Andrej Šifrer
Ma jaz se spomnim enega njegovega intervjuja tik po tistem, ko je šel v Irsko, ko je rekel nekaj takega v stilu “kako fajn ženo imam, da zamiži in pogleda stran, ko ga jaz serjem, in da razume vse skupaj in kako fajn zakon imava zdaj zaradi njene tolerantnosti, tako fajn, da se nama je pravkar rodila hčerka”.
Potem je čisto logično, da je čez par let, ko je hči dovolj zrasla, šel po svoje.
joj.ne,
ti se kar tolaži. Pa svojo okolico in svoje otroke.
ločitev ni normalen pojav družine, ker je razdirljiva in uničujoča. Je rak rana družbe. in tudi ni najboljša rešitev dveh nesposobnih zakoncev. par mora svoje probleme reševati sproti in na drugačne načine kot pa da poči do konca, prej se pa nič ne naredi.
Govorim o ločitvah, katerih razlog je tretja oseba – te so najbolj nagnusne !!!
Nikakor pa ne zagovarjam skupnosti za vsako ceno, kjer je eden od partnerjev alkoholik, nasilnež,… ampak to je druga zgodba.
Tretja oseba v nobeni skupnosti nima kaj za rovariti, tudi če sta zakonca v krizi. Takrat še najmanj! Krize so relativno običajne in v večini tudi rešljive, le zakonca se morata takrat potruditi za reševanje, ne pa da jo eden popiha s tretjo osebo, ker je to lažje in “ful adrenalinsko”. če imata zakonca (majhne) otroke pa sta DOLŽNA poravnave že zaradi njih (kadar je poravnava vsaj malo mogoča).
Izgovor v stilu, da bo otrokom lepše z novim partnerjem, ker bo z njim tudi mami (ali oči) srečen, je pa največji blef, ki si ga mečejo ločenci v oči.
Ne morem verjet, kaj debatirate. Sem povsem razočarana na temi forumi. Slabše kot tercialke na vasi.
Bi se pa lastniki morali mal zamislit nad nivojem, ki ga spodbujajo. Kaj pa ima forum “starševski čvek” s staro razvezo Andreja Šifrerja?
Pa kaj sponzorji tega portala nič ne spremljajo, kam je padel ta portal!