poslušali med polkami, valčki med domačimi vižami in uspešnicami.

Predaja se duhovnosti, kontemplaciji, ob Veliki noči se spoveduje v Obzorjah duha.

Smo brali. In? Ne prvi, ne zadnji, hvala bogu, da je bil dovolj pameten, da si je poiskal pomoč. Zaide lahko vsak in to hitro, pomoči si pa ni sposoben vsak poiskat, tako da vse moje spoštovanje in vse dobro mu želim.

Tako se je tudi sam izrazil v Obzorjih duha.

Eden najbolj znanih Slovencev, ki je klonil pod vplivom alkohola, je bil nedvomno Primož Peterka.

Niti žena, niti otroci mu niso mogli pomagati, ker sam tega ni sprevidel.

New Report

Close