Andrej Hofer

Joj, joj, ne morem verjeti, kako ste težke in nesproščene.
Pa da, malce se je šalil, bil je drugačen kot drugi komentatorji, nekaterim bo to všeč, spet drugim ne. Ne delajte pa znanosti iz tega, prosim vas: kot so ene rekle: prestavite, če vam ni všeč.
Za moje pojme ne rabim poslušati življenjepisa nekega pevca oz. njegove glasbene poti. Če mi je pesem všeč, se bom odločila glede na pesem in ne glede na to, ali je pevec dejaven mesec dni ali pa dvajset let. Roko na srce, če pa bo kdo čez en mesec omenil ime nekega izvajalca na ESC, v 95% primerih ne bomo imeli pojma, kdo to je.

Meni se ne zdi niti malo smešno, ko je rekel, da Portuglka kljub črnini ne more zakriti odvečnih kilogramov. Koj KURAC mene briga, kaj si on misli o izgledu pevke? Naj raje pove kakšno zanimivost okoli pevke, države ali pesmi.
In mi plačujemo to sranje? Isti drek je bil tisto leto, ko sta komentirala Dežan in Mavčeva – obup od obupa. Včasih pomislim, da Slovenija ne premore enega normalnega komentatorja???
Cinizem in sarkazem gor ali dol, to ni bilo smešno. Res je en bedak. Še večji bedak pa je tisti, ki ga je tam postavil.

kako je lahko kaj takega rekel o tisti portugalki??? meni je bila izredno všeč in vsaka ji čast, da čeprav nima idealne postave, je šla gor in odpela odlično in samozavestno! raje gledam eno tako (naličena je bila lepo, barva las tudi, obleka mi je bila tudi zelo všeč), kot pa tiste suhe barbike, vse podobne med sabo, z umetnimi ali pa vsaj zelo dvignjenimi joški, ki bodo vsak čas padli ven.
andrej, upam, da ne boš več dolgo komentator, ker si tega preprosto ne zaslužiš!