Andrej Stare
Škoda da ni raje kot da se je lotil komentirat šport, delal oddaje kot Mojca Mavec, čez planke. Pa še tam bi bil tako medel, da bi vse destinacije na svetu izpadle dolgočasne in brezvezne. Nobene energije, življenja. Če kakšno pivo preveč popije, pa sploh ni za nikamor.
Ko je na tekmi gol ne pokaže nobenega življenja. Mirno bere dalje svojo statistiko in navedke iz wikipedije. Grozno.
Tip je car. Obvlada in očitno ma velik tut insajd informacij. Jaz ga obožujem k skoke komentira.
Meni je najbolj dolgočasen Tomaž Hudomalj. Občutek imam, da se bo zdaj zdaj zjokal in tista fraza o samozavesti, ki jo poleti in pozimi ponavlja kako je kdo pridobil samozavest, kako je kdo izgubil samozavest.
Pa saj gledalci vemo, da z uspehom pride samozavest, z neuspehom gre samozavest po zlu.
Andrej Stare je kljub starosti, neprimerno bolj zanimiv.
malo boljši je od iva milovanoviča, (ki je pa totalen podn) zato, ker pove res ogromno podatkov, glas mu je pa tuga, premalo živahen in preveč uraden, robotiziran, nobene igrivosti in šmeka, ki ga morajo imeti športni komentatorji, ga poslušam še iz 80 tih let, ko je komentiral prvo jugo ligo v fuzbalu..
Naj RTV SLO sedaj, ko je ob sliki tehnično možno prenašati več zvočnih kanalov, omogoči ogled športnih dogodkov samo z mednarodnim tonom, brez komentatorja.
Tisti, ki bi to želeli, pa naj si preklopijo na zvočni kanal z komentatorjem.
Seveda se to ne bo nikoli zgodilo, smo obsojeni na komentatorje, ki nam opisujejo tisto kar sami vidmo na ekranu, namesto, da bi predstavili zanimive zgodbe iz ozadja.
Joj kako res. Vedno eno in isto:
in gol
in gol
in gol
in gol
in gol
…
za skozlat.
Stare pa je zame legenda. Najboljši je pri skokih in atletiki. S Kavčičem sta dober tim. Kavčič je odličen komentator, sploh v navezi s Čukom pri gimnastiki, oba sta super. slednji pa sploh ni komenator.
Za moje pojme pa je vrhunski Kovšča, ki je naredil sicer dolgočasni tour de france tako zanimiv, da gledam vsako leto! Od njega naj se učijo.
Hudomalj je naredil žensko smučanje nezanimivo in neposljušljivo.
Ne vidim razloga zakaj bi se moral komentator pol ure dreti Gooooooolllll? Očitno je to zate bistvo komentiranja?! Meni bolj paše kakšen sočen in humoren dodatek kot neko histerično dviganje napetosti za ekipo, ki nam osebno nič ne pomeni. No, okusi so očitno različni. Meni je Stare zakon. Ob njegovih komentarjih tekma nikoli ni dolgočasna, ker ne veš s čim bo presenetil.
Se strinjam, ta Ćosić je res prva liga, doktor za naše, prav užitek je gledat.
[/quote]
Stare je huda kurččetina. Na vzven je zelo prepotenten.
Zdaj je pustu uno staro kvako, bivšo od Senice, k se je neki po šovih ven metala.
Zdej ima šele eno grozildo z RTVja, eno črnolaso, k se jo ustrašiš pr belemu dnevu.
Pa dohtar v zdravilišču, pa komentator – po moje ga bo sam kap. Že zdej neki trza……
Je pa frajer za ta leta. Kje ma ves dnar??
Men je pa ta kr neki. Dost raj gledam tekme na HRT, sam kaj ko zatemnujejo. Npr tist Ćosić mi je enkratn komentator, prav not pade, ma ni da ni
[/quote]
Za tiste ki razumejo hrvaško je to uredu, nekateri samo na pol razumemo hrvaško.
Lahko bi nogomet in ostale športe prenašali brez komentatorja, v mnogih primerih je odveč, komentatorja rabiš za v studiu za kakšne analize.
Najslabši je, mislim da mu je ime Ivo Milovanovič.