Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Andrej Pečenko

Andrej Pečenko

Od vseh napovedovalcev vremena na televiziji, se mi zdi gospod Andrej Pečenko, še najbolj uglajen, urejen, kulturen in zelo olikan. On pove, kar mora povedati, ponavadi vse pravilno vsaj za tri dni, nato se posmeje in zaželi vsem gledalcem lep dan.
Mislim, da bi se marsikdo lahko učil pri njem pravilne slovenščine in olikanega vedenja.
Katerega vremenarja pa vi radi gledate ?

Zdijo se mi vsi prijetni,simpatični. Vsak po svoje. Pečenko je res neka poosebljena dobrota, prijaznost.
Velkavrh, Gregorčič sta mi zelo fajn. Mah, vsi so ;).

Velkavrh, Gregorčič, Pecenko…vsi so mi super

Vremenar mora imeti izbočeno rit in bujne joške

Vremenar mora imeti izbočeno rit in bujne joške[/quote]

Saj zato pa lahko spremljaš vremensko napoved na 24kur ali planet tv.
Meni je vseeno, kakšen je vremenar, samo da npove lepo vreme 🙂

Se še kdo spomni, kakšno peklensko tremo je imela Tanja Cegnar pred 25 ali 30 leti, ko je začela nastopat kot vremenarka na TV? Če že ni najbolj simpatična od vseh, je pa prav gotovo daleč najbolj napredovala od vseh 🙂

Vsi so zelo prijetni ljudje, vsakemu rada prisluhnem.

Ja, se spomnim Tanje, prav si rekel, peklensko tremo je imela. No, vidite, vaja dela mojstra, če mojster dela vajo:))

Meni so tudi vsi simpatični, no – vsaj do sedaj so mi bili. Zdaj so pa zjutraj na Valu 202 neka nova imena, blede osebice, ki brez kančka energije povedo, kar imajo za povedati, in je to to. Upam, da je to samo začetniška trema.

Tako so pa oblečeni italijanski vremenarji na državni televiziji

[img]http://www4.slikomat.com/13/0202/vd4-vreme.jpg[/img]

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx boljše živet v lahki diktaturi kot v težki demokraciji xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx več na blogu, http://www.fj-produkt.com/

Ker ne padam na bujno oprsje, gledam vreme na TV SLO, če že. Meni je tudi Cegnarjeva v redu, če ne drugega, smo kar nekaj časa trepetali skupaj z njo, ali bo speljala do konca ali ne. Kot da bi bila v vojski skupaj z njo 🙂 Še vedno je nekoliko lesena in če bi jo nekdo prvič videl, bi pomislil, da je začetnica. Je pa kompetentna. Pečenko mi je pa kot en dobri angel, se mi zdi, da kar seje dobroto okrog sebe.
Velkavrh mi gre na živce, še bolj mi je šel Trontelj (naj počiva v miru), njega sem pa res preklopila, mi je bil neprebavljiv. Gregorčič v redu, itak.

Najbolj pravilno napove… Kot da vsak svojo napoved izumlja :))))))

Oni na TV Slo pač jo – samo pregledajo karte in izdelajo napoved. Saj verjetno gre vse računalniško in verjetno so dodali parametre za Slovenijo, ampak prilagoditve in interpretacije so pa individualne. In to naredi vsak sam čez dan za svojo konkretno napoved za zvečer. Ker so po izobrazbi vremenoslovci.

ZELO PRIJAZEN OBRAZ JE BIL! ŠKODA, KER GA VEČ NI, SLAVA MU.

Mar niso bili vsi plešasti, drug drugemu podobni kot jajc jajcu?

New Report

Close