Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija Andrej Hofer

Andrej Hofer

Njemu so bolj všeč fantje.

Se ne bi čudila, ker nekdo, ki ima rad ženske, se mu ni treba dokazovati s takimi komentarji.

Nekateri njegovi komentarji včeraj so bili res neslani in nesramni in čisto nič duhoviti.

Joj, joj, ne morem verjeti, kako ste težke in nesproščene.
Pa da, malce se je šalil, bil je drugačen kot drugi komentatorji, nekaterim bo to všeč, spet drugim ne. Ne delajte pa znanosti iz tega, prosim vas: kot so ene rekle: prestavite, če vam ni všeč.

Za moje pojme ne rabim poslušati življenjepisa nekega pevca oz. njegove glasbene poti. Če mi je pesem všeč, se bom odločila glede na pesem in ne glede na to, ali je pevec dejaven mesec dni ali pa dvajset let. Roko na srce, če pa bo kdo čez en mesec omenil ime nekega izvajalca na ESC, v 95% primerih ne bomo imeli pojma, kdo to je.

Čak mal. Ne mi govort, da naj prestavim drugam. Vsaj jaz ravno to televizijo plačujem.

Itak, plačješ tako kot ostali – nikoli pa ne bodo vsi zadovoljni. Pomembno je le kako všeč je večini…

Čudi me, da se nihče od vas ni spotaknil ob to, da je v torek rekel, da belgijska pevka ne bo pela v Beljgiščini (WTF!$!#!!), ampak v izmišljenem jeziku. In to na nacionalki.Sramota! Naj si nekje najde kateri trije jeziki so uradni jeziki v Belgiji! Amater!

Meni se ne zdi niti malo smešno, ko je rekel, da Portuglka kljub črnini ne more zakriti odvečnih kilogramov. Koj KURAC mene briga, kaj si on misli o izgledu pevke? Naj raje pove kakšno zanimivost okoli pevke, države ali pesmi.

In mi plačujemo to sranje? Isti drek je bil tisto leto, ko sta komentirala Dežan in Mavčeva – obup od obupa. Včasih pomislim, da Slovenija ne premore enega normalnega komentatorja???

Cinizem in sarkazem gor ali dol, to ni bilo smešno. Res je en bedak. Še večji bedak pa je tisti, ki ga je tam postavil.

Ja, kot da se je trudila zakriti kilograme. Poanta je bila v kilogramih, ker so bile vse debelušne!!

jaz take stvari vedno gledam na HTV, ker imajo enostavno boljše komentatorje. moj mož tudi na HTV gleda nogomet, ravno zaradi komentatorjev (če ga ne začrnijo)

Ej, babe, veselim se dne, ko bo katera izmed vas komentatorka!

Ker se zavedamo, da tega ne znamo, se ne rinemo zraven.

Vse smo komentatorke.

kako je lahko kaj takega rekel o tisti portugalki??? meni je bila izredno všeč in vsaka ji čast, da čeprav nima idealne postave, je šla gor in odpela odlično in samozavestno! raje gledam eno tako (naličena je bila lepo, barva las tudi, obleka mi je bila tudi zelo všeč), kot pa tiste suhe barbike, vse podobne med sabo, z umetnimi ali pa vsaj zelo dvignjenimi joški, ki bodo vsak čas padli ven.

andrej, upam, da ne boš več dolgo komentator, ker si tega preprosto ne zaslužiš!

Ja iz te evrovizije delate pa pravi cirkus. Sej to je itak ena sama štala. Ne rečem 15,20 let nazaj. Takrat je bil to nek dogodek, ki je bil spoštovan in je imel neko vrednost. Danes je to ena sama maškarada, in zakaj bi bili komentatorji vrhunski, če je pa dogogek en poden?

New Report

Close