Andrej Pečenko šokirana sem
Radoveden sem pa zaradi tega, ker sem razočaran nad sistemom, ki se domnevno tako trudi najti zdravilo proti raku, a kljub ne vem koliko vložnim milijardam skozi desetletja, če ne že trilijonom, še vedno niso odkrili zdravili (ker ga nočejo, preveč profita imajo s to boleznijo). Torej zakaj enostavno ne zapišejo vzroka bolezni. Zakaj se lahko piše v sedanji plandemiji, da je ta umrl za Covid-19, za Andreja Pečenka se pa ne sme zapisati vzroka smrti? Mogoče zato, ker bodo ljudje počasi dojeli, če je res umrl zaradi raka in je tega vedno več, da ta sistem zdravljenja raka močno močno smrdi.
Če bi se ti dalo malo pobrskati po internetu, bi izvedel, da je pred dvema letoma padel po stopnicah in imel hud pretres možganov, zaradi česar je bil dolgo na bolniški in posledično prenehal nastopati na TV (ker ni vec dežural) ter odšel predčasno v pokoj. Zato ni nujno, da je vedno rak, lahko je tudi posledica prej navedenega, lahko je kap, infarkt itd.
A to hoces rect, da je mozno, da je bil samomor? Hja, mozno je marsikaj (tudi rak), ampak najverjetneje (to sem hotel povedat), da je posledica poskodbe mozganov (se mi zdi najverjetneje, ni pa seveda ziher) ali recimo kap (neodvisno od poskodbe ali kot posledica poskodbe) ali recimo infarkt, lahko pa tudi kaj drugega. Glede na to, da je imel zelo rad naravo, ljudi in zivljenje, dvomim, da je psiha vzrok, ni pa seveda 100% izkljuceno nic, hm…