Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Andrej Pečenko

Andrej Pečenko

Ali kdo ve, kdaj je rojen televizijski meteorolog Andrej Pečenko. Saj zelo lepo napoveduje, toda zdi se mi, da bi moral biti že upokojen.

Pravijo, da je letnik 1959

Zgleda starejši, ker se je poredil in ostal brez las.
Se ga spomnim, kakšen je bil na začetku njegove TV kariere: postaven, skravžljan s temnimi lasmi, poskočen in zelo duhovit.

Nedvomno najboljši, najšarmantnejši, olikan in omikan, televizijski kameram všečen in gledalcem prijeten televizijski obraz.

občasno, ko pride na kosilo v Dom upokojencev Tabor. je pa bolan, žal, če ni že v invalidski, je pa na bolniški.

Na bolniški gotovo ni, ker je danes napovedoval vreme. Tudi bolehno ne izgleda, je urejen, vedrega videza in vedrih besed.
Le mladostno res ne deluje. Obleka ali imidž ga ne naredi mladostnega.

Da nisi ti pomešala s kom drugim?

Da nisi ti pomešala s kom drugim?
[/quote]

Mogoče nisi dobro gledala. Mu je kdo podoben.

Saj se milo nasmehne, vendar meni deluje preresnobno za medije. Tam je lepše videti mladostno, navihane, nepreresne ljudi, ki povedo še kakšen vic za zraven.

V tiste prevelike cape, ga na rtvju oblečejo, če vas že zanima.

Moja sodelavka pravi, da se ji vedno podvoji materinski refleks, kadar ga vidi na tv.

Deluje upognjen, starikav, prav nič medijski.
Je pa res uglajen in govori tip top.
Vendar v današnjih medijih tudi vreme mora imeti malo odštekanega voditelja.

Pečenko je čist cool. So pa vsi na arsu precej ne-naspidirani, se vidi, da imajo nestresne službice

Ne vem, zakaj bi moral biti vremenar odstekan, saj gre za podajanje informacij, ne za zabavni program. Pecenko je cisto ok, pri njem vsaj ves, kaksno bo vreme. Mi je veliko bolj vsec, kot kaksne voditeljice, ki ne vejo o cem govorijo, vazno, da so lepe.

https://www.dnevnik.si/272000

https://www.druzina.si/ICD/spletnastran.nsf/clanek/60-34-Kazipot-1

Je kot megla brez vetra. Lepo počasi, počakajte, pomirite se, vse bo prav, tudi sonce bo posijalo.

Ko ga ravno obirate ;-), kaj pa njegova žena? Ali nima dveh sinov? V nekem traču sem zasledila, da so ga zapustili, zaradi nasilja v družini? Meni deluje skuliran mož.

V sosednjem bloku od Doma upokojencev Tabor stanuje in zakaj bi hodil ne vem kam, če gre na kosilo in si ga nima časa skuhat? Drugač rojen oktobra 1959

Zame sta najboljša Branko Gregorčič in Janez Markošek, tudi ta nova dva nista slaba (Veronika Hladnik in Luka Ravnik).

Ne bi rekla, niti mislila si ne bi, da je to mogoče.

Vreme gledam samo, kadar ga on napoveduje. Ker on je edini, ki se ne “zmoti”.
Prijazen, topel človek, sem mislila, da je samski. Pa ne zaradi tega, ker bi si želela njegove naklonjenosti pač pa zato, ker vsi vezani smo nekam drugačni, manj zadovoljni, rahlo histerični. To se vidi tudi pri medijskih osebah.

V studentskih casih sem bila njegova soseda na taboru. Zena grda ko smrt in zatezena on pa tipicen copatar.

Tista njegova otožnost, se mu prav vidi, da je sam.

Torejle ni sam. Ima še isto ženo, ali kakšno bolj prijetno? 😉

Deluje cmerasto in prisiljeno pocukrano.

Saj ni bistveno ali je oženjen ali ni, ampak medijski obraz to ni, kamera ga nima rada.

New Report

Close