Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Andrej Stare

Andrej Stare

A mogoče kdo ve, kje dela kot zdravnik če sploh to delo opravlja?Glede resnic o novi partnerki je pa nekaj res na tem, moj sosed ga je videl z eno damo….

glede na to, kakšna “sova” je njegova žena, me ne čudi..

A misliš bivši ženi, saj je že eno leto ločen….Jaz sem pa slišal prav nasprotno , da je v redu ženička bila…

aja nisem vedela. jaz sem jo pred leti imela priliko srečat na šoli, kjer uči in ni bila prav nič simpatična, taka bolj možačasta.. Ampak plis tko je delovala, nesimpatično pač. Ženske ne poznam in ne bom nič govorila, lahko da je ok.Meni je pač pustila zoprn vtis, to pa je tud vse.

Jaz poznam oba, sicer ne vem kje dela kot zdravnik, je pa dejstvo , da nekje dela, saj na youtoubu reklamira ene vzmetnice.Bivša žena je prof telesne vzgoje in je korektna oseba, za njega bi pa rekla , da je zelo težek karakter, sicer pošten ,pa vendar tudi veliko pogleda v kozarec in normalno, da je tak zakon propadel.

Moj oče je bil njegov pacient dolgo let. Kakih 5 let nazaj mislim, da so mu vzeli koncesijo…zakaj , ne vem. In mislim, da zdaj ne dela več kot zdravnik. Razen, če se je kaj vmes spremenilo. Vem, da si je oče takrat moral poiskati drugega zdravnika. Njegova ambulanta je bila zaprta. Zdaj ne vem več kako je s tem, ker tudi očeta ni več.

Ne vem, če je še, bil pa je na Bratov babnik 10, v Ljubljani, lp

Andrej Stare dela kot zdravnik v Life Clasu v Portorožu.

Žal pa je moral končati s komentarji smučarskih skokov.

Definitivno so bili skoki veliko bolj zanimivi tudi zaradi njegovih komentarjev.

Sicer pa se bliža sedemdesetim letom. Torej uradna upokojitev.

Odgovor na objavo uporabnika
prosti čas za Andreja, 30.04.2024 ob 19:11

Andrej Stare dela kot zdravnik v Life Clasu v Portorožu.

Žal pa je moral končati s komentarji smučarskih skokov.

Definitivno so bili skoki veliko bolj zanimivi tudi zaradi njegovih komentarjev.

Sicer pa se bliža sedemdesetim letom. Torej uradna upokojitev.

Že od nekdaj so mu dišale mladenke…..

Alaria, 30.04.2024 ob 19:51

Že od nekdaj so mu dišale mladenke…..

A je on tudi dišal mladenkam?

Danes je hokejsko tekmo z Romuni na Valu 202 prenašal nažgan komentator. Pa kaj je s temi radijci in televizijci?

a je on, 30.04.2024 ob 21:25

A je on tudi dišal mladenkam?

Hahahahaha…Bi še bolj dišal, če ga ne bi luckal…škoda…

RTV pijančki, 30.04.2024 ob 21:39

Danes je hokejsko tekmo z Romuni na Valu 202 prenašal nažgan komentator. Pa kaj je s temi radijci in televizijci?

Saj ni kirurg ali dežurni v nuklearki. Če kakšnega spije, komot komentira tekmo.

New Report

Close