Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Andrej Stare

Andrej Stare

Zame najboljši komentator. Včasih gledam kakšno tekmo samo zato, ker on komentira, čeprav me mogoče sicer niti ne zanima toliko. Človek ve ogromno o vsem, ima smisel za humor in zna prenos naredit napet in zanimiv. Poklon, doktore!

Škoda da ni raje kot da se je lotil komentirat šport, delal oddaje kot Mojca Mavec, čez planke. Pa še tam bi bil tako medel, da bi vse destinacije na svetu izpadle dolgočasne in brezvezne. Nobene energije, življenja. Če kakšno pivo preveč popije, pa sploh ni za nikamor.
Ko je na tekmi gol ne pokaže nobenega življenja. Mirno bere dalje svojo statistiko in navedke iz wikipedije. Grozno.

tudi meni je on zanimiv, njegovi prenosi so mi zanimivi, tako poleti kot fuzbal in atletika – mislim,da sem zajela njegova področja, ki jih komentira… aja pa še hokej je tudi.
če je kdo dolgcajt je to milovanovič. Tiso je monotono.

Tip je car. Obvlada in očitno ma velik tut insajd informacij. Jaz ga obožujem k skoke komentira.

gospod Vagabund Vaga Stručnjaški, prof. dr. vesoljske in mravljične znanosti univerze Ghonisenekam in pogodbeni sodelavec na inštitutu Ropotalne medicine, kjer predava iz predmeta Ghlupi možgani gospodinj diplomiral iz novega človeškega organa Malina Felicus, doktoriral iz nožnih prstov medvedjih šap Specializant oddelka za človeško blato in njegovo možno pretvorbo v plastelin pri mednarodni organizaciji DREKOPEK University

Meni je najbolj dolgočasen Tomaž Hudomalj. Občutek imam, da se bo zdaj zdaj zjokal in tista fraza o samozavesti, ki jo poleti in pozimi ponavlja kako je kdo pridobil samozavest, kako je kdo izgubil samozavest.
Pa saj gledalci vemo, da z uspehom pride samozavest, z neuspehom gre samozavest po zlu.
Andrej Stare je kljub starosti, neprimerno bolj zanimiv.

Napeto je zato, ker dejansko moras gledati, ker ce ga samo poslusas sploh ne ves, da se je na tekmi kaj zgodilo. Ker on svoje razlage ze ne bo prekinil zaradi gola.

Danes je med tekmo komentiral, da se držita kot kakšen gejevski par za roke.. bolano.. kao duhovito. Hrvaški komentatorji bolj kvalitetni in brez bolanih vložkov, če pa že, so pa na mestu. Samo šteka prek neta, pa morš pač potem poslušat te naše legende..

Smo si različni, sem gledala hr: nigerijo dol, pa joj veliko lažje bi Stareta poslušala.

Ja seveda sedaj veš. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

malo boljši je od iva milovanoviča, (ki je pa totalen podn) zato, ker pove res ogromno podatkov, glas mu je pa tuga, premalo živahen in preveč uraden, robotiziran, nobene igrivosti in šmeka, ki ga morajo imeti športni komentatorji, ga poslušam še iz 80 tih let, ko je komentiral prvo jugo ligo v fuzbalu..

Naj RTV SLO sedaj, ko je ob sliki tehnično možno prenašati več zvočnih kanalov, omogoči ogled športnih dogodkov samo z mednarodnim tonom, brez komentatorja.

Tisti, ki bi to želeli, pa naj si preklopijo na zvočni kanal z komentatorjem.

Seveda se to ne bo nikoli zgodilo, smo obsojeni na komentatorje, ki nam opisujejo tisto kar sami vidmo na ekranu, namesto, da bi predstavili zanimive zgodbe iz ozadja.

Joj kako res. Vedno eno in isto:
in gol
in gol
in gol
in gol
in gol

za skozlat.

Stare pa je zame legenda. Najboljši je pri skokih in atletiki. S Kavčičem sta dober tim. Kavčič je odličen komentator, sploh v navezi s Čukom pri gimnastiki, oba sta super. slednji pa sploh ni komenator.

Za moje pojme pa je vrhunski Kovšča, ki je naredil sicer dolgočasni tour de france tako zanimiv, da gledam vsako leto! Od njega naj se učijo.

Hudomalj je naredil žensko smučanje nezanimivo in neposljušljivo.

Kaj nobenega ne moti Staretovo smrkanje, hrkanje, grkanje oz.če povem še drugače: stalno vleče smrkelj not’. V naši familiji vsi to slišimo in je obupno moteče. Saj drugače je ok… Ampak tole je pa višek. Sem mislila na RTV pisat, naj mu vendar nekdo reče.

Ne vidim razloga zakaj bi se moral komentator pol ure dreti Gooooooolllll? Očitno je to zate bistvo komentiranja?! Meni bolj paše kakšen sočen in humoren dodatek kot neko histerično dviganje napetosti za ekipo, ki nam osebno nič ne pomeni. No, okusi so očitno različni. Meni je Stare zakon. Ob njegovih komentarjih tekma nikoli ni dolgočasna, ker ne veš s čim bo presenetil.

bolje, da komentira šport kot, da opravlja osnovni poklic (je zdravnik) – je manj “žrtev” ☺

tomaž lukač je poleg stareta tudi dober komentator, ampak on ni z nacionalke

urban laurenčič je nekje tam tam, ostali so pa bolj ali manj bedni

največji obup je milovanovič, pa tudi hudomalja je prava muka poslušat

Stare je malo nadlezen na trenutke s tem hrkanjem. Sicer pri nogometu ni tako slisno, pri kaksnih skokih pa precej.
Mi je pa vseeno med najboljsimi komentatorji pri nas. :))

Dohtarja poznam tudi iz neke druge strani, pa tam ni bil ravno angelček!
Komentator je pa dober!

Vsi na nacionalki so dolgocajtni, Stare dodatno k temu še kdaj kakšno neumno pribije, včasih se mu nasmejiš, včasih pa za glavo držiš. Ne znajo nobene atmosfere nardit, napetosti gradit, nič od nič, ko na sedmini.

Če že potem med vsemi komentatorji navijam za Urbana Laurenčiča.
In v zadovoljstvo mi je, da bo komentiral finale med Portugalsko in Brazilijo. 🙂

Men je pa ta kr neki. Dost raj gledam tekme na HRT, sam kaj ko zatemnujejo. Npr tist Ćosić mi je enkratn komentator, prav not pade, ma ni da ni 😉

Če že, potem med vsemi komentatorji navijam za Urbana Lavrenčiča.
In v zadovoljstvo mi je, da bo komentiral finale med Portugalsko in Brazilijo 🙂

Men je pa ta kr neki. Dost raj gledam tekme na HRT, sam kaj ko zatemnujejo. Npr tist Ćosić mi je enkratn komentator, prav not pade, ma ni da ni 😉
[/quote]

Se strinjam, ta Ćosić je res prva liga, doktor za naše, prav užitek je gledat.

Se strinjam, ta Ćosić je res prva liga, doktor za naše, prav užitek je gledat.
[/quote]

Stare je huda kurččetina. Na vzven je zelo prepotenten.
Zdaj je pustu uno staro kvako, bivšo od Senice, k se je neki po šovih ven metala.

Zdej ima šele eno grozildo z RTVja, eno črnolaso, k se jo ustrašiš pr belemu dnevu.

Pa dohtar v zdravilišču, pa komentator – po moje ga bo sam kap. Že zdej neki trza……

Je pa frajer za ta leta. Kje ma ves dnar??

[/quote]

Za tiste ki razumejo hrvaško je to uredu, nekateri samo na pol razumemo hrvaško.

Lahko bi nogomet in ostale športe prenašali brez komentatorja, v mnogih primerih je odveč, komentatorja rabiš za v studiu za kakšne analize.

Najslabši je, mislim da mu je ime Ivo Milovanovič.

New Report

Close