Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija Andrej Hofer

Andrej Hofer

Mislim, al se mu danes res mal dogaja? Gledam tale predizboz za Eurovizijo, pa stalno nekaj naklada, stresa neslane šale oz. je že kar malo nesramen. V večini njegovih šal pa so zelo močni prizvoki cinizma in nesramnosti. Luna, al kaj?

Plagiatorstvo gor ali dol…………… MOjca kjeeeeeeeeeeee siiiiiiiii????

Men pa ni tako slab, je nemoteč in se ga da prenašat.
Je blo že slabše…

ma ogabno nesramen je.. in zapovrh še zagledan vase..

kaj pa je tacga reku (nisem poslušala)

Ko bi se ga vsaj dalo izklopit :(((((((
Tako neprebavljivega komentiranja pa že dolgo ne. Očitno bo treba v soboto preklopit na hrvaško ali kako drugo TV.

Joj, jaz pa ga moram pohvaliti!! Hvala vsem svetnikom, da so nas na RTV prikrajšali za “wannbecute&funny” tatice Mojce, prava osvežitev je tale novi, čeprav prvič slišim zanj. Še bolj bi lahko bil ciničen, upam, da se v soboto ne bo nič nazaj držal.

no pa poglejmo

– Portugalko je žalil zaradi kilogramov
– Albanko je označil za pubertetnico
– Bolgarko opisoval skoraj kot prostitutko
– nad njemu vizuelno všečnimi dekleti se je dobesedno slinil
– pri Špancu povedal, da je star toliko kot on, a da on zgleda bolje
– Hrvate cinično pozdravil kot “prijatelje”
– še pred tem namignil, da ne mara južnih bratov, da njegov priimek sliči na neko avstrijsko reč, saj se ne piše hoferić ali nekaj takega
– itd. itd. itd.

pa pri Čehinjah je rekel, da so imele ‘češki’ nastop :))

Bolje to, kot pa da hinavi, da je Portugalka prikupno zaobljena in podobno, ko pa si vsi drugi mižimo in upamo, da bo oder zdržal na primer, da ostalega ne omenjam…če so Čehinje dobre, in če niso mele vsaj 2 št. premalih cot, pa kurbisrska oprava Joane…ne vem, no, je bil vsaj odkritosrčen, meni je bolj všeč, da po pravici pove. Vsaj nisem imala občutka, da gledam prenos iz Vatikana.

A ni bol Andrea F.

RES JE, kapo dol, bil je definitivno najboljši komentator do zdaj! ODLIČNO!

Če je pa to odličen komentator, potem pa sem jaz čisto tiho in se ne vmešavam več v komentarje.Samo tole: kaj pa ste zvedeli o pevcih, ki jih je komentiral novega, kar niso videle vaše oči. Kg,starost itd. Andrea F. je vsaj strokoven. Ops, navijanje

Pa dajte no, se pa tudi vtaknete v vsako zadevo…čisto simpatičen se mi je zdel, za razliko od mnogih dosedanjih….In prav z nobenim komentarjem ni “sfalil”..povedal čisto resnico..

Super je bil, prava popestritev po dolgem času!

Pa enemu atu je rekel (ko se je veselil uvrstitve v finale), da naj ne skače tako, da ga ne bo kap (ali nekaj podobnega).

Ko zdaj tole berem, se mi zdi prav zabavno :-))

in se mi zdi škoda, da nisem gledala.

Sem gledala nekaj časa, pa preklopila na HTV in dobesedno uživala v profesionalnem komentarju, ob katerem vsaj nekaj izveš. Preklopila sem po izjavi, da Ukrajinka dobro ‘meša’. Sori, tak šovinistični komentar je za v gostilno, ne za tak dogodek. Groza in strah! Drugi del sem gledala prek interneta, brez brez komentarjev. Še najboljše!!!!

Tudi jaz sem se že v torek spraševala, ali je z mano kaj narobe, ali pa je ta komentator res nesramen. Žalitev nekoga zaradi teže ni meni ne smešna, ne posrečena. Nekateri imajo večjo težo tudi zaradi bolezni (ščitnica). Če je to smešno?

In to plačujemo…gravž.

Pa razumem, da mora biti komentar včasih smešen. Britanci so iz tega naredili celo znanost in se vsako leto režijo na račun Evrovizije. Ampak za to moraš biti malo drugačen tip voditelja – treba je bit komik. Tale pezdirek pa to ni. Izpadel je kot prepotenten pubertetnik.

In še to: že pri prvem nastopajočem je povedal celo rojstni datum. Kolikor jaz vem, je to osebni podatek in ga ne bi smel kar tako povedat. Zakon o varovanju osebnih podatkov velja in ne vem kako so si pri tem zamislili napr. naši mali podjetniki in obrtniki, ki morajo sprejemati pravilnike o varovanju osebnih podatkov in kataloge zbirk osebnih podatkov in jih posredovati informacijsaki pooblaščenki, pa čeprav imajo na razpolago npr. le rojstni datum otroka, ki ga delavcu upoštevajo v olajšavi…to se mi je prvo porajalo

Meni je bil pa všeč. Komentarji M.Mavec so mi bili včasih že na momente totalno dolgočasni. Saj ni nič narobe, če človek pač komentira s svojega zornega kota in kot tako je treba te komentarje tudi sprejet.

Itak pa prenaša Eurosong cela kopica televizij, tako da lahko mirno preklopiš program. Vsaj zagreb lovijo skoraj vsi, se mi zdi.

ohoho, smo spet pikolovske, mene pa ni nič zmotilo, saj ni nič takega rekel, pa kaj pol, če reče, da ima ena veliko kil, a naj reče, da je suhcena al kaj, pa da je bil nastop češki, saj ej bil, tako in drugače:).

No, meni je bila tudi Mojca Mavec čisto mimo. Najboljši mi je bil Effe. Najbolj kakovnostno izpopolnjen, tak kot mora bit.

New Report

Close