Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Andrej Stare pijan?

Andrej Stare pijan?

Ali kdo gleda in posluša komentiranje polete moških na tvs2? Andrej Stare nekako čudno komentira. Zapleta se mu, govori počasneje, hrka, kolca…. Če je bolan se opravičujem, če pa je pod vplivom substanc je pa smešno.

Saj ne bi bil prvič…

Kolk ste škodoželjni eni. Skoke komentira Gros. Da nimaš ti kaj čudnega tam gor, da si še to pobrkal/a.

Ne ni res. Polete komentira Stare.

Ne, saj je Stare. Ampak je vse ok.

Sicer pa, a naj se usekuje v robec non stop, če mu z nosa teče al si da štofeljce v nos? Pojdi ga nadomeščati, pa bo doma.

Saj sem včasih komentiral, pa so me odpustili iz službe zaradi alkoholizma, prekleta banda pokvarjena!

Jaz sem tudi pomislil, da ga ima pod kapo. Komentarji so za vola ubit, pa malo jezik opleta. Pa saj ni čudno, če so morali toliko čakati na tekmo v tem mrazu. Človek se mora nekako ogret, hik 😂😂😂

Izgleda, da je prehlajen in ga je malo preveč dal na zob. Bravo Žile Pjotr pa to 😄

Nič narobe, saj ne sedi za komandni pultom v nuklearki v Krškem niti ni za operacijsko mizo. Se je pač malo pogrel in za nekaj govorit ob neki tekmi je čisto dober. Saj itak vse piše na zaslonu, kogar zanima.

2 uri so prestavljali tekmo pa je cuknil ene dva šnopca preveč. Še vedno je boljši od vseh drugih.

Ajmoooo… 🙂

Da bi ga koklja brcnila. Zaradi njegovih komentarjev je Zajc premalo skočil 🤨

Lani je konstantno hrkal, letos smrka, a ni že 70 let star? Na RTVju sigurno ni zaposlen, tko da res ne vem zakaj on komentira. A nimajo drugih komentatorjev? A niso brez denarja?

Bo treba naročnino za RTV dvignit, če ga bodo tak cukali na nacionalki..😵‍💫😜

Splošno znano da na RTV veliko zaposlenih v kakšni odvisnosti od legalnih in nelegalnih drog. Tudi opevani pokojni radijec, ga je toliko spil, da ga bi vsak zdravnik napisal-alkoholik.

Itak, ni prvič, da smo se smejali njegovim komentarjem.

Vsaj popestril je vse skupaj.

Kakor vihaaar, je pred leti med komentiranjem zapel.

Odgovor na objavo uporabnika
Stara forumašica, 27.01.2024 ob 16:57

Itak, ni prvič, da smo se smejali njegovim komentarjem.

Vsaj popestril je vse skupaj.

Kakor vihaaar, je pred leti med komentiranjem zapel.

Zmaga pa njegovo branje športnih dogodkov pred mnogo leti, ko je napovedal hitrostno drkanje😆

PIJANEC je pač PIJAN,po mnenju RTV nič takega in jutri bomo spet prisiljeni poslušati njegovo SMRKANJE!!!Le kdo mu daje POTUHO???Močno upam,da ne dela kot ZDRAVNIK!!!!!!!!!!!!!!

Tribute to Stare:

.https://www.youtube.com/watch?v=aXHPcCkbbUE

Stare lepo da dokazes da pijanost na delovnem mestu ni nic takkega, zanimivi je kako se hinavcem zdis posrecen medtem ko bi koga drugega utopili v zlici vode… zivela hinavscina

lapsus, 27.01.2024 ob 17:23

Zmaga pa njegovo branje športnih dogodkov pred mnogo leti, ko je napovedal hitrostno drkanje😆

resno?

Mu je nek pokvarjen sds-jevec dotakal sadjevec proti prehladu.

LOL, do solz ste me nasmejali.

KAksnih 35 let nazaj je bilo tole..

Julij Cezar, 27.01.2024 ob 19:26

Stare lepo da dokazes da pijanost na delovnem mestu ni nic takkega, zanimivi je kako se hinavcem zdis posrecen medtem ko bi koga drugega utopili v zlici vode… zivela hinavscina

Pa daj, popij nekaj, slabo izgledaš 😄😂😃

New Report

Close